1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Astoria Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 69 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Trevlig personal och bra restaurang. Kall frukost på avresedagen var mycket positivt. Borde fler hotell erbjuda. Gott om plats vid poolen och bra parasoll.
-
Upplevde inte att det bara var 100 m till stranden. Kom ner till stranden där pågick en volleybolltävling gick då längre bort på stranden. Det blev aldrig något bad i havet. Missar alltid ert informationsmöte eftersom det aldrig hålls på det hotell jag bor på. Tråkigt att den utflykt jag anmält mig till blev inställd eftersom den fått konkurrens av en säljresa. Stor besvikelse att inte få utflykten till grottorna.Ull kan jag köpa i Sverige. Ljudnivån vid poolen var alldeles för hög min balkong var precis vid poolen. Detta dunka dunka blev för mycket varje dag. Trångt mellan soffa och sängarna. Ta bort soffan hellre ett litet bord med två stolar. Vid återlämnandet av handdukar höll jag inte på att få tillbaka depositionsavgiften eftersom jag aldrig fick något kvitto på de 20 euro vi betalt.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

,

+
Bra personal och service. Läge. Mat
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Hans,
Sigtuna

+
Personalen, maten, lugnet, fräscht hotell.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


9 av 10

,

+
Servicen
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Ing-Marie ,
Valbo

+
Som gäst blev man väl bemött och omhändertagen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

,

+
-
Receptionen. Inte optimalt med två stolar där de andra i sällskapet får stå. Antingen sitter alla eller så står alla. Detta är förstås anpassat för par.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Emma,
Falköping

+
Fantastiskt bra service.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Stig,
Uppsala

+
-
Det saknas gym.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

sven,
jönköping

+
maten personalen Vi var där i 4 år i rad tillgängligheten till bad ock butiker
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

Dennis,
Limhmn-Malmö

+
Allt. Supertrevlig personal. Super hög Service. Kanon Mat. Och Showerna på Kvällen var mycket Trevliga och Professionella. Uppskattat!
-
Pooltiderna. De stängde poolen Kl. 18:00. Lite mindre bra. De kunde ha öppet Poolerna till Kl. 19:30. Tycker vi.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

3516 omdömen
Utmärkt
 
2872
Väldigt bra
 
504
Bra
 
102
Mindre bra
 
18
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-08-12

Inlägg av fbjork Umeå, Sverige

Utan tvekan bästa hotellet i Alcudia

Vi är här för fjärde året i rad och lika nöjda som tidigare gånger. Fantastiskt hotell, trevliga och fräscha rum. Lugnt och härligt poolområde. Maten är också ett stort plus, alltid bra variation på både frukost- och middagsbuffén. Otroligt trevlig och serviceminded personal, som verkligen förtjänar eloge och förgyller hela upplevelsen. Vi kommer definitivt tillbaka nästa år!

 
2019-05-08

Inlägg av 534erikk Kristianstad, Sverige

Bästa cykelhotellet

Fantastiskt hotell, jag är där för fjärde året i rad för att cykla en vecka med mina vänner och hotellet fortsätter att leverera på topp. Maten är otroligt bra och varierande och servicen är på topp. Vi kommer tillbaka nästa år igen.

 
2019-05-06

Inlägg av S937GRmariat Kristianstad, Sverige

Cykelresa

Fantastisk resa! Andra året jag är här med min man och mina vänner. Vi älskar detta hotellet! Personalen är mycket vänlig och passar upp oss hela tiden. Maten är fantastisk, hotellet modernt och välskött. Underhållning på kvällarna... inget att klaga på! Åk hit!

 
2019-05-02

Inlägg av Jim B

Bästa cykelhotellet!

Ett helt underbart hotell för cyklister som har allt! Fina rum, fantastisk frukost och mat, supertrevlig personal och cykelförvaring delux. Har varit här 4 ggr nu och kommer definitivt återkomma igen!

 
2019-04-26

Inlägg av christiannW5873EU

Fantastiskt hotell!

Var på cykelresan med vänner. Detta hotell har precis allt man önskar och förväntar sig. Fina rum, super trevlig personal och maten är fantastisk. Vilken buffé både till frukost och middagen på kvällen. Allt snyggt upplagt och välgenomtänkt. Utanför hotellet finns ett cykelförråd med tvättmaskiner och tvättmöjligheter av cykel. Kan varmt rekommendera detta boende!