1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Astoria Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Servicen
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-10-13


10 av 10

Ing-Marie ,
Valbo

+
Som gäst blev man väl bemött och omhändertagen
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

,

+
-
Receptionen. Inte optimalt med två stolar där de andra i sällskapet får stå. Antingen sitter alla eller så står alla. Detta är förstås anpassat för par.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Emma,
Falköping

+
Fantastiskt bra service.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Stig,
Uppsala

+
-
Det saknas gym.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

sven,
jönköping

+
maten personalen Vi var där i 4 år i rad tillgängligheten till bad ock butiker
-

Bekräftad gäst: 2018-09-01


10 av 10

Dennis,
Limhmn-Malmö

+
Allt. Supertrevlig personal. Super hög Service. Kanon Mat. Och Showerna på Kvällen var mycket Trevliga och Professionella. Uppskattat!
-
Pooltiderna. De stängde poolen Kl. 18:00. Lite mindre bra. De kunde ha öppet Poolerna till Kl. 19:30. Tycker vi.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


10 av 10

Åsa,
Ludvika

+
trevlig personal och mycket god mat
-
i jämnställd hetens tecken kanske det vore bra om även damer hade längre klädsel vid middagen och inte "tofs"korta shorts eller kjolar med badskor, ser gandka osmakligt ut, herrar måste ha långbyxor då tycker jag även att damer har klädel som slutar minst vid knäna och ordentliga skor gäller både dam och herr. Lite onödigt att ha så tidiga flyg på morgonen då man inte får tillgång till rummen förrän efter flera timmar, vi fick även vänta ytterligare någon timme då det var problem med duchen på vårt rum. vi hade kanske kunnat få ett annat rum istället då alla inte checkar in samma dag, ett byte har kanske kunnat ske.

Bekräftad gäst: 2018-07-21


10 av 10

,

+
Service
-
Inget

Bekräftad gäst: 2018-07-21


9 av 10

Gun,
Dyrön

+
Serviceinriktad positiv personal
-
Fler duschar vid stora poolen. Bättre skyltning till wc. Räcke på bägge trapporna ner i poolen. Ha musikfria timmar vid stora poolen där folk bara kan relaxa.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

3099 omdömen
Utmärkt
 
2496
Väldigt bra
 
473
Bra
 
94
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2018-11-26

Inlägg av EvaJ1332

Fint

Ett bra hotell som ligger bra till. Bra frukost. Trevligt med två pooler. Den lilla var dock iskall då den inte värmdes upp, det tycker jag var dåligt då man gärna vill svalka sig och inte kyla sig!. i den stora kunde man träningssimma, det var bra. Gott om plats runt poolerna.

 
2018-10-15

Inlägg av sussilina Stockholm, Sverige

Supertrevligt boende!

Aldrig känt mig så uppassad och bortskämd någon gång! Personalen är fantastisk, gillar också att de ger tips om dryck till maten, både öl och vintips fick vi under vistelsen. Maten är god men utifrån alla recensioner jag läst här om maten innan resan så blev jag ändå besviken, jag hade väntat mig mer. Den saknade kryddning. Dock väldigt vackert upplagt och små lagom portioner. Bubbelpoolen i rummet kanon! Extra bra service var det att vi utan kostnad fick låna ett duschrum med handdukar och duschtillbehör där vi kunde fräscha upp oss innan vi lämnade hotellet då vi åkte med ett sent flyg hem.

 
2018-10-09

Inlägg av cfr767

Fantastiskt hotell

Vi har haft en härlig vecka på hotell Astoria playa. Trevlig personal som gjorde att det kändes familjärt och välkomnande. God och varierande buffe både till frukost och middag. Kan verkligen rekommendera detta hotell.

 
2018-09-19

Inlägg av wembie Borlänge, Sverige

Bra service och fantastisk mat

Vi kan bara varmt rekommendera detta hotell, maten otroligt god fanns allt du kan önska dig. Servicen fungerade perfekt, bra underhållning varje kväll. Bekväma solstolar vid poolen, det enda som vi möjligtvis kan klaga på är den höga musiken vid poolen, det var lite jobbigt ibland. Fina rum med hög standard o sköna sängar. Viktigt att veta är att till middagen måste männen bära långbyxor, den informationen fanns inte hos TUI och det krånglade till det för oss.

 
2018-09-10

Inlägg av eveelinna Stockholm, Sverige

Lugnt och mysigt par hotell

Jag och min sambo var mycket nöjda efter vår vistelse på Astoria Playa. Otroligt trevlig personal som gör sitt yttersta för att få sina gäster nöjda. Maten var väldigt bra speciellt desserterna som var något utöver det vanliga. Väldigt härliga pooler, en som är väldigt lugnt om man bara vill ligga och slappna av och den andra med lite musik. Väldigt goda drinkar går att beställa vid poolerna. Vi rekommenderar verkligen par att åka hit! Missa inte att besöka Alcudias gamla stad otroligt mysig.