Cykelvecka Premium med Aktivitus

Häng med till Gran Canaria och upplev en träningsresa utöver det vanliga! Tillsammans med ledare från Aktivitus startar du cykelsäsongen på bästa tänkbara sätt. Detta är träningsresan som ger dig rejäl grund för ditt cykelår 2021. Förutom fina cykelmiljöer kan du även förvänta dig ett boende i absoluta toppklass.

Det här är veckan som kommer göra dig riktigt snabb under 2021! Träningen kommer att vara styrd med tydliga sträckor, intensiteter och övningar. Vi jobbar med helheten av din cykelförmåga - uthållighet, cykelteknik och cykling i grupp. Utöver detta kommer vi att göra fälttester med laktatmätningar för att säkerställa just din intensitet under passen. Med andra ord kommer veckan se väldigt lik ut vad ett proffslag gör under en träningsvecka.

En tydlig träningsinriktning under veckan utesluter givetvis inte bra luncher och kaffestopp på fina platser, gemensamma middagar och andra trevligheter.  


Vem kan delta?

Resan riktar sig först och främst till dig som är van vid racercykel och tränar cykel kontinuerligt. I träningsveckan ingår styrd träning och föreläsning i prestation /uthållighet och kost. Under de flesta dagarna kommer vi att köra två träningsgrupper som du fritt väljer mellan. En grupp för en längre och hårdare träningsdag samt en grupp för en kortare och lättare träningsdag

Med resan ingår ett "Avancerat tröskeltest cykel" (värde 1590 kr) på någon av Aktivitus Kliniker i Stockholm eller Göteborg. Det är inget måste att genomföra tester hos Aktivitus innan resan, men fälttester och träningsstyrning under veckan kommer att ge dig mer.

Tränare och coacher från Aktivitus ser till att du får en träningsvecka i toppklass.


Program

Här kan du se veckans program. Eventuella justeringar kan förekomma. Komplett program presenteras ca 2 veckor före avresa.

Program 30 januari 2021 Program 6 februari 2021


Cykel - Tag med egen eller hyra?

Skall du ta med egen cykel bokar du busstransporten på Gran Canaria med oss (350 kr). Detta anger du vid bokning. Därefter bokar du själv på cykelfrakt på flyget. Från Stockholm reser vi med Novair och från Köpenhamn och Göteborg med SAS Charter. Du använder ditt bokningsnummer och betalar direkt på respektive site (ca 700 kr tur och retur). Om du hyr cykel på plats bokas det direkt med FreeMotion i Maspalomas.

Om hotellet Lopesan Baobab

Vi bor på femstjärniga Lopesan Baobab Resort i Meloneras, Gran Canaria – ett hotell som fått utmärkelsen guld inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet. Här väntar mäktiga sanddyner, lyx med afrikansk touch och mat i absoluta toppklass. 

Pris från: 13 998:- *  

Datum
30 jan – 6 feb 2021 (från 13 998:-)
6 feb – 13 feb 2021 (från 14 998:-)

Avreseort
Stockholm,Göteborg & Köpenhamn

*Priset gäller t.o.m. 31 aug därefter +500 kr.

Hotell
Lopesan Baobab Resort, 
Maspalomas, Gran Canaria

Det här ingår

 • Flyg tur och retur samt mat på flyget
 • Del i dubbelrum på Lopesan Baobab Resort, Maspalomas
 • Träning enligt program, fälttester (frivilligt) samt föreläsningar
 • Halvpension
 • Flyg med mat ombord på flyget
 • 1 x incheckat bagage a´15 kg
 • Transfer
 • Avancerat tröskeltest cykel hos Aktivitus (värde 1590:-)

Tillval:

 • Enkelrumstillägg: +2700:-
 • Reseförsäkring från +130:-
 • Av- och ombeställningsskydd +349:-
 • Cykeltransport Buss +400 :- (Ett måste om du tar med egen cykel)
 • Cykeltransport flyg +ca 800-1000 :- (Ett måste om du tar med egen cykel. Pris beroende på Flygbolag.)
   

Tar du med egen cykel tillkommer flygbolagets avgift för specialbagage (ca 800-1000kr) samt transfer för cykelväska 400:-
Hyr du cykel på plats bokas det direkt med FreeMotion i Maspalomas. FreeMotion i Meloneras ligger i nära anslutning till hotellet. 

OBS! Begränsat antal platser. 

Boka