Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 119 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget till playan
-
Dålig standard på lägenheten Dörren in till lägenheten var sågad i både där låset och handtag satt? Både lakan och handukar var så slitna att det var hål i dessa

Bekräftad gäst: 2024-02-12


9 av 10

+
Solterassen och poolen = pool området!
-
Matsalen är inte bra.

Bekräftad gäst: 2024-02-04


8 av 10

+
Läget nära stranden, bra personal AC kanonbra
-
Saknade mikro och ett soffbord vid tvn. Ingen informationspärm från Apollo i receptionen, inga telefonnummer till Apollo, mycket illa. Informationen vid ankomsten bör man få skriftligt eller finnas i pärm på hotellet.

Bekräftad gäst: 2023-12-17


6 av 10

+
Poolområdet och läget.
-
Det som var minus var att vår uteplats låg direkt vid gågata och dem lägenheterna hade hotellet valt att sätta upp galler för så det kändes tyvärr som att sitta i en bur. Förstår tanken samtidigt då dem är oroliga för stöld och inbrott.

Bekräftad gäst: 2023-11-26


8 av 10

+
Det centrala läget med närhet strand och strandpromenad. Stor plats vid poolområdet.
-
Se tidigare svar ( matsalen var liten, trångt mellan borden). Hög ljudvolym.

Bekräftad gäst: 2023-11-19


9 av 10

+
Läget, trevlig personal, poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2023-04-02


3 av 10

+
Frukost och poolområdet
-
Långa trånga gångar i källare för att tas sig till och från sitt rum. Staket runt hela hotellområdet med endast en in och utgång. Galler framför vår balkong. Kändes som om vi bodde i ett fängelse med en liten rastgård. Rummet var fuktigt och luktade källare. Ingen ventilation annat än aircondision. Alltså bara tilluft men ingen frånluft. Vilket betyder att luften stod stilla och blev fuktigt och kvalmig.

Bekräftad gäst: 2023-03-19


8 av 10

+
frukosten o servisen
-
alla hotell ser bättre ut på bilder. rummet kunde vara trevligare

Bekräftad gäst: 2023-03-19


3 av 10

+
Frukosten
-
Dålig service, Fick rummet 16:45 och hade önskemål om att bo på andra våningen, men det visste de inget om.

Bekräftad gäst: 2023-02-12


8 av 10

+
Läget Trevligt område
-

Bekräftad gäst: 2023-02-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

59% av resenärerna rekommenderar

1783 omdömen
Utmärkt
 
579
Väldigt bra
 
640
Bra
 
315
Mindre bra
 
143
Underkänt
 
106

5 senaste omdömen

2020-02-04

av tobberi Upplands Väsby, Sverige

Slitet hotel med extra slamrig/bullrig frukostmatsal. Murriga rum.

Vi hade bokat en vecka på detta hotell för att rädda att vår vingcheck jag fått inte skulle bli Svarte Petter vid eventuell konkurs av Vingresor Sverige. Nu blev så inte fallet. Vi bodde på annat hotell i Las Americas under 3 v i dec 2019, så vi gick hit för att säkerställa att vi skulle få rum en våning upp (inte markplan). Det kunde nog ordnas sa de då. När vi kom nu i Januari hade vi fått rum på markplan vilket var standard för de rum Ving hade till vår bokning. Vi betalde ca 1300 sek/vecka extra för en våning upp med sned havsutsikt vilket var snålt. Rummet var slitet och låg murrigt till. Saknade Micro. Matsalen var extremt bullrig vid frukost, det fanns endast ca 8 bord ute som oftast var upptagna. Städningen var bra. TV kanalerna saknade Eurosport, BBC news, CNN news och de flesta kanaler som fanns var dubbade till spanska. Personalen inte speciellt trevlig. Poolområdet var fint men vattnet kallt i poolen. Vi besökte bekanta som bodde på Ving Fanabe Beach hotel,,.,,vilken skillnad! Snygga rum och trevlig personal. Ångrar mycket vårt val av detta hotellet.

 
2018-04-20

av Morgan7979 Stockholm, Sweden

Bra läge, slitna rum, fint poolområde

Svårt att hitta ingången. Hotellet är stort och rummen verkar verkligen ha olika förutsättningar för balkongerna. In mot pool /innergård eller ut mot hav är bäst. Vi bodde i a2-13 och hade utsikt mot havet, men även mot burgerking. Lägenheten nedanför a1-13 kanske? Hade mer av en fängelseinnergård där de satt under markhöjd med galler mot gatan. Det är inte så fräscht, lampknappar är ur funktion, något konstigt väsnas på nätterna och det är smala tunnlar överallt för att komma till rummen. Men är det övernattning nära beachen och poolhäng som önskas så är det klockrent Vi är nöjda.

 
2018-04-09

av anna_V7145UF

Trevligt hotell väl värt ett besök! Poolområdet är fantastiskt!

Trivsamt hotell som vi gärna kommer tillbaka till. Passade vår tonårsfamilj alldeles utmärkt. Rummets standard är ok, egen altan vid rummet var trevlig att sitta på. Sparsam köksutrustning men funkade för att fixa egen lunch. Bra sängar. Frukosten var ok men tyvärr hög ljudnivå i matsalen. Fanns ändå något för alla att äta. Underhållning på kvällarna var kul, papegojor och dansuppvisning mm, vill man inte titta så behöver man inte men vi tyckte det var underhållande. Poolområdet är fantastiskt! Skön pool att bada i och det fanns både sol, lä och skugga för de som vill ha det. Inte så långt till stranden för den som vill bada i saltvatten.

 
2018-03-28

av Helena G

Trivsamt hotell med fantastiskt soltak och poolområde

Underbart soltak och poolområde, gott om plats, fantastisk utsikt ut över havet och strandpromenaden, gott om solsängar. Lite tråkigt/murriga/mönstrade möbler i gemensamhetsutrymmen och rum. Lyhört. Enkelt utrustat med kökstillbehör. Tillräckligt stort kylskåp. I övrigt fräscht och trevligt. Rikligt frukostbuffé. Nära till restauranger, affärer, supermarket, havet och det man behöver.

 
2018-02-23

av RitvaT12

Hela området var välordnat och fint.Rummen och sängarna var bra. Frukostbuffen var utmärkt!

Hela veckan var underbar,fint väder och mycket att utforska!!Städat och välordnat.Toppen frukostbuffe,fina sängar,vi var supernöjda med våran semestervecka <3 Nära till allting,rekommenderar varmt!!Månka varma sköna minnen <3