Voya Beach Resort

Voya Beach Resort är ett femsoligt hotell med ett omfattande All Inclusive-utbud, rymliga rum, flera pooler och vattenrutschkanor – här kommer hela familjen att trivas!


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person. Familjerum för 3-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9,4 av 10
baserat på 10 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 121 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Gillar du strandliv kommer du få ditt lystmäte på hotell Voya Beach Resort. Hotellet ligger precis vid havet och en liten strand och det är bara 300 meter till Sveti Vlas Central beach, 800 meter till West 2 och 1,1 kilometer till Sveti Vlas nya strand. Men vill du hellre stanna på hotellet har du flera pooler att välja mellan och det finns fem vattenrutschkanor att testa - åldersgränser och/eller längdrestriktioner förekommer. En stor pool, två uppvärmda barnpooler och en uppvärmd babypool. Poolerna är uppvärmda till 28-30 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar och parasoller finns att låna liksom poolhanddukar.

Hotellet har en bufférestaurang, Chef's Market och tre à la carte-restauranger. Blanca som serverar Medelhavsinspirerad mat, Le Petit som serverar tapas och Nobel som låter dig prova det moderna europeiska köket. Det finns en bar i lobbyn, en vid poolen och utöver det en sports bar och en bar som serverar olika desserter och sötsaker till din eftermiddagskopp med kaffe eller te, eller kanske en cocktail.

Kostnadsfritt gym - barn och ungdomar under 16 år måste vara i sällskap med en vuxen i gymmet. Gruppträning som yoga, aerobics och vattengympa. Spa med uppvärmda inomhuspooler för vuxna och barn, haman och olika typer av bastur att testa. Den stora poolen är uppvärmd 1 maj till 13 juni och 10 september till 10 oktober. Barnpoolen är uppvärmd till 28-30 grader hela säsongen. Möjlighet att boka välgörande behandlingar mot avgift.

Aktiviteter dagtid med hotellets underhållare, som till exempel volleyball, basket, bordtennis och dart. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal. Lekplats.

Wifi ingår på hela hotellet. Parkering mot avgift.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé i restaurang Chef's Market, kl. 07.30-10.00
 • Lunchbuffé i restaurang Chef's Market, kl.12.00-14.30
 • Middagsbuffé i restaurang Chef's Market, kl.18.30-21.30
 • En middag i någon av à la carte-restaurangerna Blanca eller Nobel vid en vistelse om minst 5 nätter, kl. 19.00-21.30
 • Snacks, till exempel hamburgare, Poke Bowl, sallader, grillat och glass i snackrestaurangen Catch, kl. 10.00-18.00
 • Desserter i baren Sotto, kl. 10.00-18.00
 • Snacks som till exempel smörgåsar, sallader och sötsaker i lobbybaren, kl. 21.30-07.30
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och drinkar av utvald nationella och internationella märken;
  • dygnet runt i lobbybaren
  • i poolbar och sports bar kl.10.00-23.00
  • i Catch och Sotto kl. 10.00-18.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow är ett omtyckt och ett lite mindre hotell som ligger i Sveti Vlas, ca 4 kilometer från Sunny Beach. På hotellet kan du svalka dig i poolen. Till stranden är det bara en kort promenad.

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flera stora pooler, ett fantastiskt All Inclusive-program med flera restauranger att välja på. Här finns alltid något kul att göra för alla, allt från yoga och barnklubb till avkopplande stunder i hotellets spa.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Secrets Sunny Beach Resort & Spa är ett stort och majestätiskt All Inclusive-hotell med ett fantastiskt poolområde och flera restauranger att välja på. Koppla av i hotellets spa, träna i gymmet och delta i yogaklasser eller gå ner till havet och njut av havets vågor. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 18 år.

Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach är ett All Inclusive-hotell beläget på en höjd strax utanför den lugna orten Sveti Vlas i Bulgarien. Hotellet ligger nära den breda sandstranden och från poolområdet har du en härlig utsikt över havet.

Premier Fort Beach

Premier Fort Beach är ett perfekt familjehotell med pooler, vattenrutschbanor och massor av aktiviteter. Här kan hela familjen göra sin grej, vare sig det är att läsa en bok i skuggan under parasollet, träna i gymmet eller leka i poolen. Flera restauranger lockar och olika spabehandlingar erbjuds för total avkoppling.