Surfskola på La Pared, Fuerteventura

Välkommen till nybörjarsurfaren och hela familjens surfparadis - La Pared på Fuerteventura. Här finns Surfcentret Wellenkind Surf School som erbjuder dagliga surfkurser på nybörjar och medelsurfarnivå.

På La Pared välkomnar vi hela familjen till våra vågsurfingkurser på 1, 3 eller 5 dagar. Våra surfinstruktörer är kvalificerade, professionella, licensierade och utbildade livräddare. Ledare finns alltid med i vattnet. Stranden ligger ca 400 meter från hotellet och vi promenerar ner till stranden. Alla kurser sker i små grupper.

Surffakta La Pared

Beach break
Vågkvalitet betyg: 3 av 5
Vågriktning: Höger & vänster
Botten: Sand
Nivå: Nybörjare & medelsurfare
Trängselfaktor: Ingen


Surfkurser på La Pared

Välj mellan 3 olika paket: Prova på (1 tillfälle), 3-dagars- eller 5-dagarskurs.
Vill du boka en surfkurs så gör du det i samband med att du bokar hotellet La Pared – powered by Playitas som ligger direkt vid surfstranden.
Har du redan bokat en resa till La Pared – powered by Playitas, lägger du till önskad kurs på Min bokning.
 

Givetvis går det att boka kurser och utrustning på plats, då till ett något högra pris.

Deltagare som förbokat surfkurs om tre eller fem dagar hemifrån får efter avslutad och godkänd kurs (det är surfinstruktören som avgör om du efter genomförd kurs får omdömet godkänd) fri tillgång till utrustning resterande vecka (soft board, våtdräkt, leash och vax). För redan rutinerad surfare finns möjligheten köpa en ”refreshment course” för att få fri tillgång till en veckas tillgång av samma utrustning (softboard, våtdräkt, leash och vax). All övrig utrustning är mot avgift och bokas/betalas på plats. Vill du ta med egen utrustning bokar du på detta på flyg och transferbuss. 

 

 

Prova på kurs

1 tillfälle, ca 4 timmar
Passar: Nybörjare
Pris: 600 kr

Har du alltid drömt om att prova på vågsurfing? La Pared strand är en perfekt nybörjarplats. Vårt surfcenter erbjuder prova på kurs och om du gillar du det går det bra att boka på en 3-dagarskurs på plats.

Lägg till surfkurs på din bokning här

3-dagars surfkurs

3 tillfällen á 4 timmar
Passar:
Nybörjare och medelsurfare
Pris: 1 500 kr

Lär dig grunderna i vågsurf eller utveckla dina färdigheter med våra professionella surfinstruktörer som instruerar dig utefter din nivå. Vårt 3-dagarspaket ger dig förutsättningar att surfa vidare på egen hand.

Lägg till surfkurs på din bokning här

5-dagars surfkurs

5 tillfällen á 4 timmar
Passar: Nybörjare och medelsurfare
Pris: 2 500 kr

Lär dig grunderna i vågsurf och börja bemästra brädan på vågorna. Våra professionella surfinstruktörer instruerar dig utefter din nivå.Vårt 5-dagarspaket kommer göra underverk på dina surfskills. Efter en vecka med oss kommer du kunna ge dig ut på större surfäventyr i världen.

Lägg till surfkurs på din bokning här

För alla kurser gäller följande

Simkunnighet: Simkunnighet är ett krav.
Ålder: Alla från 5 år och uppåt kan delta. Målsman ska medfölja barn 5-11 år. Medföljande målsman måste köpa till transport (görs direkt med surfcentret på plats. Pris ca 10 euro) eller boka surfkurs även för sig själv.
Tid per surftillfälle: Alla kurser tar ca 3-4 timmar inkl. samling, promenad till och från stranden. Minst ca 2 timmar i vattnet per tillfälle.
Utrustning: All utrustning som bräda och våtdräkt ingår.
Språk: All undervisning sker på engelska.
Transport: Transport ingår om vi behöver åka till annan strand.


Bo på La Pared – powered by Playitas

Här kan du läsa mer om, och boka hotellet som ligger vid surfstranden.
Vill du boka en surfkurs så gör du det i samband med att du bokar hotellet. Har du redan bokat en resa till La Pared – powered by Playitas, lägger du till önskad kurs på Min bokning.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas