Rumstyper på La Pared – powered by Playitas

Dubbelrum

Dubbelrum med markterrass eller två balkonger. Två enkelsängar. Möjlighet till extrasäng i hopfällbar säng. Kostnadsfritt wifi och deponering, antingen i rummet eller i receptionen. Luftkonditionering finns i enstaka rum utan extra kostnad. Kylskåp. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Trerumslägenheter i etage

Trerumslägenheter i etage belägna i bungalow med markterrass. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök, toalett samt en terrass. En trappa upp finns två sovrum med enkelsängar och ett badrum med dusch och wc. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och deponering, antingen i lägenheten eller i receptionen. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter i bungalow med markterrass. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Minikök med kylskåp, kokplattor, vattenkokare, brödrost, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och deponering i lägenheten eller i receptionen. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumssviter

Tvårumssvit i etage med balkong. På entréplan finns ett vardagsrum med möjlighet till extrabäddar. En trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med hårtork, dusch och wc. Luftkonditionering finns i enstaka tvårumssviter utan extra kostnad. Kostnadsfritt wifi och deponering, i sviten eller i receptionen. Kylskåp. Tv med lokala kanaler. Städning 5 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.