Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Dubbelrummen finns i den historiska byggnaden, den nya byggnaden och i sidobyggnaden. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng eller i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Juniorsvit med balkong eller terrass. Alla juniorsviter har unik utformning och återfinns i hotellets alla byggnader. Vissa juniorsviter är i etage med ett sovrum en trappa upp. En dubbelsäng. Möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.