MYND Adeje

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkomna till ett helt nytt hotell – MYND Adeje – i Callao Salvaje på Teneriffa. Här möts du av en modern fräsch miljö, riktad mot en vuxen publik, men dit alla är välkomna! Köper du till halvpension har du förutom frukost varje morgon en credit, en summa pengar, att använda till lunch, middag eller kanske en cocktail på takterrassen i solnedgången.


Rumstyper

Dubbelrum för1-3 personer. Svit för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 39 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

MYND Adeje är ett helt nytt hotell beläget några hundra meter från stranden i Callao Salvaje på Teneriffa. På hotellet finns två pooler, en större pool i markplan och en lite mindre på takterrassen. Vid båda poolerna finns solstolar och parasoller att låna, liksom gratis handduksservice. Vid både poolerna finns en bar, men baren på takterrassen bjuder dessutom på vacker utsikt till din drink.

Hotellet har två restauranger som serverar rätter från en à la carte-meny. Och menyn finns på touch screens eller i din mobil. Det gastronomiska utbudet på MYND Adeje bygger på kvalitet, innovation och hållbarhet, närodlat och med respekt för lokala produkter och producenter. Och köper du till halvpension så har du en summa att spendera på mat och/eller dryck på hotellet varje dag. Vid solnedgången börjar underhållningen med musiker och livemusik.

Hotellet har ett område för wellness där det finns möjlighet att boka in ansiktsbehandlingar och andra typer av skönhetsbehandlingar samt massage.

Det lilla lokala centrumet är ett par minuter bort. För lite mer liv och rörelse rekommenderar vi den korta turen till Playa de las Americas (ca 6 km eller 15 minuter med bil) där det finns ett större utbud av shopping, restauranger och barer. Tar du bussen är det en kort promenad (ca 5 minuter) till närmsta busshållplats. Lokal trafik i området runt hotellet.

Måltider

Frukost ingår.
Halvpension finns mot tillägg. Halvpensionen är en "resort credit" om 25 EUR/person och dag att användas till lunch, middag à la carte eller i baren. När de 25 EUR är förbrukade betalas det överskjutande beloppet direkt till hotellet.

Alla hotell, Callao Salvaje

Atlantic Holiday Center

Atlantic Holiday Center ligger på södra Teneriffa och passar både familjer och par som söker ett elegant hotell nära havet, med utmärkt service. Läget bjuder på fantastiska vyer över Atlanten och La Gomera, och utsikten från poolområdet är något alldeles extra.