Kundomdömen om Tac Premier Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 48 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Vissa i personalenäldigt var väldigt trevliga. de som jobbade i lobby baren och de som jobbade i pool baren
-

Bekräftad gäst: 2022-05-30


3 av 10

+
Bar Shisha
-
Saknas internet på rummet, dåligt bemötande/receptionen, katterna i matsalen

Bekräftad gäst: 2022-05-23


10 av 10

+
Läget, maten, personalen.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


10 av 10

+
Mad
-
8 euro for internet i værelset det er for dårligt at der er netværk kun i receptionen

Bekräftad gäst: 2022-05-16


8 av 10

+
Mat,service,utrymme,bra balkong
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

59% av resenärerna rekommenderar

527 omdömen
Utmärkt
 
178
Väldigt bra
 
149
Bra
 
90
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
61

5 senaste omdömen

2022-08-07

av Pia M

Besvikelse

Kommer aldrig boka detta hotell mera. Blev en stor besvikelse hur man nedgradera allt. Maten höll inte någon hög kvalité. Många gånger var den knapp ljummen. Rummet vi fick hade många brister. Skulle absolut inte rekommendera någon att boka en hotellviste här.

 
2022-06-16

av torillf984

Torill Feen

Vårat andra hem älskar detta hotellet har varit dör 2 gånger om året sedan 2015 stora härliga rum funkar utmärkt för längre vistelse Maten är underbart god och varierande Vi har blivit en Taç premiere familj som träffas vår och höst år efter år vi kommer från Sverige, Norge. Danmark,Tyskland,Holland,Belgien England Taç har underbar personal som gör allt för att vi skall trivas rent och snyggt man får även handdukar som man kan ta med till stranden som man byter så ofta man vill mot en deposition som återbetalas vid avresa ❤️ Taç premiere hotel & spa

 
2021-08-17

av 379chaimaek

Otroligt smutsigt som saknar städare samt diskare

Ett väldigt smutsigt hotel. Rummen är inte ordentligt städade. Dryck finns inte på restaurangen utan man måste gå ut och bort till poolbaren för att hämta. Juice ingår inte. Frukosten/maten är smaklös och mycket ligger framme vid frukost i värmen som inte ska ligga i värmen. Tallrikarna smutsiga. Åt alla våra måltider utanför hotellet för att inte riskera sjukdom. Inget hotel jag rekommenderar.

 
2019-07-25

av Sofia K

Besviken

Vi betalade ca 10 000 svenska kronor per Person för en vecka med all-inclusive. På bilderna och flera av recensionerna så fick vi bilden av ett toppen hotell. Första som händer när vi kommer ner till poolen är att massa tomtar kommer och ska sälja på oss massage, tatueringar ect ect....När människor åker i väg på semester så blir de som djur de super till 6 på morgonen, de fyller tallrikarna med alldeles för mycket mat och blir allmänt grisiga det är den bilden jag fått av folk som tagit in på de här hotellet. Nu 4 dagen i rad har vi i knappt fått sova då det bråkas, festas och skriks fram till 6 på morgonen, trots att man säger till i receptionen känns det som man inte blir tagen på allvar. När vi fick byta rum fick vi en trasig säng sen får man dela på ett tunt överkast som täcke. Vill man ha ett till kostar det 4 euro. Maten är väldigt tråkig men gillar man fries, bröd och efterätter så kommer du älska det här hotellet. Har du någon form av allergi så kommer du inte kunna äta något. Då frukosten i stort sett består av bröd och någon risig äggröra. Vi har valt att gå ut och käka då de det är mycket bättre mat. Allt extra på hotellet kostar. Det som är bra med hotellet är gång avståndet till stranden, de nere vid spat och massage kvinnan. Förra året så var vi på ett all-inclusive hotell fast mer mot Antalaya och betalade exakt samma summa. Vilken skillnad från hotell till hotell. Ska man ta ett hotell i Turkiet ska man se efter 5 stjärninga hotell.

 
2017-10-25

av K7802NYjane Koh lanta

Kanonhotell

Vi åkte ner på All Inclusive för första gången. Alla måltider vi åt var underbara. Kanonbuffeer varje dag. Kockarna o servicepersonalen helt fantastiska . Toppenbetyg från vår sida . Rekommenderas varmt👍