Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

1420 omdömen
Utmärkt
 
940
Väldigt bra
 
383
Bra
 
67
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2022-05-21

av Tastan85

Vacker hotell!

Vi spenderade 3 nätter på Hotell Es Port i Port De Soller. Rummet var i utmärkt skick i den äldre delen av byggnaden. Rum 430, wow! Servicen i personalen var riktigt bra, poolområdet härligt, parkeringen fungerade fint och frukosten var stor och väldigt varierande. Finns massor med restaurangen nere vid havet och finns massor med utflykter att göra, dock med hyrbil. Rekommenderar allt!

 
2018-08-21

av williamjM7469IY Sverige

Trevligt men ett typiskt charter hotell!

Fint och mysigt hotell. Stort område att vistas på för ett glas vin eller en kopp kaffe. Hotellet och den gamla delen är charmigt men det förstörs lite av byggnader som ex. parkeringshus bredvid, som sällan visas på bilder tagna av hotellet. Vill man bo i ett mysigt "Finca" så välj något mer lantligt, detta ligger inne i centrum. Hotellets polområde upplevs inte så lugnt då det är många barnfamiljer på hotellet. Hotellets miljö ser ut att passa par och upplevs som en avslappnad oas men ex. vid frukost är det mycket folk och kö ibland. Servicen på hotellet är toppen men som par väljer jag ett annat hotell nästa gång.

 
2018-07-17

av Johan J

Semester

Riktigt fint hotell med fräscha rum. Mysigt hotellområde med många (även skuggiga) platser att ta något att dricka efter en dag på stranden . Mycket god frukostbuffé där ingenting saknas något utan allt är välfyllt av blandade godsaker, varmt som kallt. Bra service!

 
2018-04-29

av helener487 Göteborg

Komplett hotell på nästan alla sätt

En fantastisk miljö, både inomhus och utomhus. Bra service, snabb vänlig personal. Stor ljuvlig frukostbuffé. Möjlighet till en mkt prisvärd kvällsbuffé alla kvällar. Rent och fräscht. För den som vill finns tillgång till SPA-del. Poolområde både utom- och inomhus. Det enda som några av oss tyckte var negativt, var de hårda sängarna. Annars är vi mycket nöjda och rekommenderar gärna detta hotell.

 
2018-04-03

av thoreo2018

vårsemester

Sängarna var för hårda. Första gången vi varit i Port de Soller så tidigt på våren. Hade tur med vädret som var soligt hela veckan. Veckan innan hade varit kall och regnig. Vi blev lite låsta eftersom det var påskhelg och bussarna skulle gå efter helgturlista från torsdag till lördag. Dom gick inte efter den heller så planerade utflykter fick ställas in