Kundomdömen om Tac Premier Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 64 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
7,8 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
-
Läget och rent och fint rum

Bekräftad gäst: 2023-10-02


7 av 10

+
God mat
-
Poolområdet var trångt. Folk som skulle äta, dricka, sola o bada samtidigt. Väldigt varmt inomhus, ingen air condition i offentliga utrymmen och matsal, olidligt varmt!

Bekräftad gäst: 2023-08-28


7 av 10

+
.
-
Personalen kunde vara lite mer serviceman

Bekräftad gäst: 2023-07-15


3 av 10

+
Läget
-
Skitigt. Nonchalant personal. Dåligt på att fylla på dricka i juiceapparaten. Dukade av innan man var färdig.

Bekräftad gäst: 2023-07-03


10 av 10

+
Allt var underbart.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-24


7 av 10

+
Alltid solstolar
-

Bekräftad gäst: 2023-06-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-29


6 av 10

+
Maten
-
Personalen var inte särskilt trevliga. Vi fick INGET välkomnande när vi checkade in eller nått annat

Bekräftad gäst: 2023-05-27


8 av 10

+
Service personalen och rena allmänna lokaler.
-
Apollo hade ingen representant där och ingen välkomst information. Svårt att hitta vilken tid, dag och var någon var anträffbar. Kunde inte få ett meddelande förmedlat till platschefen utan fick bara email till Sverige.

Bekräftad gäst: 2023-05-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

59% av resenärerna rekommenderar

571 omdömen
Utmärkt
 
201
Väldigt bra
 
158
Bra
 
92
Mindre bra
 
52
Underkänt
 
68

5 senaste omdömen

2022-10-16

av PontusFritsla Fritsla, Sverige

Kanonvecka på Tac

Kanonbra läge nära till allt . Trevlig personal som man gärna pratade lite med ,det gör att man lär känna dom.Servicen var ypperlig i restaurangen.Städningen var standard men helt ok.Receptionen var vänlig och hjälpsam.All inclusive var jättebra varierad mat och fint salladsbord.utbudet var enkelt men helt ok i barerna.spelades hög musik på kvällarna men efter 24:00 var det tyst.På det stora hela så hade vi en kanon vecka🤩🤩

 
2022-09-01

av 231rahel_e

Hälsofarlig SPA med mögel

Hälsofarlig SPA Personalen på SPA ljuger om deras kompetens. Finns en kvinna och en man båda påstår att de är sjukgymnaster och har examen. Hamam var kallt, de sköljde inte stenarna, de använde gammal vatten som hade stått stilla i vattenskålarna( stora skålar av marmor). Rummet jag fick massage i hade svart mögel. Svartmögel är hälsofarlig.

 
2022-08-07

av Pia M

Besvikelse

Kommer aldrig boka detta hotell mera. Blev en stor besvikelse hur man nedgradera allt. Maten höll inte någon hög kvalité. Många gånger var den knapp ljummen. Rummet vi fick hade många brister. Skulle absolut inte rekommendera någon att boka en hotellviste här.

 
2022-06-16

av torillf984

Torill Feen

Vårat andra hem älskar detta hotellet har varit dör 2 gånger om året sedan 2015 stora härliga rum funkar utmärkt för längre vistelse Maten är underbart god och varierande Vi har blivit en Taç premiere familj som träffas vår och höst år efter år vi kommer från Sverige, Norge. Danmark,Tyskland,Holland,Belgien England Taç har underbar personal som gör allt för att vi skall trivas rent och snyggt man får även handdukar som man kan ta med till stranden som man byter så ofta man vill mot en deposition som återbetalas vid avresa ❤️ Taç premiere hotel & spa

 
2021-08-17

av 379chaimaek

Otroligt smutsigt som saknar städare samt diskare

Ett väldigt smutsigt hotel. Rummen är inte ordentligt städade. Dryck finns inte på restaurangen utan man måste gå ut och bort till poolbaren för att hämta. Juice ingår inte. Frukosten/maten är smaklös och mycket ligger framme vid frukost i värmen som inte ska ligga i värmen. Tallrikarna smutsiga. Åt alla våra måltider utanför hotellet för att inte riskera sjukdom. Inget hotel jag rekommenderar.