1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Goldcity Holiday Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 237 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lisbeth og Jan,
Greve

+
service + mad
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


8 av 10

Charlotta,
Glumslöv

+
Poolområdet. Rent, fräscht och hyggligt utrymme trots många gäster.
-
Städningen av hotellets offentliga toaletter och hissar. Bör vara mer av egen kontroll för toaletterna. Merparten av hotellets personal pratade inte engelska. Oftast snabb service, dock sällan med ett leende. Medarbetarna borde få kundserviceutbildning.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


6 av 10

Anna,
Malmö

+
Bra utbud under måltiderna. Mycket att välja på.
-
Rusta upp rummen (fuktskada i vårt hotellrum som luktade illa hela resan). Rusta upp spelrum, såg ut som om allt bara var inkastat i ett rum, samt att mycket var trasigt. Se till att hålla ordning på gästerna på hotellet genom att hålla sig till sina egna regler. Ex. Se till och få bort stökigt folk från relax-poolen.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


1 av 10

Dalshad,
Stockholm

+
bästa var några av personalen som jobbade i restaurangen .och bäst var en som heter Ramazan .
-
Att Apollo ska ha mer kol för kunderna under resa .

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

Patrik,
Stockholm

+
Som barnfamilj så var det suveränt att wi-fi och utrymmet på rummen var så bra!
-
Städningen eller rättare sagt påfyllning av vatten och även att handdukar inte vart uppfyllda kontinuerligt. Som barnfamilj med små barn så behövde vi vatten för välling extra.. men 4 utav 7 dagar fick vi inget nytt vatten till rummet. Visserligen gick det att få tag på runtom på hotellområdet men tycker inte att man skall behöva jaga en sån sak på ett sånt fint och bra hotell.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Charlotte ,
Landskrona

+
Inga påträngande hamaml säljare el dyl utan frågade en gng sen var det bra
-
Väldigt litet trångt rum där de satt in en extra säng fanns ingenstans att vara på

Bekräftad gäst: 2019-07-28


7 av 10

,

+
Variation av faciliteter som är anpassad till alla åldrar. Hotellet erbjuder olika trevliga miljöer för barnfamiljer. Bra service och vänligt bemötande.
-
Bättre ventilation i hotellrummets badrumm. Renare och bättre städning, särskild golvet, på toaletterna vid stora polen.

Bekräftad gäst: 2019-07-16


10 av 10

Eliane,
Göteborg

+
Allt fantastisk
-

Bekräftad gäst: 2019-07-16


9 av 10

Ann-Margreth,
Hässelby

+
Stort, bra med aktiviteter för barn. maten var god och varierande.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


9 av 10

Hülya,
Holbæk

+
udsigten, poolen, vandland, overskuelighed, serviceminded smilende personale, især Pinar fra restauranten var meget behjælpelig! dejligt med gratis wifi, fungerede dog ikke altid, godt med aircondition i alle rum på hotelværelset, dejlig stor altan.
-
maden var kedelig, ensformig, ikke meget udvalg, kager flot pyntet men uden smag. meget ventetid og uden klima i elevatorerne, meget ventetid ved baren ved poolen. hotellets minibus service burde være gratis, da det hurtigt bliver en dyr tur med de priser.

Bekräftad gäst: 2019-07-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

1374 omdömen
Utmärkt
 
688
Väldigt bra
 
320
Bra
 
196
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
78

5 senaste omdömen

2019-06-17

Inlägg av Jonatan99

Underbart!

älskade allt med hotellet! speciellt personalen. speciellt Anya. Dian som lärde mig att dricka Raki! för att inte tala om de goda drinkarna från Ömer! blev verkligen helt kär i stället och letar ny resa!

 
2019-06-08

Inlägg av Sanna H

Fantastiskt

Fantastiskt hotell. Animation teamet gjorde resan ännu roligare. Särskilt tack till Dian, Natalie, Baris, Burak och Altan. Fantastiskt jobb både på dagen vid poolerna och på kvällen med underhållning. Stort tack till er, ni fulländade hela semestern.

 
2019-05-29

Inlägg av sonjai623

Best Hotel

Så underbart hotell godaste maten fantastiska människor hjälpsam personal gold citys Entertainment crew verkligen underbara människor dom vet verkligen hur underhållning går till och dom hjälper till.med allt möjligt tycker dom är guld värda ❤❤❤❤

 
2019-05-20

Inlägg av Brotally

Fantastisk personal och service

Åkte hit med en kompis och bodde här i en vecka med All-Inclusive. Personalen - särskilt Dian (som kan lära en att dricka Raki ;) ), Ömer, Ayse och Angel såg till att vår vistelse blev så bra den bara kunde med utomstående service. Goda drinkar i baren, generöst med alkohol! Maten i bufférestaurangen var god, men det hade inte skadat med aningens mer variation. Rummen var fräscha och fina de med. Hotellet är beläget på ett berg några kilometer från stranden och Mahmutlar. Det går bussar mellan hotellet, stranden och Alanya, men det är lite oklart var de stannar, vilket resulterade i att vi fick vänta på nästa buss två gånger på resan. I övrigt var vår vistelse utmärkt!

 
2018-09-10

Inlägg av 1981sofie Söderhamn, Sverige

Oerhört nöjd!

Vi var 2 vuxna och 4 barn,valde 2 st 3 bädds lägenhet. Stora och fina,sköna sängar,härlig utsikt. Vi kände oss välkommen och uppskattade. Vi beställde transfer själva och fick åka i minibuss,tog ca 2 timmar. Varje dag går det buss nere till stranden, gratis. Till Alanya kostade det 5 lire enkel resa,den tog ca 30 min och gick 4 gånger fram och tillbaka. Vi hade läst på ordentligt innan vi åkte, och det var endast 5 svenska familjer,men detta gjorde oss speciell. Vi fick väldigt bra bemötande av alla. Varje dag var det olika aktiviteter, både för barn och vuxna. Mat 7.00-01.00 och dryck 10.00-00.00 med all inclusive. Roligt vattenland,härliga pooler. Det mesta finns på hotellet så du behöver egentligen aldrig åka därifrån. Utsikten var bergen på ena sidan och havet på andra.