Nar Pension

Nar Pension är ett hemtrevligt litet hotell som drivs av en turkisk familj. Här bor du i hjärtat av gamla Side med närhet till både restauranger, barer och antika sevärdheter. Hotellet passar med andra ord dig som vill ha nära till allt, och samtidigt bo mysigt med en lokal känsla.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8 av 10
baserat på 3 omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nar Pension är ett enkelt hotell, byggt i traditionell turkisk stil, och bjuder på en lokal atmosfär. Hotellet är familjeägt och ligger mitt i centrum i gamla Side med nära till allt från restauranger och barer, till antika sevärdheter som påminner som en svunnen tid. Exempelvis ligger det berömda Apollo-templet bara ett stenkast bort. Varje morgon njuter du av en traditionell, turkisk frukost som kan avnjutas i hotellets charmiga trädgård. Receptionen är öppen dygnet runt och wifi erbjuds utan kostnad. Då hotellet ligger centralt kan ljud från närliggande barer och moskén uppfattas som störande i vissa rum.

Måltider

Ingår:

Frukost som består av traditionella, turkiska produkter.

Frukosten serveras 08:00-10:00.

Alla hotell, Side

Nar Apart

Nar Apart är ett välskött och omtyckt lägenhetshotell i Side, där personalen månar om sina gäster. Vid hotellets poolområde finns både separat barnpool och en pool/-snackbar. Passa på att beställa in något lätt att äta eller dricka och stanna kvar vid det sköna poolområdet.

Can Garden Beach

Vid den vackra sandstranden i Side hittar du mysiga Can Garden Beach. Hotellet är beläget i Sides arkeologiska område och i den grönskande trädgården hittar du flera små efterlämningar från svunna tider. Vid det stora poolområdet finns en pool med vattenrutschkanor och du bor bekvämt med All Inclusive.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village är ett bekvämt familjehotell som består av flera mindre byggnader belägna i en stor grönskande trädgård, direkt vid den egna sandstranden. I All Inclusive ingår, förutom mat och dryck, även minigolf, tennis, biljard och aerobics. För de yngre finns en vattenpark med fyra fartfyllda vattenrutschkanor!

Melas Resort

Det fräscha hotellet Melas Resort tronar mitt på den härliga sandstranden i Side. Här finns mycket att göra för både vuxna och barn – minigolf, tennis, squash och biljard är bara några av alla aktiviteter som tillsammans med förfriskningar och god mat ingår i All Inclusive.

Özlem Garden

Hotell Özlem Garden sträcker sig nästan hela vägen ner till havet och strandpromenaden i Side. Vid stranden ligger hotellets restaurang, och längs grönskande gångar ligger de låga byggnaderna som hyser bekväma dubbelrum – som gjort för en avkopplande semester.

Sunflower

Sunflower är ett mindre hotell som ligger precis intill den barnvänliga västra stranden i Side. Lunchen avnjuts bäst på den trevliga strandrestaurangen. Skulle du tröttna på att ligga i solen finns det gott om vattenaktiviteter du kan ägna dig åt. På eftermiddagen kan det vara skönt att bara slappa vid poolen.