Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har flera stora pooler, ett fantastiskt All Inclusive-program med flera restauranger att välja på. Här finns alltid något kul att göra för alla, allt från yoga och barnklubb till avkopplande stunder i hotellets spa.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 2-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum med direkt havsutsikt, för 2-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum Sea Front för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

7 av 10
baserat på 7 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 156 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

All Inclusive-hotellet Dreams Sunny Beach Resort and Spa har allt man behöver för en lyckat semester i Bulgarien. Hotellet ligger ovanför stranden, strax utanför Sveti Vlas.

På hotellet kan du bada och roa dig i flera pooler. En stor pool med jacuzzi, en infinity pool och en aktivitetspool samt en barnpool med vattenrutschkanor och en pool för familjens allra minsta. Det finns även en inomhuspool med en barnsektion och jacuzzi. Solstolar och parasoller finns vid varje pool. Poolhanddukar ingår.

I hotellets bufférestaurang World Café äter du frukost, lunch och middag, här serveras mat från det lokala köket men även internationella rätter. I hotellets tre à la carte-restauranger kan du välja på att äta asiatiskt eller bulgariskt samten restaurang som serverar mer mat av internationell karaktär. Vårdad klädsel – långbyxor för män i à la carte-restaurangerna vid middagen. Hotellet har även fyra barer, en lobbybar, en poolbar, en sportbar och en showtime bar. Det finns även ett café som serverar kaffedrycker, bakverk och snacks. I Half-time Sports Bar serveras dryck, snacks på eftermiddagarna och på kvällarna kan du sjunga Karaoke och se olika sportevenemang. Show-time Bar har öppet på kvällarna när underhållning och shower visas på hotellet.

Dreams Sunny Beach Resort and Spa är ett utmärkt hotell för den som vill vara aktiv. Här finns massor med aktiviteter som till exempel yoga och aqua aerobics. Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal. Lekplats. Ungdomsklubb i hotellets regi för ungdomar 13-17 år med engelsktalande personal. Underhållning kvällstid med shower, liveband och karaoke. I hotellets spa kan du bada i poolen och bada i bastun, i ångbastun eller njuta i jacuzzin - skönhetsbehandlingar mot avgift. Välutrustat gym. Multisportbana för basket, fotboll och volleyboll.

Wifi ingår över hela hotellet. Parking mot avgift. 8 kilometer till Nessebar. 400 meter till busshållsplats. 500 meter till shopping center. Dreams Sunny Beach Resort and Spa är ett stort hotell och avståndet till stranden kan vara upp till 200 meter, beroende på var på hotellet du bor. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet, bland annat till stranden. Gör gärna ett besök i den gamla delen av Nessebar som är utsett av Unesco som ett världsarv.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé i World Café, kl. 08.00-10.00
 • Kontinental frukost, kl. 10.00-11.00
 • Lunchbuffé i World Café, kl. 12.30-15.00
 • Lunchbuffé i Tides Poolside Grill, kl. 12.30-15.00
 • Middagsbuffé i World Café, kl. 18.30-21.30
 • Middag i den asiatiska restaurangen Himitsu, kl. 18.30-21.30. Förrätt och dessert från buffé och huvudrätten beställs från en à la carte-meny
 • Middag i den bulgariska restaurangen Sofia Castro, kl. 18.30-21.30. Förrätt och dessert från buffé och huvudrätten beställs från en à la carte-meny
 • Middag i Seaside Grill, kl. 18.30-21.30. Förrätt och dessert från buffé och huvudrätten beställs från en à la carte-meny
 • Middagsbuffé i Tides Poolside Grill, kl. 18.30-21.30
 • Obegränsat med lokala och internationella förfriskningar, juice, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl.10.00-24.00

Observera att ändringar kan förekomma. Hotellet har inget obligatoriskt armband att bära. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Alla hotell, Sveti Vlas

Rainbow

Rainbow är ett omtyckt och ett lite mindre hotell som ligger i Sveti Vlas, ca 4 kilometer från Sunny Beach. På hotellet kan du svalka dig i poolen. Till stranden är det bara en kort promenad.

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort är ett femsoligt hotell med ett omfattande All Inclusive-utbud, rymliga rum, flera pooler och vattenrutschkanor – här kommer hela familjen att trivas!

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Secrets Sunny Beach Resort & Spa är ett stort och majestätiskt All Inclusive-hotell med ett fantastiskt poolområde och flera restauranger att välja på. Koppla av i hotellets spa, träna i gymmet och delta i yogaklasser eller gå ner till havet och njut av havets vågor. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 18 år.

Paradise Residence Beach

Paradise Residence Beach är ett All Inclusive-hotell beläget på en höjd strax utanför den lugna orten Sveti Vlas i Bulgarien. Hotellet ligger nära den breda sandstranden och från poolområdet har du en härlig utsikt över havet.

Premier Fort Beach

Premier Fort Beach är ett perfekt familjehotell med pooler, vattenrutschbanor och massor av aktiviteter. Här kan hela familjen göra sin grej, vare sig det är att läsa en bok i skuggan under parasollet, träna i gymmet eller leka i poolen. Flera restauranger lockar och olika spabehandlingar erbjuds för total avkoppling.