Fariones Apartamentos

  • 50 meter till öns bästa sportcenter
  • Bra service
  • Uppskattad frukostbuffé

Välkommen till Fariones Apartamentos, ett lägenhetshotell med bästa läge i Puerto del Carmen på Lanzarote, där stranden och orters nyare delar ligger bara en kort promenad bort. Dessutom har du tillgång till öns största sportcenter med gym och klasser som bodypump, yoga och aqua fitness - allt utan extra kostnad. På Fariones Apartamentos njuter du av en aktiv vistelse som blandas med lata dagar på stranden och roliga upptåg i Puerto del Carmen.

Resor till Lanzarote

Våra resor till Lanzarote kan endast bokas från Kastrup i Köpenhamn, Danmark. Välj därför "från Köpenhamn/Kastrup" i bokningsmenyn för att se möjliga datum. 


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Trerumslägenhet för 4-5 personer varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Lugnt o skönt. Bra läge. Bra avstånd till stranden.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 943 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På det högklassiga lägenhetshotellet Fariones Apartamentos finns ett härligt poolområde med uppvärmd pool vintertid till minst 20 grader, och en separat barnpool för de små att plaska och leka i. Solstolar, parasoller och handdukar erbjuds utan kostnad. För gäster över 18 år finns en solterrass på taket med solstolar och jacuzzi. En kort promenad bort ligger stranden som bjuder in till svalkande dopp i havet.

Hotellet har en liten restaurang som serverar enklare rätter samt ett café och bar. Mitt över gatan, ca 50 meter från hotellet, ligger öns största sportcenter, Centro Deportivo, som anses vara Lanzarotes bästa. Ta del av gratis Les Mills-klasser i till exempel bodypump och body combat, dansklasser som zumba samt stärkande crosstraining, pilates, spinning och mycket mer. Här finns även ett gratis gym och pool med linor. Simlektioner erbjuds för både barn och vuxna mot avgift. Tennis- och paddeltennisbanor mot avgift (Apollo-resenärer har 20 % rabatt på ord. pris). Vuxna och barn kan ta tennislektioner mot avgift. Här finns också bordtennis och minigolf mot avgift. Jacuzzi och bastu mot avgift. För gymkortet lämnas en mindre deposition.

Som underhållning finns biljard (mot avgift, med mynt), dag- och kvällsaktiviteter för både barn och vuxna samt en lekplats för de små. Du surfar med gratis wifi i receptionen och i baren. Fariones Apartamentos ligger nära Puerto del Carmens nyare delar och de finns butiker, restauranger och ett shoppingcentrum i området. Genomfartstrafik kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. För de gäster som köper till halvpension intas middagen på hotell Fariones Playa, ca 250 meter bort. Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till halvpension under jul och nyår. Då ingår julmiddag (25/12), men det tillkommer en extra avgift för nyårsmiddag.

Bra att veta

Pooltemperaturen kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.