Kundomdömen om R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa - vinter 2023/24

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 480 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget och spa avdelningen. Maten var bra.
-
Däcket runt ena poolen 👎skyltningen till rummen var otydlig.Gäster som lägger handdukar på solstolar och inte använder

Bekräftad gäst: 2024-04-08


10 av 10

+
Bra service! Läget!
-

Bekräftad gäst: 2024-04-01


8 av 10

+
Läget
-
för lite solstolar

Bekräftad gäst: 2024-03-29


8 av 10

+
god mat och läge
-
pärmar för alla resebolag, aktiviteter för äldre och musik som tilltalar alla åldrar, inte bara disko.

Bekräftad gäst: 2024-03-29


8 av 10

+
Nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2024-03-18


8 av 10

+
Maten
-
Trädäcket vid poolområden var ju livsfarliga.akut byte!

Bekräftad gäst: 2024-03-18


3 av 10

+
Spat och rummet
-
Själva hotellet var okej men beskrivningen på området stämmer inte man skriver 250 m till centrum kallar men det centrum när det finns ett supermarket en restaurang

Bekräftad gäst: 2024-03-18


8 av 10

+
Maten, uppvärmd pool, rummet
-

Bekräftad gäst: 2024-03-15


7 av 10

+
Personalen
-
Fler sittgrupper i lobbybaren. Sätt tassar på stolarna utomhus för att undvika allt skrammel.

Bekräftad gäst: 2024-03-11


8 av 10

+
Frukosten.
-
Hade hoppats på mer varierad underhållning. Mest musik och inga shower. På kvällarna blev det baren en stund och sen vara på rummet.

Bekräftad gäst: 2024-03-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1540 omdömen
Utmärkt
 
561
Väldigt bra
 
568
Bra
 
242
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
77

5 senaste omdömen

2023-04-20

av Lotta H Tierp, Sverige

Missvisande text som inte överensstämmer med hotell på Fuerteventura

Klassificeringen på 4 stjärnor stämmer inte! Möjligen 2007 när det byggdes! Slitet både i rum allmänna ytor och runt poolerna. Slarvig städning. Smaklös mat, utspädd alkohol. 22 katter både ute och inne! Dåligt internet! Några ur personalen var mkt hjälpsamma men ojämn nivå på servering. Sista veckan var restaurangen stängd pga av ”elfel”?? Tror inte på det alls! Och alla måltider serverades utomhus bland katter i sol…… Boka hotell i Morro Jable eller Costa Calma i stället, för i Tarajalejo finns varken strand med sand (enbart lavastenar) eller något annat att göra om man vill det. Två små resturanger som hade några få bord.

 
2023-04-06

av Getaway52665407011 Uddevalla, Sverige

Trevligt hotell men lite öde

Mycket trevligt och fint hotell. Det passar besökare som är 55+ eller kärlekspar. På hotellet fanns det ett stort utbud på mat och dryck, men blir så klart lite enformiga måltider (är vegetarian). Aktivitetsgruppen höjde stämningen på hotellet och passade alla, då det fanns olika saker att hitta på. Marko som var ledare i detta gäng var en riktig energiknippe som var rolig och trevlig. På kvällarna hände det grejer nere i festlokalen som lockade alla! Ett problem med hotellet var att det låg väldigt öde och 10 minuter från en stad, detta påverkade utbudet av restauranger. Dock fanns det en fin strandpromenad precis utanför hotellets väggar. Rekommenderar starkt om du åker med din partner!

 
2023-04-06

av Johannes H Göteborg, Sverige

Marko var en person som gjorde resan till en av den bästa en rolig karaktär med mycket skratt och skämt,

Väldigt fint hotell med bra utbud på mat och drickor, trevlig personal på hotellet med väldigt bra service, även reseledarna som gjorde aktiviter på dagen som var roliga och gemensamna med resten va folket på hotellet, och varje kväll hade de någon slags av show, tex cirkus, kareoke.

 
2023-03-07

av Ewa H

Ewa HB

Fint hotell. Men när man tror att man ska få en dag vid poolen i en solstol så tar man fel. Allt var uppbokat med handdukar. Vill man vara säker på att kunna tillbringa dagen vid poolen måste man ställa klockan på 06.00-06.30 upp snabbt för det råder ”först till kvarn” om man vill ha en solstol👎🏼 Maten var ungefär samma varje dag, åt på restaurang ett par kvällar för man tröttnade efter ett tag. Kunde ju varit lite temakvällar med varierande mat. Personalen är väldigt trevlig.

 
2022-06-11

av Sigismund22 Göteborg, Sverige

Fin strandpromenad

Jag bokade nog detta hotellet när priserna var som allra lägst under slutet av pandemin så vi hade inga förväntningar alls, men blev positivt överraskade. Vi fick ett rum i ”den romantiska trädgården” med fin utsikt över den lilla poolen. Perfekt skött trädgård med utomhusbar, bastu, liten pool och bubbelpooler. Här som vid de större poolerna på hotellet var det svårt att hitta en plats pga att folk bokade solstolarna. Maten var bättre än vad vi trodde att den skulle vara. Vi saknade inget i bufféerna. Dryckerna var också helt OK. Hotellet var rent och välskött. Hotellet ligger lite grand ”in the middle of nowhere” så det är inget för den som vill ha nöjen, shopping och restauranger i närheten. Lång fin strandpromenad för promenader och joggingturer. Svart sandstrand som inte är något vidare badvänlig. Längst bort på stranden var det några som badade. Hotellet var perfekt för en veckas avslappnande lugn och ro.