Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 309 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Läget
-
Hårda sängar, det saknades bäddmadrasser. Fräscha till rummen med lite färg och se över köksutrustningen

Bekräftad gäst: 2024-04-06


10 av 10

+
Stort kylskåp med frys, läget och utsikten från lägenheten, bra städning av golven och ytorna, fin och välskött trädgård och ren pool, vi sa att sängmadrassen var för hård, och städerskan kom direkt med mjukare madrasser, tyst och lungt efter kl 23 :00🤩😍
-

Bekräftad gäst: 2024-03-31


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


8 av 10

+
-
Vi har bott där många gånger och vet vad är att vänta.

Bekräftad gäst: 2024-03-17


7 av 10

+
Läget nära stranden , utsikten från balkongen
-
Gärna tempererad pool ,

Bekräftad gäst: 2024-03-10


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-03


8 av 10

+
Läget och utsikten.
-
Ganska slitet och helt kassa sängar. Hårda.

Bekräftad gäst: 2024-03-02


7 av 10

+
Närheten till stranden och Cita
-
Kaffekokaren var inte så bra , kallt kaffe! Svår att hälla ur

Bekräftad gäst: 2024-02-25


7 av 10

+
Läget och utsikten
-
Städning

Bekräftad gäst: 2024-02-25


4 av 10

+
Läget vid strandpromenaden och utsikten är toppen +välskött poolområde och härligt varmt vatten i poolen.
-
Se svar under punkt 5. Dessutom, på den tredje dagen hittar vi en kackerlacka inne i sovrummet, fruktansvärt äckligt och obehagligt. Anmälde direkt till receptionen och reseledaren samt uttryckte mycket starkt önskemål att byta boende. Tekniker kom åter och spruta något gift + placera något gift i hörnor här och var - kunde åter inte vara i lägenheten på ett antal timmar. Otrevligt och oprofessionellt bemötande från receptionen. Reseledaren, Johanna, mycket vänlig och förstående och gjorde sitt bästa. Erbjöds slutligen de sista två nätterna på hotell i Puerto Rico till en extra kostnad, FÖR OSS gäster, på 3000 kr och dessutom skulle vi själva betala transport dit. Helt orimligt förslag, vi tackade nej och stannade kvar på Arco Iris. Vi är mycket besvikna på Apollos hantering av denna situation. Kan tillägga att vi bott på Arco Iris för drygt 10 år sedan och var då jättenöjda. Dessutom har vi under ca 20 års resor till Gran Canaria aldrig tidigare någonsin haft någon form av insekter på något boende.

Bekräftad gäst: 2024-02-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

152 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
66
Bra
 
32
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2024-01-03

av pejank Stockholm, Sverige

Peter Ja

Vi har fått en ganska blandad uppfattning om hotellet, därför många minus i detta omdöme. Lite besvikna på detta hotell. Ett slitet hotell dock med bra läge, en liten pentry med bristfällig utrustning, ofrescht badrum som borde fräschas upp. Slö personal i receptionen. Vid incheckningen varken log receptionisten eller sa välkommen, drog bara en suck och vi kände oss inte alls välkomna. Man får ingen information vid ankomsten om lägenheten och faciliteter på hotellet. Receptionens öppettider stämde inte alls, ibland stängde den tidigare än som stod på dörren och ofta öppnade den senare, den var för övrigt öppen i alltför liten omfattning. Hoppas personalen byts ut nästa gång man kommer dit och receptionen håller öppettider. Inget fjärrkontroll för tv på rummet, dålig bild på många kanaler och inget gratis internet men svajigt internet mot avgift, går inte att lyssna på musik eller se filmer, ändå så ska man betala avgift. Rummen på hotellet är mycket lyhörda, inget för en som vill sova gott och oavrutet på natten. Magnetkortet till entreedörren fungar si så där och kan vara lite svårt att ta sig in om man är trött eller onykter på på kvällen och vill låsa upp dörren, det funkar inte. Snålt utrustat kök. Fler kastruller behövs, vi hittade inga vinglas i pentryn i ett vinland som Spanien, vilket förvånade oss. Det tar emot att dricka vin ur saftglas som fanns i skåpet. Strningsmomentet är att städpersonalen börjar tidigt springa i trapporna, noisa och skramla helt i onödan, de väcker gäster som fortfarande sover. Är man på semester så vill man inte bli väckt tidigt. I badrummet kan handdukar och sängkläder ibland kännas inte riktigt rena, andvänd gärna ett effektivare tvättmedel för tvätt. Generellt vill ingen av oss som reste rekommendera detta lägenhetshotell.

 
2019-08-08

av Carina_fra_ingar Stockholm, Sverige

Bra läge och fantastisk utsikt

Riktigt bra läge vid strandpromenaden. Lätt att ta trapporna ner till stranden. Fantastisk utsikt över havet och stranden, över poolen och trädgården. Obs att man behöver bo på plan 2 eller 3 för att få utsikt över havet. Om man har terrass vid poolen har man bara utsikt över trädgården och poolen. Det är en trevlig lägenhet med det som man behöver. Kylskåpet är stort. Saknar dock en vattenkokare. Det finns ingen AC men det behövs inte heller tack vare att lägenheten luftas bra eftersom den har fönster åt 2 håll. Det är heller ingen direkt sol som lyser in och gör lägenheten för varm. Ett par takfläktar hade dock varit skönt . Minus för sängar där man känner spiralerna i madrassen. Detta kan lätt fixas med en extra madrass uppepå. Minus även för att bäddsoffan inte var stabil i utbäddat läge. Kuddarna var helkass.

 
2019-03-08

av Cam65joh Falkenberg, Sverige

väldigt sköna sängar rymliga lägenheter

Fantastisk utsikt och sköna sängar, extrastort kylskåp så man fick in mycket vatten. gott om solsängar och ingen paxning som det ibland är på vissa hotell. nära att gå till cita och strandpromenad utanför grinden. Bor där gärna igen , men det var en sak som var mindre bra , dessa rökare som lägger cigaretten i askfatet nonstop så det ryker rakt in på balkong ovanför. ser framemot när rökning på balkong/uteplats förbjuds.

 
2018-05-04

av fhdsahfuirefkjlerw Canazei, Italien

Närheten till havet

Bra hotell med fantastiskt läge med havsutsikt och kort promenad till havet. Den alltid sura mannen i receptionen sänker omdömmet och det otroligt fåniga att man tar extra betalt för att se på TV tir att det inte kostar extra att använda toaletten :(

 
2017-11-26

av Jim B

Vacker utsikt

Nära strandpromenaden och Cita. Rent och tyst. Nära till Supermarket. 3 Euros med Taxi till Jumbo. Buss till flygplatsen ligger invid Cita och kostar cirka 7 Euros. På Cita finns restaurang Savoy som serverar förstklassig mat.