Pure Salt Port de Soller

Pure Salt Port de Soller ligger i utkanten av Puerto de Sóller och från hotellet kan du ta en stilla promenad längs den palmkantade strandpromenaden in till centrum. Hotellet har fräscha dubbelrum och stranden ligger bara några steg bort. Här ska du bo om du vill utforska ön Mallorca och på en halvtimme med bil kommer du bland annat till den vackra byn Dejá. Åldersgränsen för att bo på hotellet är 14 år.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Dubbelrum med havsutsikt för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 237 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pure Salt Port de Soller ligger mellan havet och de fina Tramuntanabergen och från hotellets poolområde kan du njuta av båda. På kvällarna kan du slå tid ner i hotellets bar och njuta av en drink eller så väntar en skön promenad in till själva Puerto de Sóller där trevliga butiker, hantverkare som säljer sina alster till restauranger som gömmer sig bland de smala gränderna. Från Puerto de Sóller kan du ta en dagstur till Palma med tåget eller ta en hyrbil på smala slingriga vägar upp till den charmiga staden Deià.

Hotellet har en solterrass med en pool med vacker utsikt över havet och bergen. Solstolar, parasoller och poolhanddukar ingår.

I hotellets restaurang serveras frukostbuffén och lunchen och middagen beställs från en meny där lokala produkter från regionen och Mallorca får bestämma smaker och innehåll. Hotellet har två barer, öppet från kl. 11.00 till runt midnatt.

På Pure Salt Port de Soller fins ett gym samt bastu och ångbastu som ingår. Spa med skönhetsbehandlingar, mot avgift. Mallorca är en populär ö att cykla på och hotellet har ett cykelgarage, reservation krävs i förväg.

Wifi ingår över hela hotellet. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Turist- och strandområde. Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden Playa d'en Repic. Stranden direkt nedanför hotellet har grovkornig sand och bitvis stenar i vattenbrynet. Ca 1 kilometer till centrum av Puerto de Sóller och ca 4 kilometer till staden Sóller.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé och middag med förrätt, huvudrätt och efterrätt som väljs från en meny)

Frukosten serveras kl. 08.00-11.00 och middagen kl. 19.00-22.30.

Teknisk uppdatering på hemsidan

Inatt mellan 23:00 och 01:00 genomför vi en teknisk uppdatering på hemsidan. Tyvärr går det inte att boka en resa eller logga in på Mitt Apollo under den tiden

Alla hotell, Puerto de Sóller

Es Port

Unika hotell Es Port i Puerto de Sóller på Mallorca ingår bland våra utvalda pärlor av Apollo Mondo One of a Kind-hotell. För dig som söker ett hotell som målet för resan kan vi varmt rekommendera detta hotell med anor från 1600-talet. Atmosfären, läget nära stranden och vandringslederna som utgår härifrån gör det till en oslagbar semesterdestination.

Eden Sóller

Nära hav, strand och berg, mitt i den mysiga lilla semesterorten Puerto de Sóller välkomnar hotell Eden Sóller sina gäster. Detta trevliga hotell stoltserar med en härlig pool med barnsektion och en restaurangen som serverar utsökt mat ur det mallorkinska och internationella köket, så lägg gärna till en slant för halvpension.