Kundomdömen om Pure Salt Port de Soller

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

220 omdömen
Utmärkt
 
139
Väldigt bra
 
42
Bra
 
25
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-12-30

av 679tomase Stockholm, Sverige

Hit vill vi igen

Ett mycket trevligt hotell i lugna omgivningar. Två minuter från stranden och strandpromenaden.En fin pool på bergssidan med utsikt över staden, havet och bergen. Personalen gjorde allt för att vi skulle trivas. En enastående frukost. Jag skadade mig under vistelsen, dock inte allvarligt, och blev synnerligen väl omhändertagen. Bl a fick vi ett rum till förfogande under avresedagen då vi hade sen hemfärd. Vi kommer gärna tillbaka hit. Rekommenderas verkligen!

 
2019-07-29

av 679tomase Stockholm, Sverige

Hit vill vi igen

Ett synnerligen trevligt hotell i lugna omgivningar. Två minuter från stranden och strandpromenaden.En fin pool på bergssidan med utsikt över staden, havet och bergen. Personalen gjorde allt för att vi skulle trivas. En enastående frukost som dock kunde bli lite hetsig med alla gäster som åt på samma tider. Rummen är i minsta laget men den stora terrassen kompenserade det. Vi kommer gärna tillbaka hit.

 
2019-06-08

av GrimmanG Partille, Sverige

Bra läge, trevlig personal och fin frukost på härlig terass

Vi stannade här i 4 nätter och fick veta vid ankomst att hotellet bara varit öppet en månad. Fick ett mycket trevlig rum med havsutsikt på 4:e våningen där vi var helt ostörda på balkongen och hade en fantastisk vy över Port de Soller bukten och bergen bakom. Vi vandrade i bergen på dagarna och tillbringade eftermiddagen vid det härliga poolområdet. Frukosten var mycket bra med allt man kan önska sig. Vi kommer gärna tillbaka!

 
2019-05-13

av Travel2010GH Malmö, Sverige

Nytt och fräscht samt trevlig personal

Vi bodde 4 nätter på Ona och är verkligen nöjda! Väldigt snyggt och fräscht hotell som är helt nybyggt. Rummet var väldigt fint med en stor möblerad terrass, dessutom lyxig dusch och bra med ett litet kylskåp på rummet för eget bruk. Personalen på plats var väldigt trevlig och frukosten med utsikt över Sollér-bukten i morgonsolen var svårslagen.

 
2024-04-10

av Elaine S Newcastle upon Tyne, Storbritannien

Brilliant experience

Fantastic experience at Pure Salt-fab location at quiet end of the Port, sea view room with terrace was magic, breakfasts were absolutely first class, staff were the best ever - friendly and efficient-especially Gabrielle and Estafania at breakfast, lunch in restaurant was just right.