Kundomdömen om Los Veleros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 121 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Jag har rest över hela världen på olika hotel och aldrig har jag möts av så vänlig och hjälpsam personal som på Los Veleros, dom gör allt för dig och får dig att känna dig välkommen och omhändertagen, väldigt imponerande. Bra städning och bra planerad lägenhet
-
Allt är perfekt, tom sängarna är sköna

Bekräftad gäst: 2020-02-08


10 av 10

+
En stor balkong med en fantastisk utsikt, vi är super nöjda!!!
-

Bekräftad gäst: 2020-01-29


8 av 10

+
-
Uppdatera hemsida

Bekräftad gäst: 2019-12-25


6 av 10

+
Utsikten, lugnet, nära till stranden
-
Sanera bort kackerlackorna inomhus, vi dödade 10 st.

Bekräftad gäst: 2019-12-14


9 av 10

+
Bra läge lätt att parkera
-
Jag tycker det är bra som det är. Har varit där 3 ggr nu.

Bekräftad gäst: 2019-12-14


5 av 10

+
Lugnt och skönt ,stor balkong , lätt att få plats vid poolen.
-
Städning vid poolområdet. Fläkt satt monterad på utsidan av vårt sovrum och den surrade högljutt dygnet runt.

Bekräftad gäst: 2019-11-30


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

95 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
34
Bra
 
21
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-04-01

Inlägg av krisand78 Stockholm, Sverige

Mysigt litet familjärt hotell

Vi bodde här med två små barn och tycker det var ett jättemysigt hotell! Fin uteplats och två rum samt ett litet pentry, så gott om utrymme! Fräsch pool med en liten del för mindre barn. Trevlig och tillmötesgående personal. Bra gratis parkering på gatan. Trappa ner till litet område med supermarket och restauranger. Ett litet familjärt hotell, lugnt och skönt. Rekommenderas! Litet minus för att man måste betala för wi-fi, det funkade dessutom sådär.

 
2017-03-09

Inlägg av Susanna H Sollentuna, Sverige

Mysigt litet hotell

Vi bodde i trerumslägenhet som var i helt okej skick. Bra med utrymmen och fräscht trots lite äldre standard. Vi hade en fin altan, dock inte med havsutsikt men mysig. Städningen var bra men de städade ofta sent på dagen. Köpewifit funkade sådär på hotellet dock bättre på stranden och i centrum. Vi hade bil och bra gratis parkering på gatan finns. Lite dåligt med köksutrustning om man vill laga mat hemma. Poolområdet är litet och känns trångt. Det finns en till pool på området men som bara är för de som bor där privat. Ganska många trappor till hamnen för att sedan ta sig till strand eller centrum och långt att gå runt men å andra sidan många bra möjligheter för trappträning :). När vi var där höll de på att bygga upp en ny bar/restaurang (vad det såg ut som iallafall), när den blir klar blir det helt klart ett plus för hotellet. Det finns en reception som har öppet dagtid och där kan man köpa det nödvändigaste och lite till. Finns ett område i närheten där det finns lite restauranger och en mataffär. Sammanslaget ett helt okej hotell i den prisklassen.

 
2014-12-15

Inlägg av MonsterMalin Umeå, Sverige

Toppen Hotell!

Jag bodde här själv i en vecka och måste säga att personalen har varit helt underbara mot mig. Poolen var jättebra och det bästa var att jag hade hela poolområdet nästan för mig själv hela veckan. :) Om ni ska äta på hotellet så rekommenderar jag er att testa Sandwich Pollo, det var den godaste kycklingmacka jag ätit! Tack vare "mördar trappan" som leder upp till hotellet så har jag kommit igång med mitt motionerande igen, annars kostar det inte många kronor att ta taxi upp för backen. Hotellet låg lagomt långt bort från centrum, så jag stördes inte av några ljud. Perfekt hotell om man vill ta det lugnt och koppla av! :D

 
2013-04-08

Inlägg av Jossan13

Mysigt och lugnt, med väldigt bra läge.

Vi trivdes superbra på hotellet och hade turen att få en av lägenheterna med havsutsikt. Lugnt och mysigt hotell med väldigt trevlig och hjälpsam personal!! Om vi åker tillbaka så väljer vi utan tvekan detta hotell.

 
2012-01-08

Inlägg av solenergi Kiruna, Sverige

solenergi

Vi bodde på Los Veleros Apartments en vecka (30/12-6/1) och tyckte att det var prisvärt. Lugnt läge utan trafik, promenadavstånd till playan i Puerto Rico och Amadores. Även möjligheter till vandring i bergen bara 10 minuter från lägenheten, vi vandrade bl.a till Arguineguin och gick på marknad där. Lägenheten hade sköna sängar och var ren. Poolen var liten men det var ingen trängsel runt poolen. Fin utsikt från balkongen där det fanns två solbäddar och bord/stolar. Alldeles intill finns ett litet köpcenter. Har man svårt att gå i trappor ska man bo någon annanstans då det är ca 200 trappsteg ner till hamnen.