Resor till Sveti Vlas

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Till Sveti Vlas reser du för att njuta av lugnt strandliv. Området är som gjort för att riktigt koppla av, men om du vill ha mer fart och fläkt är det nära till nöjesliv och shopping i Sunny Beach.Fakta om Sveti Vlas

Valuta

Kreditkort accepteras vanligtvis inte. Euro, US-dollar och skandinaviska sedlar är möjliga att växla. Det är förbjudet att växla pengar på gatan. Växlingskontor/banker tar inte emot skadade eller skrynkliga sedlar.

Transfer

Från flygplatsen i Burgas tar transfern till första hotellstoppet cirka 45 minuter. Transfern sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Stranden i Elenite är långgrund och har finkornig sand. I Sveti Vlas finns flera små stränder, vissa med sand och andra med småsten.

Mer fakta

Väder

jan 7°c
feb 8°c
mar 11°c
apr 15°c
maj 20°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 19°c
nov 14°c
dec 9°c

Teknisk uppdatering på hemsidan

Inatt mellan 23:00 och 01:00 genomför vi en teknisk uppdatering på hemsidan. Tyvärr går det inte att boka en resa eller logga in på Mitt Apollo under den tiden

8,1 av 10 Sveti Vlas
Våra gästers betyg, baserat på 36 omdömen

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Alla resmål Bulgarien

Bansko

Bansko är Bulgariens största skidort och ligger i Pirinbergen invid Podorkaberget som med sin 2 746 m höga topp tornar upp sig brant över skidområdet. Fallhöjden är imponerande med dryga 1 500 m och Bansko stoltserar med en världens längsta nedfarter på dryga 16 km. Pisterna håller god kvalitet och liftsystemet är modernt. Hotellutbudet är gott och varierat och många hotell är belägna precis vid skidliftarna. Bansko imponerar med vackra skogsbackar, världscupsbackar, svårslagen offpist och panoramautsikt över Pirinbergen och Pirin National Park.

Nessebar

Söder om Sunny Beach ligger Nessebar på en halvö och erbjuder en härlig strand och ett rikt nöjesliv. Nessebar har bevarat sin forna charm med en äldre stadsdel som har mysiga kullerstensgator och traditionella byggnader.

Sozopol

Sozopol är helt klart en av de charmigaste platserna att resa till i Bulgarien. Orten har bevarat många av sina historiska byggnader och här råder en mysig atmosfär. Det finns också flera härliga stränder att välja på.

Sunny Beach

Vill du ha sol och bad på dagen och party på kvällen så ska du resa till Sunny Beach. Men trots det fartfyllda nattlivet finns det också mycket som passar för barnfamiljen, och dagarna spenderas gärna på den långa, härliga sandstranden.