Fitness & FunWeek på Playitas

Älskar du att träna och att umgås med likasinnade? Följ med på Sveriges mest kompletta träningsresa, ett av våra absolut populäraste event med över 130 träningspass, föreläsningar och workshops på programmet. Under en fullspäckad vecka på Playitas får du uppleva varierad träning av högsta kvalitet alltid varvat med sol, bad, god mat, fest, underhållning och avkoppling.

Fitness & FunWeek arrangeras tillsammans med professionella instruktörer från AerobicWeekends. Under veckan har du chansen att lära känna massor av folk och ha kul tillsammans med andra träningsintresserade, mestadels från Norden. Det här är en träningsresa i världsklass som ger dig både kraft, kunskap och motivation.


Ett brett träningsutbud

Under veckan erbjuds ett maffigt smörgåsbord med massor av rolig gruppträning där du fritt väljer efter tycke och smak. Utbudet är stort med uppåt 20 klasser om dagen och fler än 130 ledarledda klasser i veckan. Det är träning för alla nivåer med träningspass, föreläsningar, workshops och aktiviteter från morgon till kväll. Klassiska träningspass varvas med nya koncept och träningsformer.  

Du kan exempelvis välja mellan klassiska träningspass som aerobics, step, Pilates, core, aqua fitness och styrketräning samt dansklasser som DanZy, Zumba och Afro dance. Du kan också delta i funktionella och styrkebaserade klasser som funktionell träning, Cross Fitness, X-Cord, Bootcamp, cirkelträning och HIT. Dagligen erbjuds lugnare pass som yoga, Qi-gong och Strech & Relax.

Här kan du läsa mer om Fitness & FunWeek. Programmet är också öppet för deltagarna i Forma kroppen-veckan, som är ett alternativ för dig som vill varva träning med föreläsningar och workshops. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmen. 


Boende på Playitas Resort

Playitas Resort finns flera olika boende alternativ. Lägenhet, hotellrum eller varför inte en villa med egen pool?


Vem kan följa med?

Soloresenärer, par och kompisgäng – den här veckan passar alla. Ålder och nivå spelar ingen roll eftersom det finns någonting för alla. På programmet står allt från lättare pass för nybörjare till mer tuffare pass som vänder sig till vana motionärer. Kanske vill du bara komma igång med träningen eller prova något nytt. Du väljer själv vilka klasser du vill delta i. Inga tvång, inga måsten, bara otroligt roligt och inspirerande. Bli inte förvånad om du betar av hela fem träningspass på en dag.


Detta ingår i resan

  • Flyg (t/r) inkl bagage, transfer
  • Mat ombord på flyget
  • Boende (del i dubbelrum eller lägenhet) 
  • Halvpension (frukost och middag)
  • Träning, sol och samvaro
  • 130 träningspass, workshops och föreläsningar
  • Träning för alla nivåer
  • Professionella instruktörer 

Program

Här hittar du veckans exempelprogram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.

November 2022 Januari 2023  Mars 2023

Datum, avreseorter & pris:

November 2022, pris från 12 998 sek 

18 - 25 nov 2022, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 
21-28 nov 2022, avresa Stockholm & Köpenhamn. 
25 nov - 2 dec 2022, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 

*Enkelrumstillägg 2500 sek

Bokningen för november är stängd!

Januari 2023, pris från 12 498 sek 

13-20 jan 2023, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 
16-23 jan 2023, avresa Stockholm & Köpenhamn
20-27 jan 2023, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 

*Enkelrumstillägg 2500 sek

 Boka januari

Mars 2023, pris från 13 498 sek 

10-17 mars 2023, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 
13-20 mars 2023, avresa Stockholm & Köpenhamn
17-24 mars 2023, avresa Stockholm, Köpenhamn & Göteborg 

*Enkelrumstillägg 2500 sek

Hotell: Playitas Resort

Boka mars

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]


Om AerobicWeekends

AerobicWeekends proffesionella instruktörer har alltid deltagarna i fokus. Alla instruktörer arbetar  med träning och utbildning på heltid och har stor erfarenhet, kunskap och förmåga att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt. De flesta träningspass instrueras på engelska men föreläsningar och workshops hålls på svenska.

AerobicWeekends är en av Sveriges marknadsledande utbildningsföretag som ständigt utvecklar träningsbranschen för nya tider och behov. 


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort