1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Astoria Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Hans,
Sigtuna

+
Personalen, maten, lugnet, fräscht hotell.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-01


9 av 10

,

+
Servicen
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Ing-Marie ,
Valbo

+
Som gäst blev man väl bemött och omhändertagen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

,

+
-
Receptionen. Inte optimalt med två stolar där de andra i sällskapet får stå. Antingen sitter alla eller så står alla. Detta är förstås anpassat för par.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Emma,
Falköping

+
Fantastiskt bra service.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Stig,
Uppsala

+
-
Det saknas gym.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

sven,
jönköping

+
maten personalen Vi var där i 4 år i rad tillgängligheten till bad ock butiker
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

Dennis,
Limhmn-Malmö

+
Allt. Supertrevlig personal. Super hög Service. Kanon Mat. Och Showerna på Kvällen var mycket Trevliga och Professionella. Uppskattat!
-
Pooltiderna. De stängde poolen Kl. 18:00. Lite mindre bra. De kunde ha öppet Poolerna till Kl. 19:30. Tycker vi.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


10 av 10

Åsa,
Ludvika

+
trevlig personal och mycket god mat
-
i jämnställd hetens tecken kanske det vore bra om även damer hade längre klädsel vid middagen och inte "tofs"korta shorts eller kjolar med badskor, ser gandka osmakligt ut, herrar måste ha långbyxor då tycker jag även att damer har klädel som slutar minst vid knäna och ordentliga skor gäller både dam och herr. Lite onödigt att ha så tidiga flyg på morgonen då man inte får tillgång till rummen förrän efter flera timmar, vi fick även vänta ytterligare någon timme då det var problem med duchen på vårt rum. vi hade kanske kunnat få ett annat rum istället då alla inte checkar in samma dag, ett byte har kanske kunnat ske.

Bekräftad gäst: 2018-07-21


10 av 10

,

+
Service
-
Inget

Bekräftad gäst: 2018-07-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

3329 omdömen
Utmärkt
 
2704
Väldigt bra
 
490
Bra
 
99
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-05-08

Inlägg av 534erikk Kristianstad, Sverige

Bästa cykelhotellet

Fantastiskt hotell, jag är där för fjärde året i rad för att cykla en vecka med mina vänner och hotellet fortsätter att leverera på topp. Maten är otroligt bra och varierande och servicen är på topp. Vi kommer tillbaka nästa år igen.

 
2019-05-06

Inlägg av S937GRmariat Kristianstad, Sverige

Cykelresa

Fantastisk resa! Andra året jag är här med min man och mina vänner. Vi älskar detta hotellet! Personalen är mycket vänlig och passar upp oss hela tiden. Maten är fantastisk, hotellet modernt och välskött. Underhållning på kvällarna... inget att klaga på! Åk hit!

 
2019-05-02

Inlägg av Jim B

Bästa cykelhotellet!

Ett helt underbart hotell för cyklister som har allt! Fina rum, fantastisk frukost och mat, supertrevlig personal och cykelförvaring delux. Har varit här 4 ggr nu och kommer definitivt återkomma igen!

 
2019-04-26

Inlägg av christiannW5873EU

Fantastiskt hotell!

Var på cykelresan med vänner. Detta hotell har precis allt man önskar och förväntar sig. Fina rum, super trevlig personal och maten är fantastisk. Vilken buffé både till frukost och middagen på kvällen. Allt snyggt upplagt och välgenomtänkt. Utanför hotellet finns ett cykelförråd med tvättmaskiner och tvättmöjligheter av cykel. Kan varmt rekommendera detta boende!

 
2019-04-26

Inlägg av Sunshine379059

Cyklist

Ett helt underbart hotell med en outstanding service och underbar mat. Som gäst får man en upplevelse utöver det vanliga. Cykelförvaringen med mekutrymme och butik och personal var perfekt. Jag kommer garanterat återkomma och då tar jag frun med