Kundomdömen om Gran Canaria Princess

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 30 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-31


8 av 10

+
Aktiviteter och träningspass. Poolbaren.
-
Hissarna underdimensionerade. Sängarna kändes plastiga och bäddades konstigt (knöliga underlakan). Balkonbelysning som var tänd dygnet runt och inte gick att släcka.

Bekräftad gäst: 2024-03-17


5 av 10

+
Frukostbuffen fantastisk
-
bussar mm dygnet runt under balkongen bodde på v 2 även transporter vid hotellet bredvid.alldeles för få hissar,som ngt handikappad fick man stå och vänta i upp till 15 min ibland.Vi,två arbetskamrater som inte är gay fick en kingsizesäng med ett täcke,inte ens gifta vill ligga och kämpa om täcket på natten.sängen dessutom hård. de flesta i personalen är väldigt rara men förstår ej engelska ,vi fick till slut ett täcke till. poolomr för trångt stolarna bokade med handdukar redan tidigt på morgonen.det funkade inte att koppla upp mig på wifi så jag gav upp.

Bekräftad gäst: 2024-03-17


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-10


10 av 10

+
Inget va dåligt tyckte allt va bra Det motsvarande det vi hade beställt
-

Bekräftad gäst: 2024-01-28


10 av 10

+
Maten, läget, servicen
-
Fråga 11. Vi använde inte hotellets wifi.

Bekräftad gäst: 2024-01-14


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-12-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

3796 omdömen
Utmärkt
 
1575
Väldigt bra
 
1410
Bra
 
530
Mindre bra
 
157
Underkänt
 
124

5 senaste omdömen

2024-02-17

av rasalex Stockholm, Sverige

Mycket bekvämt men...

Nyligen hemkommen från en veckas vistelse på Gran Canaria Princess som vi bokade via Airtours. Hotellet är stort och har alla bekvämligheter man kan önska sig. Vi önskade ett rum med utsikt över havet och var väldigt nöjda över både det och det stora praktiska rummet. Hotellet ligger ca 10 min promenad från stranden och har flera bussförbindelser strax utanför entrén. Ett lugnt och mycket bra läge enligt oss. Poolområdet är stort och välvårdat med en uppvärmd pool, den andra kall. Trots att det stod skyltar om att man inte får "paxa" solstolar var det väldigt många som gjorde det. Så trist att inte kunna få en solstol i solen för att folk som inte dyker upp förrän efter lunch har reserverat dem med sina handdukar. På området finns en wellnessdel med flera bubbelpooler och bekväma solsängar där vi endast var första dagen. Man kunde ändra temperaturen stod det i poolerna men hur länge vi än väntade blev de inte varma. De har flera träningspass om dagen som var riktigt bra om man vill aktivera sig under dagen. Stort plus! På kvällen finns underhållning varje kväll om man inte orkar gå ut. Vi hade halvpension, frukost och middag, vilket var suveränt. Frukosten innehöll ett stort utbud med allt man kan tänka sig, både varm och kall mat. Middagen likaså med lite olika teman varje dag. Det var mycket folk, speciellt på middagen och vi upplevde vissa dagar att personalen hade så fullt upp att de inte hann ta dryckesbeställningar från oss som inte hade all-inclusive. Nu till det som drar ned betyget på hotellet: -När det står att toalettartiklar ingår förväntar jag mig att det är mer än dusch- och handtvål. -Sängen var inte jätteskön och att de hade täckt den med plastad frotté gjorde den inte skönare. Vaknade upp plaskvåt de första nätterna innan jag förstod varför. Ganska ofräscht. -Städningen bestod av att torka av det som syntes. Sängkläderna byttes inte ut en enda gång under vår vistelse, sand på golvet låg kvar och fläckar på toaletten likaså. -Märkligt att ta betalt för färskpressad juice (2euro) på frukosten...

 
2023-04-11

av BlomqvistAnette Sverige

Hotellet är ett mycket bra semesterhotell!!

Vi var här i januari och var mycket nöjda med vår semester. Det ligger en liten promenad från härliga stränder. Det är ganska många trappor ned till stranden men det såg jag som ett plus. För den rörelsehindrade fanns hiss. Hotellet hade ett härligt poolområde. Det fanns även bastu och bubbelpool. De var dock lite svaga. Hotellet är mycket välskött och rent. Väldigt trevlig personal. Maten var mycket välsmakande. På nyårsafton serverades en nyårssupé som ingick i all inklusive. Personalen gjorde serveringen oerhört festlig. De kom in i parad på varje rätt som en fin nobelmiddag. Vilken nyår! Wow! Kvällarna bjöd på liveuppträdanden vilket var trevligt! Vill också passa på att rekommendera frisören på bottenvåningen som funnits där i nio år. Hon var duktig. Vad var negativt? Sängarna är sköna men oerhört tråkigt att inte få ett påslakan istället för en militärfilt och att dela på ett lakan som på femtiotalet. Jag har aldrig legat på ett hotell som saknar påslakan. Det störde sömnen. Kändes inte ok! Allt annat toppen och vill gärna återkomma hit igen. Men då får jag packa ned påslakan!!

 
2023-01-23

av eapersson Helsingborg, Sverige

En härlig semester

Ett trevligt hotell. Ligger bra i Playa Ingles. Frukost och middag, jättebra. Sköna sängar. Rent och fint städat. Gott om solstolar, en massa aktiviteter och på kvällarna kolossalt fina uppträdena. Sämst är det när man ska använda hissarna, frukost och kvällar.

 
2023-01-08

av Anette B

Toppen hotell

Gran Canaria Prinsess är ett riktigt bra semesterhotell! Första natten var vi mycket missnöjda eftersom vi saknade påslakan. Enda som är negativt med hotellet är just sängen där du är tvungen att dela ett gemensamt lakan med en filt tillsammans med din partner. Vi försökte få byta men det var omöjligt. Jag har inte sovit så på ett enda hotell. I Spanien har jag varit på flera hotell. Detta är som att komma tillbaka till 50-t eller militären. Tråkigt. Allt annat på hotellet är utmärkt. All personal är mycket trevlig. Poolområdet är toppen. Likaså att det finns bastu och bubbelpool. Dock var de lite svaga. Det finns ett gym också. Allt är rent och välskött på hotellet och god service. Passa också på att besöka frisören som sedan nio år tillbaka har en salong på bv. Hon var mycket bra på klippning. På kvällarna erbjuds det shower! Toppen! Sist men inte minst, MATEN…. Jättegod och varierande. Vi åt nyårssupén som ingick i all inklusive. Oerhört festligt och så fint presenterat! Servitörerna gjorde entré som på nobelfesten vilket höjde festkänsla ett steg ytterligare. En toppen nyårsafton tack vare hotellet. Högsta betyg till all personal.

 
2022-01-23

av Resa2022 Göteborg, Sverige

Januari 2022

Fina rum och poolområde, men jobbigt med hissarna, vi fick ofta gå upp till våning 6 tog för lång tid att vänta. Dåligt att det inte fanns vanligt vatten att kunna ta till maten och kaffe efter maten. För mycket ljud i resturangen