Phuket Graceland Resort & Spa

Phuket Graceland Resort & Spa har flera stora poolområden med barnpooler, jacuzzi och bekväma swim up-barer. Här kan du koppla av och njuta och njuta av smaker och dofter från det thailändska köket. Bara några steg bort ligger den fina sandstranden i Patong och i närheten finns stora shoppingcenter och nattmarknader.


Rumstyper

Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn/2-4 personer, varav 2 barn. Dubelrum med poolaccess för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Närheten till stranden och olika poolområden
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3843 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet har tre poolområden. Ett poolområde med en pool med barnsektion, ett poolområde med en pool och en separat barnpool samt en pool på taket med fin utsikt över hotellet och havet. En av poolerna har även en jacuzzi. Poolbar och swim up-bar. Solstolar, parasoller och poolhanddukar ingår.

Phuket Graceland Resort & Spa har flera restauranger och barer. Bua Luang serverar frukostbuffén och à la carte-restaurangen Sunset Restaurant serverar såväl internationella rätter som lokala läckerheter. I restaurang Grace Bar & Grill serveras både rätter från Medelhavet och rätter från det thailändska köket. Är du sugen på belgiskt öl, belgiska bakverk och maträtter serveras det i Sunset Beer Café. Hotellet har fyra barer, bland annat två poolbarer, en bar i lobbyn och en Sky Bar.

Stort gym. Bowling med åtta banor, mot avgift. Biljard, mot avgift. Olika typer av massage, mot avgift. Barnklubb i hotellets regi för barn upp till 12 år engelsktalande personal.

Wifi ingår över hela hotellet. Ca 50 meter till stranden. Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Två kilometer till Jungceylon Shopping Center i Patong.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé
  • Nyårsmiddag

Mot tilägg:

  • Halvpension (frukostbuffé samt lunch eller middag i Sunset Beer Café eller i Grace Bar & Grill)
  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé i restaurang Bualuang, kl. 06.00-10.30
  • Lunch (fast meny) i restaurangerna Sunset Beer Café eller i Grace Bar & Grill, kl. 12.00-15.00
  • Middag (fast meny) i restaurangerna Sunset Beer Café eller i Grace Bar & Grill, kl. 18.00-21.00
  • Middag - fast meny eller buffé - i resturangen The Flavor, kl. 18.00-22.00
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl. 09.00-21.00

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 11.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.