Es Port

  • Charmig atmosfär
  • Med anor från 1600-talet
  • Vacker trädgård

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Tillbringa en avkopplande semester i en helt unik atmosfär på hotell Es Port, som har anor från 1600-talet! Läget med närhet till strand och vandringsleder är oslagbart. Restaurangen anordnas temadagar med mallorkinsk mat och på hotellets relaxavdelning kan du åtnjuta en mängd olika välgörande behandlingar.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-4 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Den historiska atmosfären. Läget. Stor trädgård.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1110 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Es Port är ett unikt och fantastiskt hotell med anor från 1600-talet, där varsam renovering och kontinuerlig modernisering har gjort att du kan njuta av bra komfort och hög service i en stämningsfull miljö. Den mallorkinska trädgården välkomnar med vackra växter och buskar, och här finns även en gammal olivpress.

I trädgården finns ett poolområde med pool som har barnsektion, solstolar och parasoller. Gratis handduksservice. Till sandstranden och hamnpromenaden är det ca 150 meter.

Hotellets restaurang serverar traditionell mallorkinsk mat. Under högsäsong hålls, vissa kvällar i veckan, erbjuds olika temamiddagar i restaurangen. I baren kan du även njuta av livemusik några kvällar i veckan (under högsäsong).

Hotellet har en relaxavdelning med massage, bastu, litet gym med tre träningscyklar, uppvärmd inomhuspool, bubbelpool och behandling av reumatism. Under sommaren är är inomhuspoolen endast för vuxna över 16 år. Tennis och uthyrning av mountainbikes mot avgift. Gratis bordtennis. Gratis wifi på hela hotellet. Nivåskillnader och en liten backe leder upp till hotellet. Begränsad trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.