Kundomdömen om R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa - vinter 2023/24

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 453 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Alla aktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2024-02-26


9 av 10

+
Frukosten
-
Gärna bättre wifi

Bekräftad gäst: 2024-02-19


9 av 10

+
Lätt åtkomlighet till alla område. Bra med närhet till stranden
-

Bekräftad gäst: 2024-02-16


10 av 10

+
Service och kunnig personal
-
Kuddarna,och tavlan som inte kunde släckas.

Bekräftad gäst: 2024-02-12


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-02-05


8 av 10

+
Läge, rummet, personalen, lugn miljö och fin omgivning mm
-
Bättre information om var allmänna utrymmen ligger och hur man tar sig dit, tex för underhållning, SPA mm Alla trägolv runt poolerna behöver renoveras!!

Bekräftad gäst: 2024-02-02


10 av 10

+
Tyst och lugnt, mycket bra läge intill promenad efter havet. Trevlig personal som man fick hjälp av.
-
Mkt dåligt, trasigt gym. Förtjänar inte att kallas gym.

Bekräftad gäst: 2024-02-02


1 av 10

+
Vi fick inte bo på R2 Bahia utan man placera oss på R2 Romanic utan vår vetskap. Poolen där hade en vattentemperatur på 15-18 grader. Skulle vilja att ni kontaktar oss angående detta. Inte BRA av hotellet att göra detta mot oss. Vi var inte de enda som de bytte hotellet.
-
Eftersom vi byttes till Romantic, poolvattnet askallt.

Bekräftad gäst: 2024-02-02


8 av 10

+
Frächt
-

Bekräftad gäst: 2024-01-29


10 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2024-01-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1528 omdömen
Utmärkt
 
559
Väldigt bra
 
562
Bra
 
241
Mindre bra
 
91
Underkänt
 
75

5 senaste omdömen

2023-04-20

av Lotta H Tierp, Sverige

Missvisande text som inte överensstämmer med hotell på Fuerteventura

Klassificeringen på 4 stjärnor stämmer inte! Möjligen 2007 när det byggdes! Slitet både i rum allmänna ytor och runt poolerna. Slarvig städning. Smaklös mat, utspädd alkohol. 22 katter både ute och inne! Dåligt internet! Några ur personalen var mkt hjälpsamma men ojämn nivå på servering. Sista veckan var restaurangen stängd pga av ”elfel”?? Tror inte på det alls! Och alla måltider serverades utomhus bland katter i sol…… Boka hotell i Morro Jable eller Costa Calma i stället, för i Tarajalejo finns varken strand med sand (enbart lavastenar) eller något annat att göra om man vill det. Två små resturanger som hade några få bord.

 
2023-04-06

av Getaway52665407011 Uddevalla, Sverige

Trevligt hotell men lite öde

Mycket trevligt och fint hotell. Det passar besökare som är 55+ eller kärlekspar. På hotellet fanns det ett stort utbud på mat och dryck, men blir så klart lite enformiga måltider (är vegetarian). Aktivitetsgruppen höjde stämningen på hotellet och passade alla, då det fanns olika saker att hitta på. Marko som var ledare i detta gäng var en riktig energiknippe som var rolig och trevlig. På kvällarna hände det grejer nere i festlokalen som lockade alla! Ett problem med hotellet var att det låg väldigt öde och 10 minuter från en stad, detta påverkade utbudet av restauranger. Dock fanns det en fin strandpromenad precis utanför hotellets väggar. Rekommenderar starkt om du åker med din partner!

 
2023-04-06

av Johannes H Göteborg, Sverige

Marko var en person som gjorde resan till en av den bästa en rolig karaktär med mycket skratt och skämt,

Väldigt fint hotell med bra utbud på mat och drickor, trevlig personal på hotellet med väldigt bra service, även reseledarna som gjorde aktiviter på dagen som var roliga och gemensamna med resten va folket på hotellet, och varje kväll hade de någon slags av show, tex cirkus, kareoke.

 
2023-03-07

av Ewa H

Ewa HB

Fint hotell. Men när man tror att man ska få en dag vid poolen i en solstol så tar man fel. Allt var uppbokat med handdukar. Vill man vara säker på att kunna tillbringa dagen vid poolen måste man ställa klockan på 06.00-06.30 upp snabbt för det råder ”först till kvarn” om man vill ha en solstol👎🏼 Maten var ungefär samma varje dag, åt på restaurang ett par kvällar för man tröttnade efter ett tag. Kunde ju varit lite temakvällar med varierande mat. Personalen är väldigt trevlig.

 
2022-06-11

av Sigismund22 Göteborg, Sverige

Fin strandpromenad

Jag bokade nog detta hotellet när priserna var som allra lägst under slutet av pandemin så vi hade inga förväntningar alls, men blev positivt överraskade. Vi fick ett rum i ”den romantiska trädgården” med fin utsikt över den lilla poolen. Perfekt skött trädgård med utomhusbar, bastu, liten pool och bubbelpooler. Här som vid de större poolerna på hotellet var det svårt att hitta en plats pga att folk bokade solstolarna. Maten var bättre än vad vi trodde att den skulle vara. Vi saknade inget i bufféerna. Dryckerna var också helt OK. Hotellet var rent och välskött. Hotellet ligger lite grand ”in the middle of nowhere” så det är inget för den som vill ha nöjen, shopping och restauranger i närheten. Lång fin strandpromenad för promenader och joggingturer. Svart sandstrand som inte är något vidare badvänlig. Längst bort på stranden var det några som badade. Hotellet var perfekt för en veckas avslappnande lugn och ro.