Kundomdömen om Parque Tropical

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 229 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget
-
—-

Bekräftad gäst: 2020-04-03


7 av 10

+
Centralt läge med närhet till strand, affärer och restauranger. Rymlig lägenhet med bra köksutrustning. Stort och bra kylskåp samt mindre frys. Lagom stor terrass med skugga. Svalt och skönt inomhus. Fint inredd lägenhet. Tyst och lugnt nattetid. Stort och fint poolområde. Toppen med "utebibliotek"! Förbudet att reservera solsängar respekterades. Vänlig städerska.
-
Förbjuda rökning på balkong/terrass och runt poolerna! Inte lämpligt för rökallergiker att bo på detta hotell! I annat fall borde det finnas med i hotellbeskrivningen så man kan välja ett annat hotell. Vänligare och mer serviceinriktad personal i receptionen. Vid incheckning ska information lämnas muntligt och man bör bli tillfrågad om man önskar hyra t ex värdeskåp eller fjärrkontroll. Med tanke på att det fanns mycket trappor borde hotellet kunna erbjuda hjälp med att bära väskor. Det borde informeras om i beskrivningen att det finns en avfallsstation endast några meter från lägenheterna belägna mot sidogata. Det var mycket illaluktande stank därifrån och dessutom höga ljud speciellt när glasflaskor slängdes i återvinningen vilket skedde flera gånger från tidig morgon till sen kväll. Gatan var också livligt trafikerad av både bilar och lastbilar. Sittdynor till utemöblerna. Bättre städat i lägenheten vid ankomst samt se över att köksutrustning är rengjord. Rengöra utemöbler. Eftersom det fanns en norsk TV-kanal hade det varit bra med även en svensk. Förbättra wi-fi, fungerade varken i reception eller lägenhet.

Bekräftad gäst: 2020-03-13


10 av 10

+
Läget
-
Allmän uppfräschning, målning mm

Bekräftad gäst: 2020-03-13


10 av 10

+
Poolområdet
-
Dåligt WiFi. Man fick logga in så fort man lagt undan sin telefon eller Ipad. Gick inte att se egna tv program.

Bekräftad gäst: 2020-02-14


8 av 10

+
Poolområdet, rymliga lägenheter.
-
Inget batteri i brandvarnaren. Ta bort heltäckningsmattan runt poolen.

Bekräftad gäst: 2020-02-14


8 av 10

+
Rent och fräscht.
-
Brandvarnare som satt uppe i lgh saknade batteri. Var lika i alla tre rummen som vårt sällskap hade. Väldigt falsk trygghet. Såg även endel kakorlakor. Både vid poolområde samt inne i vår lägenhet.

Bekräftad gäst: 2020-02-07


8 av 10

+
Nära till bad strand och affär
-

Bekräftad gäst: 2020-02-07


5 av 10

+
Läget och stora lägenheter
-
Mycket kackerlackor och tråkig utsikt från balkong. Tittade på 18st blå stolar och en vit vägg.

Bekräftad gäst: 2020-02-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-31


9 av 10

+
Lugn och behaglig atmosfär.
-
Internet kunde vara bättre. I dagens läge så är det en viktig fråga.

Bekräftad gäst: 2020-01-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

707 omdömen
Utmärkt
 
331
Väldigt bra
 
257
Bra
 
75
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2018-11-24

Inlägg av crister s Borlänge, Sverige

mycket bra boende

Bra boende lugnt o skönt nära till allt bra städning rent o snyggt bra personal stora fina lägenheter lugnt på både dag som natt enda nackdelen är att lägenheten var lyhörd om man är känslig för det.Nära till en stor härlig sandstrand. (Köp hörselproppar o åk fast du är känslig )

 
2018-04-06

Inlägg av Frun_p_haga Visby, Sverige

Omodernt

Fick förmodligen det rum som inte renoverats än. Slitet, oerhört lyhört (som det ofta är i spanska lägenheter) och lite småshavigt. Det positiva var vår uteplats i direkt anslutning till poolområdet. Lagom stor pool och ok med plats för solstolar. Städningen var också ok men köksutrustningen var sådär. Städades inte varje dag vilket gjorde att sopkorgar blev fulla direkt. Nära till hav och strandpromenad var ett plus. Trevlig personal.

 
2018-01-22

Inlägg av Timotej81 Stockholm, Sverige

Bra läge men förbättringar behövs

Hotellet har ett riktigt bra läge i Puerto del Carmen; nära till strand, butiker, restauranger och turistinformationen ligger bara nerför gatan. Poolområdet är trevligt men det får inte plats så många solstolar. Det resulterade i att solstolarna paxades från tidig morgon av gäster som inte anlände till poolen först framåt lunch - uselt. Det borde hotellet göra något åt! Trevlig poolbar med bra service. Rummet var bra städat men vi fick bara nya handdukar två gånger, inte tre gånger som utlovas. Trevlig städerska! Tyvärr var rummet galet kallt och rått hela veckan, så fuktigt att kläder och handdukar aldrig kändes riktigt torra. Vi hade även kackerlackor i badrummet vid tre tillfällen under veckan. Väldigt lyhört mellan rummen, vaknade flera gånger av dunsar och smällande dörrar. Fjärrkontrollen får man mot deposition i receptionen, något som personalen kanske borde informera om vid ankomst?

 
2017-11-16

Inlägg av ElenorG3

Trivsamt lägenhetshotell med närhet till det mesta

Barnen älskade poolområdet, själv tyckte jag vattnet i poolen kunde ha varit nån grad varmare. Rent och snyggt område på hotellet. Trivsamma lägenheter med stor altan, okej städning. Närhet till stor matvaruaffär och till havet samt restauranggatan. Vi trivdes i det hela bra!

 
2014-06-22

Inlägg av evaannchristin

Ann-Christin Norén

Underbar anläggning med trevlig personal, poolområde väldigt välhållet. Mysiga lägenheter, god service och god städning. Manager Ulrike vänlig och tillmötesgående! Närhet till mataffär och restaurang!