Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

700 omdömen
Utmärkt
 
252
Väldigt bra
 
284
Bra
 
100
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2015-01-01

av Karolajnan Uddevalla, Sverige

Billigt och bra läge

Ett helt okej hotell med bra läge och framför allt till ett mycket bra pris. I närheten ligger en stor livsmedelsbutik. Lägenheten var lagom stor och ljus. Fint poolområde men iskallt vatten. Rummet städades 5 ggr/vecka men städningen var bristfällig, hon sopade bara av golvet och bäddade sängarna. Dessutom knackade hon inte på dörren utan gick rakt in. Rummet var väldigt dammigt och smutsen syntes tydligt.

 
2013-04-19

av Lars L Säter, Sverige

Masen

Trevligt hotell enkelt men rent och med trevlig personal som gör allt för att göra semestern behaglig. Lägenheter mot pool området är att föredra.Vi min sambo och jag har bott på hotellet 3 gånger, sammanlagt 74 dagar. Ett bra val av hotell om man ser till pris och vad man får för pengarna. Hotellet ligger i närheten av ett bra köpcentra HiperDino och bara 7 minuter till den bästa badstranden.Det är nedför till stranden och strandpromenaden med alla affärer och matställen.Man kan ta en taxi hem om man känner för det! (Om man tycker att backen upp till hotellet tar för mycket kraft). Priset för taxi är ok några Eu.

 
2012-11-15

av smalanningar lanzarote

smalanningar

Trevligt och billigt hotell, trevlig personal och bra poolområde. Köket var inte bra utrustad men när man kontaktade personalen hämtade de både kaffekokare och vinglas. Se till att du får en lgh mot poolområdet och inte ut mot en trafikerad gata.

 
2012-07-20

av bibass2 osby

Prisvärt om du vill ha lugn och ro i enkelhet

Plaza Azul är ett hotell som vi alltid väljer när vi åker till Lanzarote. Hotellet är enkelt men personalen gör allt för att du ska vara nöjd. Hotellet ligger i en uppförsbacke från strandpromenaden och det tar ca fem minuter att gå till ortens bästa strand. Lägenheterna är enkelt inredda och lite slitna men har vad vi behöver. Vi lagar ofta mat själv och köksutrustning finns så det räcker och skulle något fattas är det bara att säga till så fixar personalen det mesta med ett leende. Sängarna är som de brukar på Kanarieöarna inte speciellt mjuka men efter ett par dagar har vi vant oss. De flesta lägenheterna har altan eller balkong på både fram- och baksida, perfekt att kunna välja mellan skugga och sol och perfekt när det blåser (som det ofta gör på öarna) att ha lä på en sida. Receptionen är bemannad dygnet runt och ingen kan komma in på hotellområdet utan att passera receptionen så det känns tryggt. Och eftersom det inte är så stort så har gästerna lite koll på varandra också. Poolen är toppen om du vill simma, fyrkantig och minst 20 meter lång och givetvis uppvärmd. Har kollat flera andra hotell i Puerto del Carmen men inte hittat något som vi tycker lika mycket om. Och det är säkert fler som tycker eftersom samma gäster återkommer år från år.

 
2023-05-20

av Workbookhol

Average with a disappointing pool area & beds

At the top of a hill that leads down to the strip. Small supermarket opp with essentials, but much larger one down the road. The pool area was disappointing & very open so you get the worst of the wind/breeze. Hard beds that can't be adjusted, we did hire for €20 bed toppers, but they were frankly quite disgusting, so we didn't bother, we couldn't go by the pool. Lovely helpful staff & clean apartment. Unfortunately our toilet wasn't flushing on arrival...I couldn't understand why thus hadn't been checked? It was fixed but took nearly 3 hours. Towels changed every 3 days & bedding once. Appts need TLC .....balcony was OK. Unfortunately we were above reception & the bedroom overlooked the road so it was noisy. We had fab weather which made up for the apartment. I wouldn't stay again, I'd look for appts lower down the hill.