Kundomdömen om Sentido Bellevue Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
4,5 av 10 baserat på 2 omdömen
Övergripande bedömning
 
4,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,0 / 10
Mat och dryck
 
4,0 / 10
Rum/lägenhet
 
5,5 / 10
Service
 
5,0 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
De städade väl.
-
På bilden ni använder får man uppfattning om att hotellet är lyxigt och är exklusivt, sanningen är att poolen delades med ett annat hotell som var 3-stjärnigt och hade den bättre delen av poolen.(!?) Riktigt missvisande. Låg service. Dålig mat.

Bekräftad gäst: 2024-07-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

542 omdömen
Utmärkt
 
175
Väldigt bra
 
184
Bra
 
106
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2023-08-01

av Maidame Eskilstuna, Sverige

Välj inte halvpension.

Ska du bo här, välj all-inclusive om du inte vill behandlas som andra klassens boende. Vi valde halvpension utan att veta att vi valde bort gratis solstolar på stranden (hänvisades till betalområdet a’ 9 leva per stol), restaurang besök och sektioner på frukost. Och det är 3ggr så dyrt att uppgradera på plats än innan resans start. Men det finns positiva sidor med detta hotell också, mycket trevligt rum ut om stranden, trevlig personal i städarna och baren. Finns dock mer att önska, tex varmare mat, att inte ska behöva upp 5:30 för att få stolarna vid poolen trots skyltar om att bokning är otillåtet, mindre lyhört i korridorer och tydligare information vad som ingår i halvpension (vi fick ett a4 med vad som ingick i all-inclusive vid incheckning, resten fick vi upptäcka själva)

 
2017-08-22

av 265teresem Lund, Sverige

Åk inte hit!

Det snällaste man kan säga om det här hotellet är att det har ett strandnära läge och att den "begränsade havsutsikten" var bättre än begränsad. Hotellet var hopplöst nedslitet, trasigt, på sina ställen mögligt (!) och helt enkelt i skriande behov av uppfräschning/renovering. Trots att majoriteten av besökarna när vi var där bestod av barnfamiljer och medelålders par, pumpades högljudd musik ur högtalarna runt poolen från tidig morgon till sent in på natten, vilket givetvis hördes var man än befann sig. Åk alltså inte till Sunny Beach för lugn och ro. Oavsett tid på säsongen. Personalen tycks vara av ett genomgående behov av utbildning i kundservice samt kunskap kring sina egna arbetsuppgifter oavsett om detta gäller städning, matlagning, receptionsarbete eller annat. Ett par undantag fanns dock. Emil vakade till exempel som en hök i matsalen och såg till att bord tömdes, mat bars fram osv. Han verkade vara spindeln i nätet som såg till att yngre och oerfarnare kollegor gjorde sitt jobb - och han gjorde det hela tiden med ett leende. Och så var det mannen som kväll efter kväll underhöll med sin enmansorkester i den "italienska" restaurangen. Han skötte också sitt jobb med entusiasm och glädje. Maten: usch! Mat verkar inte vara något som intresserar bulgarer, åtminstone inte proffsen på turistställena. Maten på hotellet var illa tillagad, smaklös, färglös och helt enkelt... oätbar. Enda undantaget var vid den bulgariska aftonen då det serverades inhemsk mat och den faktiskt var ätbar. För övrigt fanns inga alternativ för personer med olika allergier och överkänsligheter, så den laktosintoleranta familjemedlemmen hade tyvärr inte mycket att välja på. Man kunde inte ens tillhandahålla laktosfri mjölk till teet eller dito margarin till smörgåsen. Vid (minst) ett tillfälle serverades kycklingburgare som var råa inuti. När vi påtalade detta för personalen förstod man inte ens varför det var illa... Nä, hit åker vi inte igen!

 
2016-03-23

av Andreas S Malmö, Sverige

Min bästa vistelse någonsin

Helt perfekt hotell. Bra läge, god mat, hårt jobbande personal. Underbar utsikt och mycket service minded barpersonal. Älskar hamburgaren i snackbaren!!!! :-D Det fanns lite mögel i poolen men hotellet ligger vid stranden så vi använde inte den så ofta. Vi kommer att åka tillbaka!

 
2010-02-21

av SuzanaB Ängelholm, Sverige

Bulgarien

Fint hotel med trevligt personal. Maten var god. Utsikt från hotelet mot svartahavet. Nära och bra till stranden. Fin gå gata ängst med stranden och hotelen, fina saker att köpa. Nära in till stan går bussar. Absolut ett ställe att besöka!!!

 
2024-07-08

av Thea J

Celiac on tour. Good hotel, helpful and Nice staff! should be better at english

Var her i fra 3-12 mai, akkurat i sesongstart. Litt synd at de som jobber der er veldig dårlige i engelsk. Jeg har cøliaki, og Bulgaria generelt er helt ubrukelig på allergener- og engelsk. Jeg forklarte det for restaurantsjefen, og hver gang jeg kom til måltid ble jeg personlig guidet gjennom buffeten for å få klarhet i hva jeg kunne spise og ikke. Fikk også tilbud om at de laget noe eget til meg, i tillegg til en liten tallerken med dessert (kjeks og sjokolade). Etter første dag byttet de bbq-saus med en uten gluten og sluttet å putte soyasaus i alt. De bør få på plass ordentlig -og korrekt- allergenmerking, men de gjorde så godt de kunne, leste seg opp og fulgte meg opp. Hotellet lå kjempe bra til rett ved en kjempe fin strand. Bassenget var mere stusselig da det blei delt med nabohotellet, regner med at det er kamp om plassen når det er mere folk. Vi fikk et bra rom med kjempe fin utsikt over Svartehavet og Sunny Beach og Nesebar. Eneste var at aircondition fungerte litt dårlig. Totalt sett et bra hotell, med god plassering med minigolf og en av de mer behagelige karaokestedene rett ved siden av. Men de bør kunne engelsk.