1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Goldcity Holiday Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Bo,
Jönköping

+
Den trevliga personalen. Många väldigt trevliga, särskilt Ömer!
-
Byt gärna ut tvättställen!!!! Modellen lite konstig tycker vi.

Bekräftad gäst: 2019-05-14


8 av 10

Frida,
Ulricehamn

+
Trevlig personal och väldigt stort poolområde!
-
Att personalen låter oss äta färdigt innan dem tar tallrikarna, dem stod dessutom och man kände sig iakttagen ibland pga att dem hade så bråttom att duka av..

Bekräftad gäst: 2019-05-12


10 av 10

Naba ,
Malm8

+
Rummet, utsikten, service och familjevänligt
-
Alkoholfria drycker kan förbättra och utökas mer

Bekräftad gäst: 2019-04-28


10 av 10

safin,
Borås

+
personal i hotell bäst
-

Bekräftad gäst: 2018-10-09


10 av 10

Ellinor,
Örby

+
Två av familjemedlemmarna är glutenintoleranta och vi fick en fantastisk service. En glutenfri meny att välja från. Nygräddade pannkakor om vi sa till på frukosten. Nystekt bröd till alla måltider om vi sa till. Ali i restaurangen hade 100% koll på allt. Egna fat med efterrätter! Så lyxigt! Vi åt även en kväll på den Turkiska restaurangen på taketterassen och även där var servicen 100-procentig. Nygrillat glutenfritt bröd och full koll på allt!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-09


10 av 10

,

+
Maten, poolen och aktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Enis,Sabina,
Göteborg

+
Rummet och maten. Personal som Mustafa,Serkan,Ömer,Pembe,Pinar,Ismail med flera fick oss att känna oss speciella och gör att vi kommer återvända! Natalie gjorde positivt intryck på oss.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Sanela,
Värnamo

+
Mat,service och aktiviteterna som personalen höll i. Alla i personalen hade ett gott bemötande och var snälla. Särskilt Serkan,Mete, Ömer, Pinar, Ismail,Pembe och Natali.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Patrik,
Önnestad

+
Stort och fint hotell. Fantastiska människor som arbetade där.
-
Där finns ingen tvättmaskin som står i rumsbeskrivningen.

Bekräftad gäst: 2018-09-12


9 av 10

Susanne o Kaj,
Mölndal

+
Rummet och maten - a la carte restaurangerna men också övriga serveringsställen. Personal som Murat Kes, Ömer, Ayse, Ali med flera fick oss att känna oss speciella och gör att vi kommer återvända! Natalie, Aktivitetsledare gjorde positivt intryck på oss.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

1241 omdömen
Utmärkt
 
585
Väldigt bra
 
307
Bra
 
188
Mindre bra
 
90
Underkänt
 
71

5 senaste omdömen

2018-09-10

Inlägg av 1981sofie Söderhamn, Sverige

Oerhört nöjd!

Vi var 2 vuxna och 4 barn,valde 2 st 3 bädds lägenhet. Stora och fina,sköna sängar,härlig utsikt. Vi kände oss välkommen och uppskattade. Vi beställde transfer själva och fick åka i minibuss,tog ca 2 timmar. Varje dag går det buss nere till stranden, gratis. Till Alanya kostade det 5 lire enkel resa,den tog ca 30 min och gick 4 gånger fram och tillbaka. Vi hade läst på ordentligt innan vi åkte, och det var endast 5 svenska familjer,men detta gjorde oss speciell. Vi fick väldigt bra bemötande av alla. Varje dag var det olika aktiviteter, både för barn och vuxna. Mat 7.00-01.00 och dryck 10.00-00.00 med all inclusive. Roligt vattenland,härliga pooler. Det mesta finns på hotellet så du behöver egentligen aldrig åka därifrån. Utsikten var bergen på ena sidan och havet på andra.

 
2018-07-24

Inlägg av Lars C

Alanya 2018

Jättehotell mitt ute ingenstans kanonservice och vänligt bemötande vart man än gick.Vi hade all-inclusive drack och åt så man sprack .Buffematen va inte min grej grej lite mer variation på kolhydrater(bara pommes och ris spaghetti) skulle uppskattas, ibland gott ibland mindre gott.Höjdpunkten var ala carte restaurangen längst ner fantastisk god mat rätt igenom 30 poäng av 10 😜. Rummet var underbart svalkit av ac när solen var som varmast 35 i skuggan i solen 45. Välstädat och rent .

 
2018-01-01

Inlägg av eaz83 Göteborg, Sverige

Fina rum med bra utsikt, god men enformig mat, bra service.

Åkte hit med två kompisar och bodde på hotellet en vecka. Själva bussresan från flygplatsen till hotellet är lång (2 timmar). Hotellet ligger på en kulle en bra bit från havet som man åker till i en sliten buss som var full. Vi fick vårt rum på våning 7 i söderläge och vi hade en stor balkong med bra utsikt. Själva rummet bestod av ett vardagsrum med en liten köksdel, två separata sovrum med varsin angränsande toalett. Rummet var rent och snygg med bra städning och höll väldigt bra nivå. Maten på hotellet i bufferestaurangen var bra men blev väldigt enformig då det hade samma mat varje dag. Det fanns även en snackbar både vid havet och vid poolen som serverade mat som var enkel och fyllde sitt syfte, men inte så mycket mer. Det ingick även en al a carte måltid på en annan restaurang en kväll. Det ingick några val av drinkar samt groggar i all inclusive menyn som var helt okej. Barpersonalen var frikostig med alkohol och bad man om en whiskey så fick man ett dricksglas. Personalen var trevlig och serviceinriktad. Speciellt trevlig var bartendern Hasan nere i den irländska baren som alltid var glad och bjöd på alla möjliga sorts drinkar och shots. Vid poolerna fans det alltid solstolar lediga och gymmet var stort med bra med utrustning. Det fanns även en spa del med gratis tillgång till olika sorts bastu och ett hamam som var väldigt fint. Vattenrutschkanorna tillhörande hotellet var också väldigt bra. Det negativa var väl alla ryssar som super rejält och vissa kan bete sig som riktiga svin mot personalen, men det var inget vi märkte av så mycket då huvuddelen är ödmjuka. Minigolfbanan var också i fruktansvärt skick och inget man bör besöka.

 
2016-06-17

Inlägg av kinda m

Missmase

Vi hamnade utanför hotellet, villor långt utanför hotellet! buss fanns att färdas med, med nån timmas intervall Vi blev inte informerade om detta. Efter tjat i receptionen fick vi ett rum i hotellet.. Vi var 5 pers som fick trängas i ett litet rum.

 
2015-07-07

Inlägg av Springville25 Puerto Rico, Spanien

En bra semester på ett hotell som håller vad det lovar.

Rum Rummen vi fick var gudomliga. Family room eller om det var family suite. Två separata sovrum med varsitt badrum med dusch/jacuzzi. Vardagsrum med kök, balkong. Diskmaskin och tvättmaskin fanns på rummet. Utsikten från Västra flygeln, 11:e våningen mot bergen och alanya var fantastisk. Anläggning Hissarna var tillräckligt många och gick snabbt. Någon enstaka gång fick man stå ett par minuter, annars fungerade det ypperligt. Pampig lobby, duktig och tillmötesgående personal i Customer service och i incheckningen. Dryck Barerna var lite tunnt bemannade, ofta fick man vänta lite på sin drink, och det verkade vara en ständig brist på glas. Det fanns stora muggar men de var ofta slut. Bra utbud i barerna där all inclusive inkluderade helt ok viner, öl, och flera goda cocktails. Läsk, iste osv. Dessutom kan man köpa finare sorter om man vill det. Mat: Huvudrestaurangen var ju som turkiska all inclusiverestauranger är som mest. Lite bullrigt, och inte så mycket smaker och hemska efterrätter för skandinaviska smaklökar. Det positiva var att man alltid hittade ett par rätter som var riktigt goda. Dessutom fanns en kock tillgänglig som gärna ordnade det man saknade, såsom vitlökssås, parmesanost osv. Mycket bra service. Till frukosten fanns det endast små små pappmuggar till drycken. Inte bra, vattenflaskor kunde de bjussa på åtminstone. Möjlighet att sitta ute fanns, och det var härligt. Dessutom fanns en liten restaurang längst huvudpoolen och även vid vattenparken där du kunde beställa från en meny all inclusive. Allt från kycklingpasta till pizzor och sallader. Grymt gott och bra! SUSHIBAREN PÅ PLAN 16!! Missa inte den! Den ser stängd ut, men är det dukat så är det bara att sätta sig så får man service. Makalös utsikt och jättegod och fin sushi! Övrig mat som vi testade var kanongod den med. Vi betalade typ 450:- för fem rätter (a 6 bitar per rätt), två öl och två vin, så priset var inte något att gnälla över. Utsikt Från 16:e våningens takrestauranger och barer var såklart utsikten magisk åt alla håll. Mäktiga berg och plantager, havet, Alanya osv. Svårt att titta sig mätt på detta. Utsikten från poolområde och restaurang var fantastisk den med! Pooler Poolerna kändes tillräckligt många och stora, och med ett litet vattenland för de minsta samt den stora vattenparken för större barn och vuxna fanns alltid något att göra. Vattenparken var överraskande bra! Se min film på youtube från vattenparken här: https://www.youtube.com/watch?v=Ng8667gfAn0 Aktiviteter De var ganska få i animationteam, men de var lagom trevliga och ordnade aktiviteter större delen av dagen. Tack och lov gick inte aktiviteter och gymnastik ut på att förnedra turisterna. Det var bra! Det fanns en spelhall med många biljard och snookerbord, airhockey, foosball, bowling, xbox osv som var klart prisvärt. Spaanläggningen var riktigt mäktig med bra utbud och bra behandlingar. Priserna bör prutas lite på dock. Gold cable vattensportspark är klart värt en halvdags besök! Gav ett otroligt flummigt intryck från början med ett gäng sömndruckna surfarryssar som inte visste vilket håll de skulle gå, men sedan blev det ordning när de hamnade i sitt rätta element, kring sjön, och det var grymt kul!! Kolla min film: https://www.youtube.com/watch?v=3iSqfu-h_3Y Transport/Shopping Taxi till marknaden gick väl på nån hundring knappt, och gratisbuss till Alanya för shopping eller party, samt till stranden funkade bra! Stranden Jättefin strand med bra bar och fina solskärmar. Grymt bra service, lillstumpan fick ett litet skrapsår som sved av saltvattnet, då kom två lifeguards spontant och tvättade såret och plåstrade om henne. En pir fanns att hoppa ifrån och det var kul, men det roliga tog slut så fort man var i vattnet, för det var det överlägset äckligaste havsvatten jag någonsin badat i. Skräpigt och smutsigt. Man fick som en äcklig beläggning på kroppen när man varit i vattnet. Bara en trappa upp på piren gjorde också att det tog en halv evighet att ta sig upp efter ett dyk. Sammanfattat en kanonsemester, jättenöjda med vistelsen och skulle absolut kunna åka tilbaka. Hotellet som sådant var kanske en aning nedgånget och liiite för dåligt städat för att få fem stjärnor, men jag ser mellan fingrarna den här gången.