Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,1 av 10 baserat på 71 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,1 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Service
 
6,5 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
utsikten over Puerto Rico og havet
-
bassenget var skitten og vannet var iskaldt.

Bekräftad gäst: 2023-02-26


1 av 10

+
Utsikten!
-
Poolen var så skitig att den ej gick att bada i. Sprickor i all betong och väggar som såg ut att rasa in när man gick förbi. Lösa elkablar. Igenväxt lekplats med söndrings saker.

Bekräftad gäst: 2023-01-07


3 av 10

+
utsikten
-
pool inte uppvärmd- belysning saknades från reception till rummen. mkt trasig markbeläggning med stor fallrisk. Mkt slitet rum.Receptionspersonal helt ovillig om man hade nån fråga. de ryckte bara på axlarna. mkt halvdana katter överallt.stängd supermarket. Shoppen i hotellreceptionen fylldes ej på. var tom i 3 dagar.

Bekräftad gäst: 2023-01-07


8 av 10

+
Lugnt och mysigt
-

Bekräftad gäst: 2022-11-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

90 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
27
Bra
 
18
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2018-04-14

av Helen L

Enkelt och ok (men ingen poolbar pga renovering!?)

Vi gillade framför allt läget på hotellet med utsikten över Puerto Rico-dalen. Lägenheten var enkel men helt ok och hade det vi behövde. Dock finns det ju ingen service på själva hotellet utöver städningen. För receptionstjänster och andra faciliteter (frukostservering mm) var vi hänvisade till grannhotellet, vilket vi ju var medvetna om så det var ok. Dock sade informationen även att det skulle finnas poolbar på hotellet vilket inte stämde. Vi TROR att det berodde på att man höll på med ombyggnationer, för en del av poolområdet var för tillfället avstängt och avskärmat.

 
2018-02-20

av AirisaA Stockholm, Sverige

Bra och prisvärt

Rent och fint! Fint utsikt över hela Piero Rico och Atlanten. Trevlig och hjälpsam personal både i receptionen, vid poolen och städpersonalen. Sängarna var över förväntan - inte alls hårda som vi hade förväntat oss från våra tidigare resor till bl a Teneriffa. Det tar lite tid att gå ner från berget till stranden, men taxi kostar bara 35 kr för den som inte orkar. Lugnt område, nära till shoppingcenter med supermarket, restauranger mm. Så definitivt ett mycket prisvärt boende! Barnen trivdes i den uppvärmda poolen och blev kompisar med ”hotellets” bofasta katter.

 
2017-03-10

av 626linah Helsingborg, Sverige

"Nemas problemas"

Helt ok om man bara vill sova och inte hänga på hotellet, vi utnyttjade grannen Riosol både på frukostbuffé 10 € och på poolen. Det var surt att wifi kostadw 15€ för en vecka, trodde att detta ingick. Fantastisk utsikt och en helt underbar vecka. Taxi ner till byn ca 5€ samma till stränderna.

 
2015-12-27

av agegbg Gothenburg

Prisvärt hotell för den som inte kräver lyx

Ett hotell som är enkelt och har det som du behöver. Utsikten är helt underbar och man satt och tänkte på spelet Sim City när man såg bilar, människor mm Är det så att ni bara ska åka på en "Vila upp sig resa" så är detta ett rikitgt bra alternativ. Det enda "dåliga" var möblerna på balkongen,

 
2013-12-11

av BobcatSweden Stockholm, Sverige

Helt ok!

Efter att ha bytt lägenhet två gånger blev vi nöjda med nr 1604. Vi tackar personalen i Riosols reception för visat tålamod. Havsutsikten var makalös och vi hade morgonsol på balkongen precis som vi önskat. Allt var som vi hade förväntat, enkelt men fullt funktionellt. Sängarna var jättehårda, men det visste vi ju i förväg. Eftersom havsutsikt var ett måste för oss valde vi ett hotell högst upp på berget, därför var läget perfekt. Även om det var en bra bit att gå ner till stan så fanns det genvägar och trappor ner för berget och det var inte alls dyrt att ta taxi tillbaka. Det fanns också ett köpcentrum med det man behöver granne med hotellet.