Kundomdömen om Goldcity Holiday Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 285 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

ZR,
Helsingborg

+
Mycket trevlig personal,vill berömma en som huseyn som jobbade i matsalen och en som heter Sibel som jobbade oftast i baren och kaffe bar. Kände mig verkligen säker på hotellet
-
Inget speciellt att föreslå , Såg inte gris kött på menu men pga respekt till deras religion frågade aldrig om de hade det

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

,

+
Personalen var helt fantastisk och vilken service. Renligheten runt hotellet och inuti var mer än perfekt.
-
Städning av rummen

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

Nicolae,
Kristianstad

+
Jätte fint hotel, med underbara utsikt, många och superfina pooler både för barn och vuxna. Stor aqua park, superfin. underhåll teamet var fantastiska. Vi hade Aktiviteter hela tiden: vattengympa/ zumba, yoga, aerobics steps, mm. Miniklubb för barn med många aktiviteter och tävlingar, mini disko varje kväll som barnen var förtjusta i. Där efter var det Show också varje kväll. Restaurant personalen var också jätte bra! Ditt skall vi igen!
-
Ventilation i badrummen.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Thorbjörn ,
Gotland

+
Vattenlandet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Ola ,
Helsingborg

+
Bra mat. Fina rum. Bra kommunikationer till strand o Alanya
-
Fria snacks som tex popcorn hade varit toppen.

Bekräftad gäst: 2019-09-29


8 av 10

Marlin ,
Göteborg

+
Fint hotel
-
Bättre mat för allergiker, och mer vegetariskt/veganskt mat. Städningen var inget vidare tyvärr. Och lite svårt att kommunicera med de, eftersom de inte kan så mycket engelska. Jag menar det är ändå ett fem stjärnigt hotel

Bekräftad gäst: 2019-09-24


9 av 10

,

+
Läget, storleken
-
Bättre uppmärkning av maten

Bekräftad gäst: 2019-09-23


9 av 10

,

+
All trevlig personal!
-
Ett avtal om att man får förlänga rummet om man har en sen check out. Vi sa redan första dagen vi kom att vi ville förlänga rummet men hotellet sa att dom inte kan göra det fören dagen för utcheckning. När vi kom ner sa dom sedan att rummet är upptaget och att vi måste checka ut. Tycker det borde vara en självklarhet att man ska få förlänga rummet vid behov!

Bekräftad gäst: 2019-09-23


8 av 10

Sofie,
Stockholm

+
Alla aktiviteter och att det fanns snackbarer
-
Ändra menyn på lunch och middagsbufféerna. Inte varierat och inte så anpassat för oss från norden

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

Jani,
Märsta

+
Allt va mer än bra!
-
kaffe på rummet saknade jag!

Bekräftad gäst: 2019-09-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

1412 omdömen
Utmärkt
 
714
Väldigt bra
 
327
Bra
 
199
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
80

5 senaste omdömen

2019-09-24

Inlägg av Monique A

Miss

Helt underbar vistelse här, alla var så vänliga och hjälpsamma. Speciellt tack till Natali, Bariz, Altan, Dian, Alper och Kristina från entertainment crew för att Dom gjorde våra dagar. Från morgon till kväll så fanns dom där och gjorde ALLT för att vi skulle bli nöjda och ha det bra, och pga dessa personer så rekommenderar vi verkligen detta hotel. Ni höjer hotellet till max ❤️

 
2019-06-17

Inlägg av Jonatan99

Underbart!

älskade allt med hotellet! speciellt personalen. speciellt Anya. Dian som lärde mig att dricka Raki! för att inte tala om de goda drinkarna från Ömer! blev verkligen helt kär i stället och letar ny resa!

 
2019-06-08

Inlägg av Sanna H

Fantastiskt

Fantastiskt hotell. Animation teamet gjorde resan ännu roligare. Särskilt tack till Dian, Natalie, Baris, Burak och Altan. Fantastiskt jobb både på dagen vid poolerna och på kvällen med underhållning. Stort tack till er, ni fulländade hela semestern.

 
2019-05-29

Inlägg av sonjai623

Best Hotel

Så underbart hotell godaste maten fantastiska människor hjälpsam personal gold citys Entertainment crew verkligen underbara människor dom vet verkligen hur underhållning går till och dom hjälper till.med allt möjligt tycker dom är guld värda ❤❤❤❤

 
2019-05-20

Inlägg av Brotally

Fantastisk personal och service

Åkte hit med en kompis och bodde här i en vecka med All-Inclusive. Personalen - särskilt Dian (som kan lära en att dricka Raki ;) ), Ömer, Ayse och Angel såg till att vår vistelse blev så bra den bara kunde med utomstående service. Goda drinkar i baren, generöst med alkohol! Maten i bufférestaurangen var god, men det hade inte skadat med aningens mer variation. Rummen var fräscha och fina de med. Hotellet är beläget på ett berg några kilometer från stranden och Mahmutlar. Det går bussar mellan hotellet, stranden och Alanya, men det är lite oklart var de stannar, vilket resulterade i att vi fick vänta på nästa buss två gånger på resan. I övrigt var vår vistelse utmärkt!