Kundomdömen om La Pared – powered by Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 992 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mysigt, lätt att hitta runt. Nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2024-04-01


5 av 10

+
Träningspassen med Eva, var grymma! Vilken powerkvinna! Positiv, hjälpsam och kunnig.
-
Ligger helt avsides, bara öken runt omkring. Personalen är ganska obrydda och har glömt vad trevligt bemötande är. Han i receptionen är supertrevlig samt städerskorna. Gymmet är tomt, dåligt utrustat!

Bekräftad gäst: 2024-04-01


8 av 10

+
Nära till all träning! Fint poolområde men för få solstolar.
-
Nu vet jag att Playitas stänger där men gymet va under all kritik. I övrigt bra tycker jag.

Bekräftad gäst: 2024-04-01


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-01


10 av 10

+
Personalen,poolen,gymmet,hela alltet.
-
Spelar inte så stor roll då det ska stängas Fy vad tråkigt :(

Bekräftad gäst: 2024-04-01


7 av 10

+
Att det kändes litet och familjärt. Lugnt. Fint. Väldigt vackert beläget.
-
Lite slitet i huvudbyggnaden.

Bekräftad gäst: 2024-04-01


9 av 10

+
Litet område med söta rum som har rymliga terrasser och balkonger
-

Bekräftad gäst: 2024-04-01


8 av 10

+
Familjärt mysigt och inte så stort. Vackert läge
-

Bekräftad gäst: 2024-04-01


8 av 10

+
Det var så mysigt
-
Cykelguide som bara drog i väg

Bekräftad gäst: 2024-03-29


9 av 10

+
Mysig inramning! Bra dusch.
-
Akustiken var förskräcklig i matsal och i pub. Gick knappt att prata med varandra.

Bekräftad gäst: 2024-03-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

158 omdömen
Utmärkt
 
72
Väldigt bra
 
62
Bra
 
18
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-03-29

av 463rogerp

Lugn och trevlig resort för en aktiv semester

Vi var en vecka på denna plats i slutet av mars. Vi bodde i en tvårumslägenhet med balkong. Helt ok. Sängarna dock något hårda. Middagarna mycket bra (buffet). Vällagat. Bra alternativ att välja på. Lunch i poolbaren också bra. Möjligtvis skulle menyn kunna ökas på med soppor och omeletter. All personal mycket trevlig och fokuserad på gästerna. Mycket aktiviteter att välja på. Surfing, Yoga av olika typer, vattengympa, basketplan, bordtennis, mindre fotbollsplan, cykling, gym och tennisplaner. Jag provade tennis. Tennisinstruktören Helen mycket kunning, pedagogisk, trevlig och uppmuntrande, växlade mellan övningar och genomgångar och korrigerande förklaringar. Vi hade mycket trevligt i de grupper jag deltog i. Bättre kan det inte bli. Språk engelska

 
2023-02-06

av 621kallea

Fint och mysigt träningshotell

Stora rum, välstädat, mysigt hotellområde, fantastiskt läge. Mycket trevlig och serviceminded personal. Många pass som ingår när du reser på träningsveckorna, väldigt bra och peppande instruktörer. Särskilt Helen från Neilson som tenniscoach rekommenderas.

 
2022-04-09

av 196katarinal Stockholm, Sverige

Härlig sol- och träningsvecka

Träningsutbudet var stort och varierat. Gymmet OK, men kändes inte helt fräscht och uppdaterat. Även miljön utanför gymmet skulle må bra av en upprensning (nu låg skelett av gamla träningsredskap där och rostade!) Rummet var rymligt och trevligt, god frukost, med stort utbud, och bra frukosttider! Vi tyckte även att middagarna var riktigt bra (till vår förvåning, då bufféer lätt kan bli tråkiga!) Vissa maträtter hade blivit glada av lite mer krydda! Sköna solstolar! Kort sagt: en härlig träningsvecka i strålande sol och massor av vind!

 
2020-02-17

av 85ceciliat Gävle, Sverige

Familjärt träningshotell

Trivdes jättebra på detta hotell som kändes litet och mysigt. Lagom mycket träningspass som man kunde delta i om man ville. Fanns alltid solstolar vid poolen. Rummen mycket rymliga med en sida i solen och en skugga. Kunde dock bli ganska varmt då det inte fanns varken ac eller fläkt. Biluthyrning vid receptionen. En resturang med buffe’frukost och middag. Poolbar med några rätter. I princip ingenting i omgivningen. Mycket vilsam plats med träningsmöjligheter.

 
2019-12-01

av Monica S

Träningshotell

Välskött litet träningshotell med gym och gruppträning. Rymliga rum. Långa köer till de två kaffemaskinerna var trist varje morgon, sätt fram termosar m bryggkaffe eller köp in fler maskiner. Maten var ok men lite kryddning och variation hade varit önskvärt. Inget finns i närheten av anläggningen så det kan lätt bli långtråkigt. Incheckningen tog lång tid trots att passuppgifterna hade lämnats i förväg. Ingen hänsyn hade tagits till rumsönskemålet.