Kundomdömen om Pure Salt Port de Soller

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

251 omdömen
Utmärkt
 
152
Väldigt bra
 
47
Bra
 
31
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2024-06-03

av susannel759 Farsta, Sverige

Susanne maj 2024

Ett hotell som tror att de är finare än vad det är. Konstlad överdriven personal som inte upplevs som äkta. Hade halvpension men middagen var en stor besvikelse den valdes från en meny med tråkiga och ej gastronomiska rätter( vilket man vill ge sken av). Frukost ok,dock högljudd skrattande personal. Rummet minimalt vilket inte framgick i reklamen. Stressad receptionist Gamla busstidtabeller dålig uppkoppling vid betalning med kort etc

 
2019-12-30

av 679tomase Stockholm, Sverige

Hit vill vi igen

Ett mycket trevligt hotell i lugna omgivningar. Två minuter från stranden och strandpromenaden.En fin pool på bergssidan med utsikt över staden, havet och bergen. Personalen gjorde allt för att vi skulle trivas. En enastående frukost. Jag skadade mig under vistelsen, dock inte allvarligt, och blev synnerligen väl omhändertagen. Bl a fick vi ett rum till förfogande under avresedagen då vi hade sen hemfärd. Vi kommer gärna tillbaka hit. Rekommenderas verkligen!

 
2019-07-29

av 679tomase Stockholm, Sverige

Hit vill vi igen

Ett synnerligen trevligt hotell i lugna omgivningar. Två minuter från stranden och strandpromenaden.En fin pool på bergssidan med utsikt över staden, havet och bergen. Personalen gjorde allt för att vi skulle trivas. En enastående frukost som dock kunde bli lite hetsig med alla gäster som åt på samma tider. Rummen är i minsta laget men den stora terrassen kompenserade det. Vi kommer gärna tillbaka hit.

 
2019-06-08

av GrimmanG Partille, Sverige

Bra läge, trevlig personal och fin frukost på härlig terass

Vi stannade här i 4 nätter och fick veta vid ankomst att hotellet bara varit öppet en månad. Fick ett mycket trevlig rum med havsutsikt på 4:e våningen där vi var helt ostörda på balkongen och hade en fantastisk vy över Port de Soller bukten och bergen bakom. Vi vandrade i bergen på dagarna och tillbringade eftermiddagen vid det härliga poolområdet. Frukosten var mycket bra med allt man kan önska sig. Vi kommer gärna tillbaka!

 
2019-05-13

av Travel2010GH Malmö, Sverige

Nytt och fräscht samt trevlig personal

Vi bodde 4 nätter på Ona och är verkligen nöjda! Väldigt snyggt och fräscht hotell som är helt nybyggt. Rummet var väldigt fint med en stor möblerad terrass, dessutom lyxig dusch och bra med ett litet kylskåp på rummet för eget bruk. Personalen på plats var väldigt trevlig och frukosten med utsikt över Sollér-bukten i morgonsolen var svårslagen.