Es Port

apollo mondo one of a kind

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Unika hotell Es Port i Puerto de Sóller på Mallorca ingår bland våra utvalda pärlor av Apollo Mondo One of a Kind-hotell. För dig som söker ett hotell som målet för resan kan vi varmt rekommendera detta hotell med anor från 1600-talet. Atmosfären, läget nära stranden och vandringslederna som utgår härifrån gör det till en oslagbar semesterdestination.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

10 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1441 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Es Port är ett unikt och fantastiskt hotell med anor från 1600-talet, där varsam renovering och kontinuerlig modernisering gör att du idag kan njuta av komfort och hög service i en stämningsfull miljö. Beläget i hjärtat av Puerto de Sóller, mellan Tramuntanabergen och Medelhavet välkomnar den mallorkinska trädgården med vacker grönska, och en gammal olivpress.

Sol och bad
Hotellets poolområde har en pool med barnsektion som sträcker ut sig i trädgården. Solstolar och parasoller finns utspridda på gräsmattorna och terrasserna så det är bara att slå sig ner för en njutbar stund. Poolhanddukar ingår också. Till sandstranden och hamnpromenaden är det ca 150 meter. Solstolar och parasoller finns att hyra på stranden.

Matuppleveler
Hotellets restaurang Sa Figuera serverar traditionell mallorkinsk mat med en innovativ touch och bör inte missas. I à la carte-restaurangen huserar kocken Xisco Arbona och hans gäng som lagar rätter av råvarorna som delvis hämtas direkt från hotellets trädgård. I restaurangen Sa Possessió serveras en härlig frukostbuffé och till middagen beställs huvudrätten från en meny medan förrätten och desserten hämtas från en buffé. Under högsäsong hålls temamiddagar i restaurangen någon gång i veckan, och i baren kan du vissa kvällar njuta av livemusik.

Välmående och aktiviteter
I hotellets relaxavdelning är du välkommen att använda bastu, jacuzzi och inomhuspoolen med saltvatten utan avgift, spabehandlingar och massage mot avgift. I juli och augusti är hotellets spa endast för gäster över 16 år, övrig tid välkomnas barn i sällskap med en vuxen mellan kl. 09.00 och 15.00. Det finns också ett litet gym med några få träningsmaskiner. Bordtennis. Tre tennisbanor mot avgift, racketar och bollar ingår.

Övrigt om hotellet
Wifi ingår på hela hotellet. Hotellet bestrå av flera olika bygnader. Nivåskillnader och en liten backe leder upp till hotellet. Begränsad trafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 08.00-10.30 och middagen kl. 18.30-21.15.

Teknisk uppdatering på hemsidan

Inatt mellan 23:00 och 01:00 genomför vi en teknisk uppdatering på hemsidan. Tyvärr går det inte att boka en resa eller logga in på Mitt Apollo under den tiden

Apollo Mondo One of A Kind
  • Unika hotellupplevelser
  • Genomtänkt helhet och atmosfär
  • Noga utvalda av Apollo
  • Alltid minst 3 stjärnor

Alla hotell, Puerto de Sóller

Eden Sóller

Nära hav, strand och berg, mitt i den mysiga lilla semesterorten Puerto de Sóller välkomnar hotell Eden Sóller sina gäster. Detta trevliga hotell stoltserar med en härlig pool med barnsektion och en restaurangen som serverar utsökt mat ur det mallorkinska och internationella köket, så lägg gärna till en slant för halvpension.

Pure Salt Port de Soller

Pure Salt Port de Soller ligger i utkanten av Puerto de Sóller och från hotellet kan du ta en stilla promenad längs den palmkantade strandpromenaden in till centrum. Hotellet har fräscha dubbelrum och stranden ligger bara några steg bort. Här ska du bo om du vill utforska ön Mallorca och på en halvtimme med bil kommer du bland annat till den vackra byn Dejá. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 14 år.