Kundomdömen om Club Drago Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolen för att den var stor så det inte blev trångt samt att poolen var uppvärmd. Poolen kändes ren också.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-15


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-15


8 av 10

+
Passar barnfamiljer och äldre som vill ha lugn och ro och en perfekt service
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


7 av 10

+
Stora rymliga rum, bra service och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


9 av 10

+
Maten, servicen
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


8 av 10

+
Polområdet
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


7 av 10

+
maten
-

Bekräftad gäst: 2022-04-11


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-08


8 av 10

+
Stora och fina rum.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-04


7 av 10

+
Få gäster dvs. Mycket lungt
-

Bekräftad gäst: 2022-04-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

1174 omdömen
Utmärkt
 
283
Väldigt bra
 
477
Bra
 
251
Mindre bra
 
90
Underkänt
 
73

5 senaste omdömen

2020-02-10

av Kennerth_1 Fuerteventura, Spanien

Trivsamt

Här har man allt som behövs för att få det bra. Stora bra rum och sängar. Trevligt pool område med uppvärmd pool, gått om solstolar. Bra att lunch och middag var på skilda. Det finns en badbuss till en fin strand (gratis) Skönt med trevlig personal Ha det bra.

 
2019-11-20

av kajsa76

I det stora hela en bra resort

Rummet: motsvarade i stort förväntningarna. Sängarna var dock i behov av att bytas ut. Maten: något enahanda och de vet inte vad kryddor ska användas till. Kids club: utnyttjade den inte så mycket men det vi deltog i var toppen. Pooler och poolområdet: rent o fräscht och gott om solstolar. Poolhanddukar kunde lånas mot deposition som återbetalades vid återlämnandet och byttes utan kostnad. Till största delen väldigt trevlig och serviceminded personal. Hotellet var rent och fräscht om än något slitet. Det var en bit till stranden men gratis bussar gick från och till hotellet flera ggr under dagen. Bussarna stannade även vid shoppingstråket, men då vi inte besökte detta kan jag inte ge något omdöme om hur utbudet var. Kan definitivt tänka mig att åka hit igen!

 
2019-02-12

av Lasse7330 Västerås, Sverige

Fullservice anläggning.

Vi reser till de olika Kanarieöarna 3-4 ggr per år och har så gjort i mer än 20 år. Hotell Club Drago Park var första gången vi besökte och blev verkligen inte besvikna, vi reste med Apollo en sista minuten mycket prisvärt. Vi fick efter att ha fått bytt rum ett mycket bra rum med sol hela dagen, tyvärr så har ju många rum skugga hela dagen och kan då bli kalla. Frukosten var perfekt så var också middagen men lunchen fanns en del övrigt att önska, varför inte Pizza slices, ost. Servicen var i de flesta fall superb, MEN det fanns en liten kvinna som borde byta jobb.

 
2018-11-11

av Helen S

Helén

Förhållandevis bra hotell med tanke på priset. Jag tycker maten var bra och varierad hela veckan! Ett extra plus var att det fanns en fin terass att sitta på i eftermiddagssolen. Som att sitta på en uteservering. Fin bar där man kunde köpa billiga ”riktiga drinkar” för 20kr st. (Pinacolada suupergod) Sängarna lite hårdra enligt min smak, fast helt perfekta enligt mitt resesällskap. Personalen var alltid trevliga och tillmötesgående. Jag kan absolut tänka mig att åka hit igen!

 
2018-04-22

av rigmori

Enkel men bra all inclusive

Stort,rent hotell med enkel men bra all inclusive. Bra men lite kallt rum, extra filtar finns. Rent och fint men lyhört. Lugna grannar. Mest pensionärer och barnfamiljer, i huvudsak tyskar och fransmän. Stenhårda sängar,med en lite tjockare bäddmadrass vore de säkert sköna men bäddmadrass saknas helt. Generöst med mat men inte alltid välsmakande,efter svensk smak..men finns rikligt med frukt grönsaker och bröd så hungrig behöver man inte vara. Bra hela solstolar,aldrig problem med att få en. Mycket rökare,vid poolen,vid uteserveringarna och på balkonger och uteplatser. Kylskåp på rummet skulle ingå, men fick ta hjälp av vings representant för att få ett. Som helhet mycket nöjd och kommer gärna tillbaka. Ser då gärna en tjock bäddmadrass i sängen. Stranden fantastisk, inom gångavstånd. Afrikanska marknaden, onsd och sönd, rolig förströelse. Bra fri wifi Vill inte åka hem ;,(