Es Port

  • Charmig atmosfär
  • Med anor från 1600-talet
  • Vacker trädgård

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Tillbringa en avkopplande semester på Es Port, ett hotell med anor från 1600-talet! Atmosfären, och läget nära stranden och vandringslederna är oslagbart. Restaurangen anordnar temadagar med mallorkinsk mat och på hotellets relaxavdelning kan du njuta av mängder av välgörande behandlingar.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fina gamla byggnaden, atmosfären, trädgården.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1332 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Es Port är ett unikt och fantastiskt hotell med anor från 1600-talet, där varsam renovering och kontinuerlig modernisering gör att du idag kan njuta av komfort och hög service i en stämningsfull miljö. Den mallorkinska trädgården välkomnar med vacker grönska, och här finns även en gammal olivpress.

I trädgården finns ett poolområde med pool som har barnsektion, solstolar och parasoller att låna samt kostnadsfri handduksservice. Till sandstranden och hamnpromenaden är det ca 150 meter.

Hotellets restaurang serverar traditionell mallorkinsk mat. Under högsäsong hålls temamiddagar i restaurangen någon gång i veckan, och i baren kan du njuta av livemusik några kvällar i veckan.

Hotellet har en relaxavdelning med massage, bastu, uppvärmd inomhuspool (saltvatten), bubbelpool och behandling av reumatism. Under sommaren är inomhuspoolen endast för vuxna över 16 år. Det finns också ett litet gym med några få träningsmaskiner.

Wifi ingår på hela hotellet. Bordtennis utan kostnad, tennis mot avgift och uthyrning av mountainbikes.

Nivåskillnader och en liten backe leder upp till hotellet. Begränsad trafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé, måltidsdryck ingår inte)

Alla hotell, Puerto de Sóller

Eden

Nära hav, strand och berg, mitt i den mysiga lilla semesterorten Puerto de Sóller välkomnar hotell Eden sina gäster. Detta trevliga hotell stoltserar med en härlig pool med barnsektion och en restaurangen som serverar utsökt mat ur det mallorkinska och internationella köket, så lägg gärna till en slant för halvpension.

Pure Salt Port de Soller

Pure Salt Port de Soller ligger i utkanten av Puerto de Sóller och från hotellet kan du ta en stilla promenad längs den palmkantade strandpromenaden in till centrum. Hotellet har fräscha dubbelrum och stranden ligger bara några steg bort. Här ska du bo om du vill utforska ön Mallorca och på en halvtimme med bil kommer du bland annat till den vackra byn Dejá. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 14 år.