Kundomdömen om Goldcity Holiday Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 80 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-
För hög musik vid poolområdet, när de körde tävlingar skrek personalen i mikrofonen. Till och med barnen ville hellre va på rummet än i poolen ! Gick ej att undvika de höga ljudet! SKRIKET i högtalaren!! Annars var poolen bra

Bekräftad gäst: 2023-08-07


10 av 10

+
Det var bästa hotell som jämföra hade vi föra gången i Turkiet ex: med service , rum, mat var jätte gott , och hygienist.
-
Det var bara sämre när vi behövde en taxi varje gång och var inte nära hotell en bankautomat som man kan dra ut kontant sedlar där i från.

Bekräftad gäst: 2023-07-31


9 av 10

+
Stort Fint lyxigt hotell
-
Dålig taxi förbindelse & transfer till centrum på kvällarna får vänta en timme på taxi

Bekräftad gäst: 2023-07-31


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-29


8 av 10

+
Servicen o renligheten
-
Familjen åt på à la cart restaurangen sista kvällen. Vi blev magsjuka samma kväll m magont och diarréer! Inget man förväntade sig av hotellet vilket hade bra och fräsch mat för övrigt!

Bekräftad gäst: 2023-07-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-22


10 av 10

+
God mat, renlighet
-

Bekräftad gäst: 2023-07-01


7 av 10

+
Servisen
-
För hög musik vid poolen

Bekräftad gäst: 2023-07-01


7 av 10

+
Alla pooler som passade stora som små
-
1 timme med taxi för att komma till centrum, inga affärer i närheten.

Bekräftad gäst: 2023-06-26


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

1656 omdömen
Utmärkt
 
862
Väldigt bra
 
358
Bra
 
219
Mindre bra
 
103
Underkänt
 
114

5 senaste omdömen

2023-11-23

av halim_meral Mora, Sverige

Vänliga personal

Stor hotell med bra personal och bra bassänger god mad, stor mat buffé. Men ett minus på kiosken inne på hotellet som har minst fyra gånger dyrare priser en vanlig butik 3 kilometer bort. En cigarett paket som kastar 40 lira fick jag betala 210 lira för.

 
2023-07-29

av Tina T

Varning för detta hotell

Varning! Hotell som luktar mögel och fukt! Vissa platser är det fint men knappast 5 stjärnigt! Har varit i Turkiet 12 gånger detta är sämsta hotellet jag har varit på! Dock trevlig personal.. Läckande tak, smutsigt och detta åtgärdades inte när vi klagade utan hantverkaren kom och gick!

 
2023-07-10

av Isabel R

Isabel

Bästa hotellet någonsin, utan att överdriva. Personalen var trevliga och snälla. Roligaste aktiviteterna även för äldre ungdomar, barn och vuxna. Bodde på hotellet så kan alltså inte avgöra hyresrätterna. Världens roligaste badland där man va hela dagen. I den enorma stora poolen så leker man lekar och när jag var där så sprutade personalen ut skum i hela poolen med kanoner, roligaste dagen i mitt liv. Och för de vuxna som gillar att röka vattenpipa finns det en jätte fin liten bar där det är vatten på golvet som en liten minimini pool för fötter och där finns det bord där man kan röka vattenpipa. Man kan sitta där på kvällarna när det blir solnedgång och det är värsta bra utsikten.

 
2019-11-16

av Ulf E

ALL INCLUSIVE PERFEKT FÖR FAMILJEN

Ett perfekt komplex för familjen, när man tar med sig barn och barnbarn. Semestern blir lättare, det finns alltid något att göra, äta osv... Personalen talar engelska, vilket underlättar mycket. Bra aktiviteter för barn, med vattenland, kvällsaktiviteter såsom shower och barndisco. Restaurangen har bra kvalitet på frukost, lunch och middag. Det finns även möjlighet att boka bord på ”finare avdelning” för att äta middag,det prisvärt och bra. Gold City har ett flertalet barer, varav den i lobbyn är nog den bästa. Prova gärna deras drinkar. Poolområdet är rent och snyggt. Bokar man familjerum, får man två sovrum med egna badrum, och ett gemensamt vardagsrum med ett mindre pentry. Rummen är fräscha och stora. Hotellet har egen buss som går till stranden, utan kostnad vilket är bra. Den enda nackdelen är det långa avståndet till Alanya centrum. Finns buss som hotellet har till Alanya, och man köper biljett tur och retur. Bussen avgår och hämtar på fasta tider. Väljer man Allt Ingår får man även som vuxen ”semester” i semestern Prova gärna Mvh Ulf E

 
2019-09-24

av Monique A

Miss

Helt underbar vistelse här, alla var så vänliga och hjälpsamma. Speciellt tack till Natali, Bariz, Altan, Dian, Alper och Kristina från entertainment crew för att Dom gjorde våra dagar. Från morgon till kväll så fanns dom där och gjorde ALLT för att vi skulle bli nöjda och ha det bra, och pga dessa personer så rekommenderar vi verkligen detta hotel. Ni höjer hotellet till max ❤️