Premier Fort Beach

Premier Fort Beach är ett perfekt familjehotell med pooler, vattenrutschbanor och massor av aktiviteter. Här kan hela familjen göra sin grej, vare sig det är att läsa en bok i skuggan under parasollet, träna i gymmet eller leka i poolen. Flera restauranger lockar och olika spabehandlingar erbjuds för total avkoppling.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Barn reser från endast 998 kr

Till detta hotell reser barn extra billigt i sommar och på sensommaren.

• Sensommar (6/8-31/10): fr 998:-

Gäller barn i ålder 2-11 år som sover i extrasäng.

Rumstyper

Större dubbelrum för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 4-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Renligheten och hjälpsamheten. Superbra!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1203 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet har tre pooler, varav en med två vattenrutschkanor, en med en grundare barnsektion och en är en separat barnpool. Restriktioner för ålder och/eller längd kan förekomma för att åka i vattenrutschkanorna. Solstolar och parasoller finns runt poolerna. Poolhanddukar ingår. Pool bar.

På hotellet finns fyra restauranger. Restaurang The Chef’s dukar upp sina bufféer till frukost, lunch och middag, I à la carte-restaurangen Origin lockar internationella rätter med en lokal twist där alla rätter tillreds av 100 % ekologiska närodlade och lokalproducerade råvaror. The Signature är en à la carte-restaurang där du kan prova på kockens special varje kväll och The Taste erbjuder en sofistikerad fine dining upplevelse, där du väljer dina favoriter från en à la carte-meny. Klädkod, långbyxor för män kvällstid i restaurangerna.

Gym finns utan kostnad rakt över gatan på hotell Prestige Fort. Bordtennis ingår, tennis finns mot avgift. Barnklubb i hotellets regi för barn 3-11 år med engelsktalande personal. Lekplats. Aktiviteter dagtid och underhållning kvällstid. Hamam samt massage och olika skönhetsbehandlingar mot avgift i hotellet spa.

Wifi ingår på hela hotellet. Hotellet består av flera byggnader. Minimarket finns på hotellet. Beläget direkt vid stranden med närmsta lokala centrum ca 300 meter från hotellet. Till centrum av Sveti Vlas är det ca 1,5 kilometer.

Måltider

  • Inga målitder ingår

Mot tillägg:

  • Frukostbuffé
  • Halvpension
  • Helpension

Frukost serveras kl. 07.30-10.00. lunch kl. 1230-14.00 och middag kl. 18.00-21.00. Till lunch och middag ingår vatten, övrig dryck är mot tillägg. Alla måltider serveras i restaurangen The Chief's. En middag per veckan kan intas på någon av restaurangerna Origin eller The Signature, ingen dryck ingår.

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Alla hotell, Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow är ett omtyckt och ett lite mindre hotell som ligger i Sveti Vlas, ca 4 kilometer från Sunny Beach. På hotellet kan du svalka dig i poolen. Till stranden är det bara en kort promenad.

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort är ett femsoligt hotell med ett omfattande All Inclusive-utbud, rymliga rum, flera pooler och vattenrutschkanor – här kommer hela familjen att trivas!

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flera stora pooler, ett fantastiskt All Inclusive-program med flera restauranger att välja på. Här finns alltid något kul att göra för alla, allt från yoga och barnklubb till avkopplande stunder i hotellets spa.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Secrets Sunny Beach Resort & Spa är ett stort och majestätiskt All Inclusive-hotell med ett fantastiskt poolområde och flera restauranger att välja på. Koppla av i hotellets spa, träna i gymmet och delta i yogaklasser eller gå ner till havet och njut av havets vågor. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 18 år.

Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach är ett All Inclusive-hotell beläget på en höjd strax utanför den lugna orten Sveti Vlas i Bulgarien. Hotellet ligger nära den breda sandstranden och från poolområdet har du en härlig utsikt över havet.