Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. Lägenheterna är av varierande stil och standard. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Strykjärn och strykbräda. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenhet i ny/renoverad del

Renoverad enrumslägenhet med stor balkong och havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer

Enrumslägenhet mot ljustrumma

Enrumslägenheter av varierande stil och standard utan uteplats. Lägenheterna har ett fönster som vetter mot ljustrumma, det vill säga en smal innergård med lite ljus. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 30 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet mot ljustrumma, renoverad

Enrumslägenhet av varierande stil och standard utan uteplats. Lägenheterna har ett fönster som vetter mot ljustrumma, det vill säga en smal innergård med lite ljus. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Renoverad enrumslägenhet

Renoverade enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, brödrost, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Strykjärn och strykbräda. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Större enrumslägenhet

Större enrumslägenhet med stor balkong eller terrass med havsutsikt. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar eller en dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Strykjärn och strykbräda. Tv med internationella kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 65 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.