Kundomdömen om Tac Premier Hotel & Spa

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

59% av resenärerna rekommenderar

512 omdömen
Utmärkt
 
174
Väldigt bra
 
148
Bra
 
89
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
58

5 senaste omdömen

2021-08-17

av 379chaimaek

Otroligt smutsigt som saknar städare samt diskare

Ett väldigt smutsigt hotel. Rummen är inte ordentligt städade. Dryck finns inte på restaurangen utan man måste gå ut och bort till poolbaren för att hämta. Juice ingår inte. Frukosten/maten är smaklös och mycket ligger framme vid frukost i värmen som inte ska ligga i värmen. Tallrikarna smutsiga. Åt alla våra måltider utanför hotellet för att inte riskera sjukdom. Inget hotel jag rekommenderar.

 
2019-07-25

av Sofia K

Besviken

Vi betalade ca 10 000 svenska kronor per Person för en vecka med all-inclusive. På bilderna och flera av recensionerna så fick vi bilden av ett toppen hotell. Första som händer när vi kommer ner till poolen är att massa tomtar kommer och ska sälja på oss massage, tatueringar ect ect....När människor åker i väg på semester så blir de som djur de super till 6 på morgonen, de fyller tallrikarna med alldeles för mycket mat och blir allmänt grisiga det är den bilden jag fått av folk som tagit in på de här hotellet. Nu 4 dagen i rad har vi i knappt fått sova då det bråkas, festas och skriks fram till 6 på morgonen, trots att man säger till i receptionen känns det som man inte blir tagen på allvar. När vi fick byta rum fick vi en trasig säng sen får man dela på ett tunt överkast som täcke. Vill man ha ett till kostar det 4 euro. Maten är väldigt tråkig men gillar man fries, bröd och efterätter så kommer du älska det här hotellet. Har du någon form av allergi så kommer du inte kunna äta något. Då frukosten i stort sett består av bröd och någon risig äggröra. Vi har valt att gå ut och käka då de det är mycket bättre mat. Allt extra på hotellet kostar. Det som är bra med hotellet är gång avståndet till stranden, de nere vid spat och massage kvinnan. Förra året så var vi på ett all-inclusive hotell fast mer mot Antalaya och betalade exakt samma summa. Vilken skillnad från hotell till hotell. Ska man ta ett hotell i Turkiet ska man se efter 5 stjärninga hotell.

 
2017-10-25

av K7802NYjane Koh lanta

Kanonhotell

Vi åkte ner på All Inclusive för första gången. Alla måltider vi åt var underbara. Kanonbuffeer varje dag. Kockarna o servicepersonalen helt fantastiska . Toppenbetyg från vår sida . Rekommenderas varmt👍

 
2017-03-22

av Max K Lysekil, Sverige

Fantastisk all inclusive hotell.

Mycket bra rum, det finns spa och gym. Läget är perfekt nära till strand och centrum. Personalen är fantastiskt trevlig och ger utmärkt service. Maten är utmärkt finns som regel flera varmrätter att välja på, salladsbuffén är otroligt fin. Poolen är bra.

 
2017-03-19

av Gabriella S

Bra läge!

Vi besökte hotellet i juni 2015 och tyckte att det var ett helt ok hotell. Fördelarna var framför allt läget med närhet till stan och Kleopatrastranden. Baren med utsikt mot gatan var också trevlig att ta en drink på. Gymmet var helt ok men väääldigt varmt vissa tider på dygnet. Det var knappt någon AC på alls vilket gjorde träningen lite jobbig. Rummen var fräscha och rymliga med gott om plats. Vi fick tyvärr ett rum med en väldigt liten balkong vilket gjorde att vi inte var där ute speciellt mycket. Lite synd... En annan mindre bra sak var den enormt långa kön vid middagarna på kvällen. Vissa kvällar var det kö ända upp i trappan. Annars var maten helt ok med grillning utomhus vissa kvällar. Poolområdet var bra och stort men lite svårt att få plats i solen eftersom hotellets olika byggnader gjorde att det blev skugga. Men överlag helt ok hotell för det priset vi betalade!