Rumstyper på Goldcity Holiday Resort

Dubbelrum

Dubbelrum belägna i huvudbyggnaden. Vissa rum har heltäckningsmatta. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Jacuzzi/dusch och wc. Stor möblerad balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Familjerum med fyra ordinarie bäddar

Familjerum för upp till sex personer belägna i huvudbyggnaden. Ett vardagsrum och minikök med diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare och köksutrustning samt tre sovrum (ett med en dubbelsäng, ett med två separata sängar och det tredje med en enkelsäng) och två badrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Tvättmaskin. Gratis deponering, wifi och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Vissa rum har jacuzzi/dusch och wc. Stor möblerad balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 137 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 1 barn.

Familjerum med tre ordinarie bäddar

Familjerum i huvudbyggnaden bestående av ett vardagsrum och minikök med diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare och köksutrustning samt två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två separata sängar, och två badrum. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Tvättmaskin. Gratis deponering, wifi och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Vissa rum har jacuzzi/dusch och wc. Stor möblerad balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 102 kvadratmeter.
Antal personer: 3-5 personer.

Superiorrum

Superiorrum i huvudbyggnaden med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler. Gratis deponering, luftkonditionering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Vissa rum har jacuzzi/dusch och wc. Stor möblerad balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.