Tac Premier Hotel & Spa

Med ett perfekt läge, bara ett stenkast från den berömda Kleopatrastranden i Alanya, hittar du Tac Premier Hotel & Spa. Du bor bekvämt med All Inclusive och restaurangen har en härlig utsikt över den långsmala poolen. På hotellet finns även ett hamam med avslappnande behandlingar att unna sig.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 507 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 1,3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Tac Premier Hotel & Spa erbjuder ett riktigt bra läge vid Kleopatrastranden i Alanya. Vid hotellets poolområde finns en långsmal pool och en separat barnpool, och här erbjuds solstolar, parasoller och handdukar utan kostnad. På Kleopatrastranden får hotellets gäster hyra solstolar och parasoller till reducerat pris.

I bufférestaurangen serveras frukost, lunch och middag, där maten är en blandning av internationella rätter och traditionella turkiska smaker. På hotellet finns också en lobbybar, samt en bar vid terrassen och en vid poolen. Vissa kvällar bjuds det på underhållning.

Gillar du att träna finns ett gratis gym och pingis. Besök även hotellets spaanläggning med hamam och inomhuspool, samt olika behandlingar mot avgift. Biljard och fotbollsspel mot avgift. För barn finns en miniklubb med lekområde. Trafiken utanför hotellet kan uppfattas som störande i vissa rum.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
  • Sen frukost, kl. 10.00-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 12 30-14.00.
  • Snacks, kl. 12.00-16.00.
  • Eftermiddagsfika och glass, kl. 16.00-17.00.
  • Middagsbuffé, kl. 19.00-21.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-00.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.