Rumstyper på Sunsuites Carolina - vinter 24/25

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med markterrass och begränsad havsutikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i en hopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och kaffebryggare samt bra köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Takfläkt. Treglasfönster i sovrummet. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan

Tvårumslägenhet i nedsänkt markplan med markterrass mot receptionen (ingen utsikt). Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till en extrabädd i en hopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och kaffebryggare samt bra köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Takfläkt. Treglasfönster i sovrummet. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med balkong och havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i en hopfällbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare och bra köksutrustning. Wifi ingår. Luftkonditionering och deponering mot avgift. Takfläkt. Treglasfönster i sovrummet. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.