Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

728 omdömen
Utmärkt
 
258
Väldigt bra
 
296
Bra
 
105
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2015-01-01

av Karolajnan Uddevalla, Sverige

Billigt och bra läge

Ett helt okej hotell med bra läge och framför allt till ett mycket bra pris. I närheten ligger en stor livsmedelsbutik. Lägenheten var lagom stor och ljus. Fint poolområde men iskallt vatten. Rummet städades 5 ggr/vecka men städningen var bristfällig, hon sopade bara av golvet och bäddade sängarna. Dessutom knackade hon inte på dörren utan gick rakt in. Rummet var väldigt dammigt och smutsen syntes tydligt.

 
2013-04-19

av Lars L Säter, Sverige

Masen

Trevligt hotell enkelt men rent och med trevlig personal som gör allt för att göra semestern behaglig. Lägenheter mot pool området är att föredra.Vi min sambo och jag har bott på hotellet 3 gånger, sammanlagt 74 dagar. Ett bra val av hotell om man ser till pris och vad man får för pengarna. Hotellet ligger i närheten av ett bra köpcentra HiperDino och bara 7 minuter till den bästa badstranden.Det är nedför till stranden och strandpromenaden med alla affärer och matställen.Man kan ta en taxi hem om man känner för det! (Om man tycker att backen upp till hotellet tar för mycket kraft). Priset för taxi är ok några Eu.

 
2012-11-15

av smalanningar lanzarote

smalanningar

Trevligt och billigt hotell, trevlig personal och bra poolområde. Köket var inte bra utrustad men när man kontaktade personalen hämtade de både kaffekokare och vinglas. Se till att du får en lgh mot poolområdet och inte ut mot en trafikerad gata.

 
2012-07-20

av bibass2 osby

Prisvärt om du vill ha lugn och ro i enkelhet

Plaza Azul är ett hotell som vi alltid väljer när vi åker till Lanzarote. Hotellet är enkelt men personalen gör allt för att du ska vara nöjd. Hotellet ligger i en uppförsbacke från strandpromenaden och det tar ca fem minuter att gå till ortens bästa strand. Lägenheterna är enkelt inredda och lite slitna men har vad vi behöver. Vi lagar ofta mat själv och köksutrustning finns så det räcker och skulle något fattas är det bara att säga till så fixar personalen det mesta med ett leende. Sängarna är som de brukar på Kanarieöarna inte speciellt mjuka men efter ett par dagar har vi vant oss. De flesta lägenheterna har altan eller balkong på både fram- och baksida, perfekt att kunna välja mellan skugga och sol och perfekt när det blåser (som det ofta gör på öarna) att ha lä på en sida. Receptionen är bemannad dygnet runt och ingen kan komma in på hotellområdet utan att passera receptionen så det känns tryggt. Och eftersom det inte är så stort så har gästerna lite koll på varandra också. Poolen är toppen om du vill simma, fyrkantig och minst 20 meter lång och givetvis uppvärmd. Har kollat flera andra hotell i Puerto del Carmen men inte hittat något som vi tycker lika mycket om. Och det är säkert fler som tycker eftersom samma gäster återkommer år från år.

 
2024-02-20

av Caroline K Dublin, Irland

Nice accommodation

Very friendly staff. Apartments are a little dated but adequate. Sun loungers uncomfortable but they hire out mattresses at the pool bar. Deposit of €10 for tv remote is refundable. Close to beach and main strip. No complaints really apart from a €1 charge for calling a taxi for the airport one day but no charge another day. First time ever to be charged. No air con so ould be uncomfortable in high season