Kundomdömen om Melia Fuerteventura

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 181 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-01


6 av 10

+
Gott om solstolar, mat och dryck inget att klaga på, trevligt bemötande av all personal och städningen var bra.
-
Hotellet mycket slitet. Dörrkortet fick programmeras om varje dag. vattenläcka i taket så vi fick byta rum. Ett glas framför en brandpost utanför vår dörr for i golvet när vi öppnade dörren så vi fick gå inomhus med skor i 2 veckor för att undvika få glassplitter i fötterna. Golvet blev städat men glassplitter fanns kvar. Fick reda på att hotellet ska stängas i 2 år för renovering så det borde inte vara 4-stjärnigt i dagens läge.

Bekräftad gäst: 2024-03-22


8 av 10

+
Maten och läget vid stranden
-
Ingen berättade att vattnet ingick i middagen. Vi betalade i 4 dagar. Till slut var det en som sa det när vi beställde vatten. Dålig information av både hotellet och det står ingenstans på Apollo att dryck inte ingår i halvpensionen.

Bekräftad gäst: 2024-03-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-15


9 av 10

+
Mat och städ
-
Något slitna rum, bla lite sämre sängar

Bekräftad gäst: 2024-03-11


9 av 10

+
Allt
-
Väldigt bra hotell

Bekräftad gäst: 2024-03-11


8 av 10

+
Poolområdet och naturen runt omkring
-
Busslinje till servicebutiker

Bekräftad gäst: 2024-03-11


8 av 10

+
Ordning och reda. Lite problem med hissarna - nu ska de renovera - så det blir nog bättre på sikt. Ha detta hotell kvar som resmål - och marknadsför det för surfare
-
Det är ett bra hotell - med god service. Behöver kanske lite renoveringar. Men det ska vara på gång. Ha hotellet kvar som resmål

Bekräftad gäst: 2024-03-08


7 av 10

+
Personalen
-
Hög ljudnivå i matsalen!!!

Bekräftad gäst: 2024-02-26


8 av 10

+
Trevlig personal, bra poolområde, barerna.
-
Saknade soffor att sitta på utanför entrén.

Bekräftad gäst: 2024-02-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

5232 omdömen
Utmärkt
 
1945
Väldigt bra
 
1761
Bra
 
823
Mindre bra
 
380
Underkänt
 
323

5 senaste omdömen

2024-01-14

av cecilialh

Underbart! Träning, surf, sol o god mat.

Underbart! Vår resa bestod av träning, surf, sol, vila o god mat. Bra träning med duktiga instruktörer på hotellet! Mannen kitesurfa både i lagunen o havet när det blåste tillräckligt och jag körde winge o SUP i lagunen precis utanför hotellet.

 
2023-04-04

av tour_resenaren

En vilsam vecka

Strandnära all-inclusive-hotell. Plus för stora rum med utsikt, städning, poolområde och trädgård. Även plus för goda drycker som ingick i all-inclusive (i poolbar, restaurang, bar). Även plus för alla relaxytor, så som Balisängar både inne och ute. Men fram för allt ett stort plus för närheten till havet och stranden. Mindre bra var maten. Dålig variation och småtråkig buffé. Nästan alltid trångt och stimmigt med hög ljudnivå i restaurangen. Också tummen ner för dålig allmän information på hotellet. Till exempel hittade vi ingen information om hotellets underhållning. Det fanns inte heller någon tydlig information om aktiviteter på eller utanför hotellet. Det fanns inte heller information om hotellet var rökfritt vilket tyvärr medförde en del rökande i poolområdet. Mindre bra var tyvärr också incheckningen. Den tog väldigt lång tid och var uteslutande muntlig. Långa köar när vi skulle checka in. Också mindre bra att de barnfria zonerna inte respekteras. Till exempel i Lobbybaren på kvällen.

 
2020-01-11

av UllaS133 Köping, Sverige

Familjejul

Vi firade jul här tillsammans med barn och barnbarn. Vädret var toppen, varmt och soligt. Hotellet ligger väldigt avskilt men för en vecka kändes det bra. Vi bodde på våning 5 i huvudbyggnaden med havsutsikt. Stort, fint rum med bra balkong. Väldigt fin och välskött trädgård. Kanske den finaste kaktusparken som vi har sett. Allt var dock inte toppen. Matsalen liknade en skolmatsal och ljudnivån var lika hög. Maten var ok men inte mer. Däremot serverades vin på flaska och det var riktigt gott. Jag skulle inte åka tillbaka hit men vi hade en mycket trevlig vecka med toppenväder.

 
2019-12-15

av JohanH958 Vallentuna, Stockholms Län, Sweden

Bra allinclusive

Hotellet är bra. Sängarna lite hårda - en dyna skulle sitta fint, men väl godkända ändå. Hotellet är väl underhållet och städningen bra. Maten höll hög standard. Ovanligt många rätter att välja på, och allt var riktigt fräscht. Jag gillar god mat och för att vara buffé så var alla måltider riktigt bra. Stranden är enastående, några går nakna men stör inte. Stranden är så stor att man kan hålla bra distans till andra om man önskar. Rene Egli- har kanske inte med hotellet att göra. Men eftersom det är stor sannolikhet att man åker hit för kiting och vindsurf så: För Vindsurf så är vattenstart ett måste. Du kan inte räkna med att lära dig det här. De erbjuder kurser men kan bara hålla dem vid frånlandsvind. För kiting är det ett häftigt ställe men åk inte hit för att lära dig. Lagunen har oftast inte så mycket vatten, så de håller inte kurserna där. Vågorna är rätt stora vid pålandsvind och inte nog långgrunt vid frånlandsvind. Men är du van surfare eller kitare så är stället riktigt bra! Johan

 
2018-12-01

av AKMANJ

Super fin strand.

Vi var där nu i november vecka 47 och bodde på våning 5 med utsikt över lagunen/havet. Fantastisk utsikt ! Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam. Man skall vara medveten om att detta hotell ligger avsides så att man inte blir överraskad när man väl kommer dit. All Inc matsalen serverar bra mat. Fisken är helt suverän, medans kött rätterna enligt mig inte höll samma standard. Frukostens omelett kock är helt suverän ! Jag måste dock ge ett stort minus till själva matsalen. Ljudnivån är väldigt hög ! Det går att åtgärda utan några större kostnader anser jag. Det finns möjlighet att sitta ute när man tycker att det ekar för mycket inne. Jag ser att en del klagar på rummen, sängarna och standarden. Jag har dock inget att klaga på. Helt ok enligt mig. Visst ser man att hotellet har ett gäng år på nacken, så man kan diskutera antalet stjärnor om nu man tycker att det är nödvändigt. Sammantaget: Ett bra hotell med bra standard på en helt fantastisk strand !