Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 113 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Kakellackor på rum, frysen dåligt mat, bara några rätter var ok, kallt vatten i polen. Ville byta hotell och gå istället på TUI hottel oasis village, vilken är mycket bättre i service och pool och service för samma pengar, vi fick inte tillbaka peng för hotell och var tvungen att stanna på den. Resan är hela besviken på resan, väder var inte heller bra då gick vi mest i vinter jackor och stannade på hotel. Kommer inte längre använda Apollo. TUI är bäst på allt.
-
Åtminstone varmare poolen för barn. Det står att det är uppvärmd men inte ricktigt. De säger att nästa år varvar upp även stora polen. Allt är bla bla. De har begränsningar på sin ön, kan inte göra bättre som det är. Kanske inte så mycket frysen mat som de varmar, för det är inte så gott, man tar det och tänker att det är gott, smakar massa och lämnar på bordet. Bara några rätter var ok.

Bekräftad gäst: 2022-01-21


5 av 10

+
Receptionens service och viss personal i serveringen var trevlig och hjälpsam.
-
Maten: Behöver kryddas lite, behöver stekas klart respektive inte stekas för mycket. Tema kvällarna skulle behöva hålla det tema som uppges, inte blandas med andra teman. Ombyte kring utbudet av maten hade varit lite mer önskvärt. Saknades glass samt efterrätter (förutom jell-o) till barn med intoleranser, laktos och/eller gluten. Vissa problem med glutenfritt och att mycket av maten innehöll gluten under måltider och mellan måltider enkom mat/mellanmål med bröd. Glass ingick inte i all-inklusive förutom under lunch och middag och då fanns ingen laktosfri glass eller sorbet. Rummen/lägenheterna: Skulle vara önskvärt med lite nyare möbler, ta bort onödiga möbler exempelvis spjälsängar som fanns i varje rum. Se över kryp i rummen lite mer, exempelvis kackerlackor. Var olika antal möbler och bestick i de olika rummen, exempelvis ett rum med fyra pallar och tre bestickset och i det andra rummet var det fyra bestickset men tre pallar. Faciliteter: Barnpoolen var iskall så att barn inte ens ville gå i närheten utan skrek av att det var kallt. Det samma gällde även splash parken till småbarnen. Det var en trevlig splash park men den var för kall. Lekparken var sliten och färgen hade flagnat och blivit solblekt så den såg lite sämre ut. Den uppvärmda poolen var inte särskilt varm trots att den var varmare än resterande pooler, dessutom var det saltvatten som inte är jättebra när barn råkar svälja vattnet när de badar. Personalen: De var från början ganska otrevliga när vi anlände och inte fått reda på deras regler kring olika saker. De snäste istället för att informera. Detta blev bättre under veckan, men vissa var fortsatt lite halvt otrevliga.

Bekräftad gäst: 2022-01-17


8 av 10

+
Maten och personalens känsla för service.
-
Uppvärmd pool och se till att maskinerna på gymet fungerar.

Bekräftad gäst: 2022-01-14


8 av 10

+
-
Investera i läslampor, bäddmadrasser och kaffebryggare.

Bekräftad gäst: 2022-01-14


9 av 10

+
Med all included kan man fokusera på aktiviteter (vi gillar sightseeing och vandring).
-
värmare vatten i poolen

Bekräftad gäst: 2021-12-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-24


9 av 10

+
-
Bättre ventilation inne i restaurangen

Bekräftad gäst: 2021-12-24


8 av 10

+
Poolen
-
Bättre utbud av mat

Bekräftad gäst: 2021-12-24


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-20


10 av 10

+
Allt är jättebra,god mat goda drinkar mysig atmosfär,och framför allt trevlig och glad personal,alltid ett leende på läpparna,kommer tillbaka,detta var vår andra resa till erat hotell,Mvh,Christer..
-

Bekräftad gäst: 2021-12-17


Something went wrong when loading reviews.