Rumstyper på Goldcity Holiday Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med en stor balkong. Rummen ligger i huvudbyggnaden. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Vissa rum har heltäckningsmatta. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer/2-3 personer.

Familjerum med 4 ord. bäddar

Familjerum med stor möblerad balkong. Rummen ligger i huvudbyggnaden och består av ett vardagsrum/minikök samt tre sovrum. Sovrummen har en dubbelsäng, två enkelsängar respektive en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Tvättmaskin. Hårtork. Två badrum med dusch och wc, några badrum har jacuzzi med dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 137 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer, varav 1 barn.

Familjerum med tre ordinarie bäddar

Familjerum med stor möblerad balkong. Rummen ligger i huvudbyggnaden och består av ett kombinerat vardagsrum/minikök samt två sovrum. I ett sovrum finns en dubbelsäng och i det andra sovrummet två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Tvättmaskin. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 102 kvadratmeter.
Antal personer: 3-5 personer.

Superiorrum

Superiorrum med stor möblerad balkong. Rummen ligger i huvudbyggnaden. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Heltäckningsmatta. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med jacuzzi, dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.