Rumstyper på Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

Dubbelrum

Rymliga dubbelrum med dubbelsäng och bäddsoffa. Satellit-tv och minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Rymlig balkong eller terrass med utsikt över bergen. Städning 7 ggr/veckan. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerum består av två superiorrum med förbindelsedörr. I varje enhet finns en dubbelsäng och bäddsoffa. Satellit-tv och minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork, badrock och tofflor. Rymlig balkong eller terrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/veckan. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Antal personer: 4-6 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Rymliga superiorrum med dubbelsäng och bäddsoffa. Satellit-tv och minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Hårtork, badrock och tofflor. Rymlig balkong eller terrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/veckan. Observera att barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.