MYND Adeje

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkomna till det fräscha hotellet MYND Adeje i Callao Salvaje på Teneriffa. Här möts du av en modern fräsch miljö, riktad mot en vuxen publik, men dit alla är välkomna! Köper du till halvpension har du förutom frukost varje morgon en credit, en summa, att använda till lunch, middag eller kanske en cocktail på takterrassen i solnedgången. Hotellet passar dig som vill träna, cykla och finna ditt inre jag.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/1-3 personer. Svit för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Hållbarhetstänkande, miljö, fint bemötande, träning/aktiviteter, lugn atmosfär, rent, snyggt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 780 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

MYND Adeje är ett snyggt hotell beläget några hundra meter från stranden i Callao Salvaje på Teneriffa. På hotellet finns två pooler, en större pool i markplan och en lite mindre på takterrassen. Från takterrassen har du dessutom en härlig utsikt över Atlanten, Teide och La Gomera. Vid båda poolerna finns solstolar och parasoller att låna, liksom poolhanddukar. Bekväma balisängar finns också att låna. Vid både poolerna finns en bar, i markplan Alaque som också erbjuder snacks dagtid och på takterrassen Lacumbre, där det dessutom bjuds på vacker utsikt till din drink.

Hotellet har två restauranger, Lamesa och Lacumbre, som serverar rätter från en à la carte-meny. Efter frukost erbjuds lokalproducerade varor till försäljning i restaurang Lamesa. Menyn finns på pekskärmar eller i din mobil. På takterrassen serveras japanska smaker i Lacumbre från kl. 10.00 till 22.30, bordsreservation krävs. Det finns också en bar i lobbyn, Eloha. Vid solnedgången börjar underhållningen med musiker och livemusik. Och köper du till halvpension så har du en summa att spendera på mat och/eller dryck på hotellet varje dag.

Det gastronomiska utbudet på MYND Adeje bygger på kvalitet, innovation och hållbarhet, närodlat och med respekt för lokala producenter och produkter. Hotellet har en egen liten örtagård där de odlar delar av de grönsaker och örter som serveras i restaurangerna. MYND Adeje erbjuder även sina gäster att fylla på vattenflaskor kostnadsfritt från hotellets vattendispenser.

Hotellet har ett välutrustat gym med state-of-the-art-maskiner, stänger, vikter och bänkar. Hotellet har även ett cykelcenter där du kan hyra olika typer av cyklar för att upptäcka ön. Yoga, mindfulness, meditation och Tai Chi. Möjlighet att spela basket, beach volley och badminton. Aktiviteter som vinprovning och cocktailblandning ingår.

Har du möjlighet att arbeta från en plats i solen så har hotellet en Coworking Space med wifi, skrivare, laddningsstationer och datorer som är öppen dygnet runt.

Hotellet arbetar aktivt med hållbarhet och de är certifierade av Biosphere Sustainable Lifestyle. Certifieringen bygger på FN:s globala hållbarhetsmål.

Det lilla lokala centrumet är ett par minuter bort. För lite mer liv och rörelse rekommenderar vi den korta turen till Playa de las Americas dit det är ca 6 kilometer eller 15 minuter med bil, där det finns ett större utbud av shopping, restauranger och barer. Tar du bussen är det en kort promenad på ca 5 minuter till närmsta busshållplats. Hyr du bil erbjuder hotellet parkering mot avgift.

Måltider

Ingår:

  • Frukost
  • Julmiddag (25/12)
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost och middag)

Frukosten serveras kl. 07.30-11.30 och middagen från kl. 17.00 till 22.30.

Halvpensionen är en "resort credit" motsvarande 27 euro/person och dag att användas till lunch, middag à la carte eller i baren. När de 27 euro är förbrukade betalas det överskjutande beloppet direkt till hotellet.

Go. Live a little! - Teneriffa

Se fler Go. Live a Little-filmer här »

Alla hotell, Callao Salvaje

Atlantic Holiday - vinter 24/25

Eleganta Atlantic Holiday på södra Teneriffa passar den som söker ett hotell nära havet, med utmärkt service och magisk utsikt över Atlanten och La Gomera, och utsikten från poolområdet är något alldeles extra! Till vintersäsongen 2023/2024 genomgick hotellet en lättare uppfräschning. Och som på alla Apollo Mondo Selected-hotell kan du se fram emot morgonyoga flera dagar i veckan, och en avkopplande stund med en god kaffe eller en svalkande juice i Mondo Café.