MYND Adeje

Välkomna till det fräscha hotellet MYND Adeje i Callao Salvaje på Teneriffa. Här möts du av en modern fräsch miljö, riktad mot en vuxen publik, men dit alla är välkomna! Köper du till halvpension har du förutom frukost varje morgon en credit, en summa, att använda till lunch, middag eller kanske en cocktail på takterrassen i solnedgången. Hotellet passar dig som vill träna, cykla och finna ditt inre jag.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Svit för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Hållbarhetstänkande, miljö, fint bemötande, träning/aktiviteter, lugn atmosfär, rent, snyggt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 562 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

MYND Adeje är ett snyggt hotell beläget några hundra meter från stranden i Callao Salvaje på Teneriffa. På hotellet finns två pooler, en större pool i markplan och en lite mindre på takterrassen. Vid båda poolerna finns solstolar och parasoller att låna, liksom poolhanddukar. Vid både poolerna finns en bar, men baren på takterrassen bjuder dessutom på vacker utsikt till din drink.

Hotellet har två restauranger som serverar rätter från en à la carte-meny. Menyn finns på pekskärmar eller i din mobil. Det gastronomiska utbudet på MYND Adeje bygger på kvalitet, innovation och hållbarhet, närodlat och med respekt för lokala producenter och produkter. Och köper du till halvpension så har du en summa att spendera på mat och/eller dryck på hotellet varje dag. Vid solnedgången börjar underhållningen med musiker och livemusik.

Hotellet har ett välutrustat gym med State-of-the-art-maskiner, stänger, vikter och bänkar. Hotellet har även ett cykelcenter där du kan hyra olika typer av cyklar för att upptäcka ön. Yoga, mindfulness, meditation och Tai Chi.

Har du möjlighet att arbeta från en plats i solen så har hotellet en Coworking Space med wifi, skrivare, laddningsstationer och datorer - öppen dygnet runt.

Det lilla lokala centrumet är ett par minuter bort. För lite mer liv och rörelse rekommenderar vi den korta turen till Playa de las Americas (ca 6 km eller 15 minuter med bil) där det finns ett större utbud av shopping, restauranger och barer. Tar du bussen är det en kort promenad (ca 5 minuter) till närmsta busshållplats.

Måltider

Ingår:

  • Frukost
  • Julmiddag (25/12)
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost och middag)

Halvpensionen är en "resort credit" motsvarande 25 euro/person och dag att användas till lunch, middag à la carte eller i baren. När de 25 euro är förbrukade betalas det överskjutande beloppet direkt till hotellet.

Go. Live a little! - Teneriffa

Se fler Go. Live a Little-filmer här »

Alla hotell, Callao Salvaje

Atlantic Holiday

Eleganta Atlantic Holiday på södra Teneriffa passar den som söker ett hotell nära havet, med utmärkt service och magisk utsikt över Atlanten och La Gomera, och utsikten från poolområdet är något alldeles extra! Mycket kommer dessutom att vara renoverat och fräscht tills dörrarna slås upp för vintersäsongen 23/24. Och som på alla Apollo Mondo Selected-hotell kan du se fram emot morgonyoga flera dagar i veckan, och en avkopplande stund med en god kaffe eller en svalkande juice i Mondo Café.