Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

59% av resenärerna rekommenderar

1624 omdömen
Utmärkt
 
502
Väldigt bra
 
591
Bra
 
295
Mindre bra
 
136
Underkänt
 
100

5 senaste omdömen

2020-02-04

av tobberi Upplands Väsby, Sverige

Slitet hotel med extra slamrig/bullrig frukostmatsal. Murriga rum.

Vi hade bokat en vecka på detta hotell för att rädda att vår vingcheck jag fått inte skulle bli Svarte Petter vid eventuell konkurs av Vingresor Sverige. Nu blev så inte fallet. Vi bodde på annat hotell i Las Americas under 3 v i dec 2019, så vi gick hit för att säkerställa att vi skulle få rum en våning upp (inte markplan). Det kunde nog ordnas sa de då. När vi kom nu i Januari hade vi fått rum på markplan vilket var standard för de rum Ving hade till vår bokning. Vi betalde ca 1300 sek/vecka extra för en våning upp med sned havsutsikt vilket var snålt. Rummet var slitet och låg murrigt till. Saknade Micro. Matsalen var extremt bullrig vid frukost, det fanns endast ca 8 bord ute som oftast var upptagna. Städningen var bra. TV kanalerna saknade Eurosport, BBC news, CNN news och de flesta kanaler som fanns var dubbade till spanska. Personalen inte speciellt trevlig. Poolområdet var fint men vattnet kallt i poolen. Vi besökte bekanta som bodde på Ving Fanabe Beach hotel,,.,,vilken skillnad! Snygga rum och trevlig personal. Ångrar mycket vårt val av detta hotellet.

 
2018-04-20

av Morgan7979 Stockholm, Sweden

Bra läge, slitna rum, fint poolområde

Svårt att hitta ingången. Hotellet är stort och rummen verkar verkligen ha olika förutsättningar för balkongerna. In mot pool /innergård eller ut mot hav är bäst. Vi bodde i a2-13 och hade utsikt mot havet, men även mot burgerking. Lägenheten nedanför a1-13 kanske? Hade mer av en fängelseinnergård där de satt under markhöjd med galler mot gatan. Det är inte så fräscht, lampknappar är ur funktion, något konstigt väsnas på nätterna och det är smala tunnlar överallt för att komma till rummen. Men är det övernattning nära beachen och poolhäng som önskas så är det klockrent Vi är nöjda.

 
2018-04-09

av anna_V7145UF

Trevligt hotell väl värt ett besök! Poolområdet är fantastiskt!

Trivsamt hotell som vi gärna kommer tillbaka till. Passade vår tonårsfamilj alldeles utmärkt. Rummets standard är ok, egen altan vid rummet var trevlig att sitta på. Sparsam köksutrustning men funkade för att fixa egen lunch. Bra sängar. Frukosten var ok men tyvärr hög ljudnivå i matsalen. Fanns ändå något för alla att äta. Underhållning på kvällarna var kul, papegojor och dansuppvisning mm, vill man inte titta så behöver man inte men vi tyckte det var underhållande. Poolområdet är fantastiskt! Skön pool att bada i och det fanns både sol, lä och skugga för de som vill ha det. Inte så långt till stranden för den som vill bada i saltvatten.

 
2018-03-28

av Helena G

Trivsamt hotell med fantastiskt soltak och poolområde

Underbart soltak och poolområde, gott om plats, fantastisk utsikt ut över havet och strandpromenaden, gott om solsängar. Lite tråkigt/murriga/mönstrade möbler i gemensamhetsutrymmen och rum. Lyhört. Enkelt utrustat med kökstillbehör. Tillräckligt stort kylskåp. I övrigt fräscht och trevligt. Rikligt frukostbuffé. Nära till restauranger, affärer, supermarket, havet och det man behöver.

 
2018-02-23

av RitvaT12

Hela området var välordnat och fint.Rummen och sängarna var bra. Frukostbuffen var utmärkt!

Hela veckan var underbar,fint väder och mycket att utforska!!Städat och välordnat.Toppen frukostbuffe,fina sängar,vi var supernöjda med våran semestervecka <3 Nära till allting,rekommenderar varmt!!Månka varma sköna minnen <3