Kundomdömen om Club Drago Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 425 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Poolområdet
-
Smutsiga solstolar

Bekräftad gäst: 2024-02-26


6 av 10

+
Bra med buss till stranden.
-
Inget kylskåp på rummet. Svårt att fylla på vatten, i baren fick man beställa vid disken. Dåligt wifi på rummet.

Bekräftad gäst: 2024-02-23


6 av 10

+
Pool 🏊
-

Bekräftad gäst: 2024-02-23


7 av 10

+
Poolen
-
Mjukare sängar!

Bekräftad gäst: 2024-02-19


7 av 10

+
Bässing som passar min lila
-
Underhållning till vuxna var inte som den man tänka sig ,de har mer bengo ingen live music, dans ,ställning(swoo) de inte utrycktas mer till vuxna inte på engelska heller för att alla ska förstå också ,de tolkar ibland spanska till några språk men inte så tydligt. De har mer program för barn och för det jag kan säja att även dess är repetition varje dag.

Bekräftad gäst: 2024-02-19


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-19


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-19


6 av 10

+
Bekvämt, fint
-
Discorummet va inte att rekommendera Personalen kunde varit trevligare

Bekräftad gäst: 2024-02-16


8 av 10

+
Frukosten, uppvärmd pool, sängen bekväm, många solsängar. Informera att shutteln går till en strand med nudister.
-
Fler kaffestationer. Det låg i ett område som inte var bekvämt att gå i mörkret.

Bekräftad gäst: 2024-02-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

1305 omdömen
Utmärkt
 
317
Väldigt bra
 
521
Bra
 
279
Mindre bra
 
107
Underkänt
 
81

5 senaste omdömen

2020-02-10

av Kennerth_1 Fuerteventura, Spanien

Trivsamt

Här har man allt som behövs för att få det bra. Stora bra rum och sängar. Trevligt pool område med uppvärmd pool, gått om solstolar. Bra att lunch och middag var på skilda. Det finns en badbuss till en fin strand (gratis) Skönt med trevlig personal Ha det bra.

 
2019-11-20

av Kajsa H

I det stora hela en bra resort

Rummet: motsvarade i stort förväntningarna. Sängarna var dock i behov av att bytas ut. Maten: något enahanda och de vet inte vad kryddor ska användas till. Kids club: utnyttjade den inte så mycket men det vi deltog i var toppen. Pooler och poolområdet: rent o fräscht och gott om solstolar. Poolhanddukar kunde lånas mot deposition som återbetalades vid återlämnandet och byttes utan kostnad. Till största delen väldigt trevlig och serviceminded personal. Hotellet var rent och fräscht om än något slitet. Det var en bit till stranden men gratis bussar gick från och till hotellet flera ggr under dagen. Bussarna stannade även vid shoppingstråket, men då vi inte besökte detta kan jag inte ge något omdöme om hur utbudet var. Kan definitivt tänka mig att åka hit igen!

 
2019-02-12

av Lasse7330 Västerås, Sverige

Fullservice anläggning.

Vi reser till de olika Kanarieöarna 3-4 ggr per år och har så gjort i mer än 20 år. Hotell Club Drago Park var första gången vi besökte och blev verkligen inte besvikna, vi reste med Apollo en sista minuten mycket prisvärt. Vi fick efter att ha fått bytt rum ett mycket bra rum med sol hela dagen, tyvärr så har ju många rum skugga hela dagen och kan då bli kalla. Frukosten var perfekt så var också middagen men lunchen fanns en del övrigt att önska, varför inte Pizza slices, ost. Servicen var i de flesta fall superb, MEN det fanns en liten kvinna som borde byta jobb.

 
2018-11-11

av Helen S

Helén

Förhållandevis bra hotell med tanke på priset. Jag tycker maten var bra och varierad hela veckan! Ett extra plus var att det fanns en fin terass att sitta på i eftermiddagssolen. Som att sitta på en uteservering. Fin bar där man kunde köpa billiga ”riktiga drinkar” för 20kr st. (Pinacolada suupergod) Sängarna lite hårdra enligt min smak, fast helt perfekta enligt mitt resesällskap. Personalen var alltid trevliga och tillmötesgående. Jag kan absolut tänka mig att åka hit igen!

 
2018-04-22

av rigmori

Enkel men bra all inclusive

Stort,rent hotell med enkel men bra all inclusive. Bra men lite kallt rum, extra filtar finns. Rent och fint men lyhört. Lugna grannar. Mest pensionärer och barnfamiljer, i huvudsak tyskar och fransmän. Stenhårda sängar,med en lite tjockare bäddmadrass vore de säkert sköna men bäddmadrass saknas helt. Generöst med mat men inte alltid välsmakande,efter svensk smak..men finns rikligt med frukt grönsaker och bröd så hungrig behöver man inte vara. Bra hela solstolar,aldrig problem med att få en. Mycket rökare,vid poolen,vid uteserveringarna och på balkonger och uteplatser. Kylskåp på rummet skulle ingå, men fick ta hjälp av vings representant för att få ett. Som helhet mycket nöjd och kommer gärna tillbaka. Ser då gärna en tjock bäddmadrass i sängen. Stranden fantastisk, inom gångavstånd. Afrikanska marknaden, onsd och sönd, rolig förströelse. Bra fri wifi Vill inte åka hem ;,(