Rumstyper på Sunsuites Carolina

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan med ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök. I alla lägenheter finns kokplattor, kylskåp och bra köksutrustning med vattenkokare och kaffebryggare i miniköket. Mikrovågsugn kan lånas i receptionen. Takfläkt, skandinavisk tv via Chromecast samt treglasfönster i sovrummet. Gratis wifi. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Lägenheten ligger i nedsänkt markplan en trappa ner, med uteplats mot receptionen. Ingen utsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter som har separat sovrum och kombinerat vardagsrum och minikök. Kokplattor, kylskåp och bra köksutrustning med vattenkokare och kaffebryggare i miniköket. Mikrovågsugn kan lånas i receptionen. Takfläkt, tv med skandinaviska kanaler samt treglasfönster i sovrummet. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Gratis wifi. Hårtork. Dusch och wc. Markterrass eller balkong med begränsad havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenheter superior

Tvårumslägenheter superior med ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum och minikök. Kokplattor, kylskåp och bra köksutrustning med vattenkokare och kaffebryggare i miniköket. Mikrovågsugn kan lånas i receptionen. Takfläkt. Skandinavisk tv via Chromecast. Treglasfönster i sovrummet. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Gratis wifi. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.