Kundomdömen om Canary Garden Club - vinter 24/25

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 72 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Poolområdet var vackert och vattnet var varmt och rent. Ingen hets med handdukar på solstolar i ottan heller; vi kunde alltid hitta plats oavsett tid på dygnet. Frukostbuffén var god och det var enkelt att plocka ihop en nyttig och smarrig frulle.
-
Vi väntade oss inte ett lyxhotell så klart men var besvikna ändå. Enligt beskrivning skulle det finnas mikro och enklare köksutrustning på rummen. Hos grannarna fanns det men inte hos oss; i vårt fanns en vattenkokare och glas. Besvärligt för oss som inte hade all inclusive och räknade med att kunna käka på rummet ibland; det kunde vi INTE och hade vi vetat detta hade vi valt ett annat boende. Bussen till stranden gick tidigare än utsatt tid flera ggr vilket ledde till en del logistiska problem.

Bekräftad gäst: 2024-04-07


8 av 10

+
Poolen, uteplatsen utanför rummet lugnt och skönt
-
Stolar i restaurangen väldigt obekväma

Bekräftad gäst: 2024-03-24


10 av 10

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2024-03-24


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-04


7 av 10

+
Städningen.
-
Vissa i personalen kunde inte engelska. Buffén inte av bästa kvalitet.

Bekräftad gäst: 2024-01-21


10 av 10

+
-
Fanns inga vinglas i lägenheten

Bekräftad gäst: 2023-03-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-03-18


8 av 10

+
Litet, bungalows, man kunde hålla till vid sin lägenhet
-
Vår lgh låg ut mot stora vägen med mycket oväsen, bussar stod bakom häcken i tomgång, häckklippning skedde när vi var där.

Bekräftad gäst: 2023-03-05


10 av 10

+
-
Wi fi uruselt.

Bekräftad gäst: 2023-03-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-02-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

388 omdömen
Utmärkt
 
286
Väldigt bra
 
77
Bra
 
22
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2024-06-06

av Annica A Visby, Sverige

En härlig plats att semestra på

Bungalown var jättefin, det var välstädat och snyggt. Det fanns en dubbelsäng och en enkelsäng, dock fanns bara ett täcke i dubbelsängen så vi bäddade ur enkelsängen för att få varsitt. Hade säkert löst sig enkelt om man frågat den trevliga personalen i receptionen, men vi löste det själva. Sängen var skön att sova i, inte så där hård som sängar utomland brukar ha en förmåga att vara. ACn gjorde temperaturen behaglig. Maten på dagen beställs från en meny i poolbaren. För mig fanns inte så mycket att välja på, men det som fanns var gott. (Två olika fiskrätter, sallad och pizza.) Senap, ketchup, dressing och vinäger var i engångsförpackningar av plast, kändes lite onödigt att kasta så mycket plast. Vi kom till hotellet efter att lunchtiden passerats men fick ändå beställa mat från poolbaren. Det togs tacksamt emot! Kvällsbuffén var över lag bra, jag äter inte rött kött men det fanns något till mig i stort sett varje kväll. Det fanns gott om solstolar, man behövde inte känna panik att gå upp tidigt för att få tag på dem. Poolen var behagligt uppvärmd och det var rent och snyggt i poolområdet. Bussen till stranden gick enligt tidtabell, vi åkte dit sedan gick vi hem. Kan rekommendera ett besök till öknen som ligger nära hotellet. Det var en uppevelse att vandra i ökensand! Passa också på att handla på apoteket som ligger i närheten av där bussen stannar, i Spanien är vissa av våra receptbelagda mediciner receptfria. Underhållningen var oftast bra, stämningen var god. Saknade kanske en karaokekväll, men man kan inte få allt. Det var mest vuxna utan barn vilket passade oss bra som reser utan barn och uppskattar lugn och ro. Annars kan man förstås ta solstolar långt från barnpoolen, som för övrigt var väldigt lite besökare vid. Vi gillade verkligen detta hotell och har bokat där i april nästa år igen!

 
2023-03-12

av Ulrika A Göteborg, Sverige

Lugnt, vänligt och avslappnat hotell

Personalen lyfte hela stället. Alla hade ett leende på läpparna, hälsade och var uppmärksamma. Omtänksamma utan att vara påträngande. Allt var rent och fräscht. Maten i all-inclusive var bra, men hade kunnat kryddats mer. Antar att man ville att den skulle passa alla. All mat som lagades på stekbordet var bra- både frukost och middag. Vinerna som ingick var helt ok, bäst var det vita! Gymmet var ok utrustat. Finns tvättmaskin om packningen inte räcker. Smidigt att ta sig till stranden med hotellets buss. Bra information och hjälp i receptionen. Poolområdet var lugnt och trevligt. Poolen ren. Bungalowsen var fina. Hade önskat att det fanns möjlighet att välja två sovrum.

 
2023-02-12

av Minnie L

Semester med 4 åring

Ett av det mest fantastiska hotell jag har varit på. Så lugnt och rofyllt med fantastisk atmosfär. Allt var renligt och personalen så professionella och trevliga. Poolområdet var enastående! Tack för en härlig semester!

 
2023-02-04

av jaskah2014 Rovinj, Kroatien

Fint hotell och trevlig personal

God mat fina drinkar, rent och snyggt i rummet, buffé på frukost och middag god varierande mat, lunch beställning vid poolbaren åker gärna tillbaka,många solstolar, skulle ha varit lite närmare stranden men de var ändå för kallt i havet/jakob

 
2023-02-04

av AHotti Västerås, Sverige

Avkopplande och skönt

Ett fint hotell med fräscha bungalows att bo i. Fint poolområde med poolbar. Jättebra buffé med variation av mat på middagarna. Lunchen kunde man beställa vid poolbaren med utbud som sallad, fisk, kotlett, schnitzel, hamburgare mm. Trevlig personal och bra service. Strandbuss som går ofta till Maspalomas beach och strandpromenaden där.