1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cordial Mogan Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kerstin,
Kalmar

+
All grönska o alla växter. Generösa utrymmen. Flera olika frukostrum. Tennisbana o gym
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


7 av 10

Jonas,
Malmö

+
-
Tesked på rummet till kaffe

Bekräftad gäst: 2019-04-20


10 av 10

Margareta,

+
-
När jag checkade in på hotellet så ’missade’ personalen att jag hade halvpension. Blev väldigt illa behandlas av personalen. Och när jag checkade ut fick jag en räkning, som jag självklart vägrade att betala. Fick ta fram min biljett för att än en gång påvisa att jag hade halvpension

Bekräftad gäst: 2019-02-02


10 av 10

Eva ,
Stockholm

+
Den vackra miljön/trädgården.Tyst. Maten och otroligt serviceminded personal . De varma poolerna.
-
Wi-fi fungerade dåligt på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-01-26


7 av 10

Gunnar,
SThlm

+
-
bättre sänglampor

Bekräftad gäst: 2019-01-23


9 av 10

Brita,
Lund

+
Frukost, läge, arkitektur
-
Mineralvatten med gas i flaska saknades

Bekräftad gäst: 2019-01-19


9 av 10

Mats,
Visby

+
Trädgårdarna runt byggnaderna
-
Rummen börjar bli i behov av renovering

Bekräftad gäst: 2019-01-19


8 av 10

Roland,
Danderyd

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-01-16


8 av 10

Åsa,
Tungelsta

+
Läget. Trivsel.
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-12-29


10 av 10

Ann-Marie,
Växjö

+
Allt! Härliga pooler, vacker park med kaktusar och träd. Mycket bra barnaktiviteter för våra barnbarn. Animation team är suveräna. Intressanta kvällsarrangemang för vuxna, med mycket musik mm. Mycket bra hotelltur som hotellet arrangerade.
-
Lite varmare i poolerna!

Bekräftad gäst: 2018-12-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

4898 omdömen
Utmärkt
 
3657
Väldigt bra
 
995
Bra
 
196
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-04-18

Inlägg av Utetur

Fint ställe

Vår fjärde vistelse. Halvpension. Denna gång utanför högsäsong med ett lugn som passade oss mycket väl. De byggnadsarbeten som pågått i närområdet är klara eller inne i tystare fas vilket underlättar. Vi planerar komma åter. Hotellet som helhet håller fortsatt hög kvalitet genomgående. Bara att gratulera de anställda och hotellets ledning. Bra jobbat!

 
2019-03-22

Inlägg av yngvex Taby, Sverige

Svårslaget i Puerto de Mogan

Efter våra fyra eller eventuellt fem visstelser här kan vi inte säga annat än att detta hotell är ”topnotch”. Två stora poolområden med 29 grader i vattnet där man gärna ligger länge. Hotellet är stort med många gäster men känns aldrig trångt då det är utspritt på en stor yta. Personalen mycket välkomnande och trevliga. Frukostbuffen är något att se fram emot varje morgon. Ett klagomål skulle i så fall vara hotellets wifi som funkar hyggligt på rummen men dåligt eller inte alls runt poolerna. We’ll be back!

 
2019-03-21

Inlägg av Gandiman22

Ett hotell med hög klass

Dit åker vi gärna tillbaka, två likadana stora poler, alltid gott om solstolar, gym, en fantastisk frukost där inget saknades. Serverade t o m cava till frukost för den som vill börja dagen med det. Spännande hotellmiljö med grottor, vattenfall, broar mm

 
2019-02-22

Inlägg av O6696NPmarie Malmö, Sverige

Stort och bra

Trevligt och rymligt rum med fin balkong. Bra utbud av aktiviteter inom området. Utmärkt frukostbuffé. Poolrestaurangen och baren har ett bra utbud och fin service. Eftersom det är samma meny kan en veckas luncher på samma ställe bli lite tråkigt. Regeln om att reservera solstolar fungerar sådär bra, men tanken är god.

 
2019-02-14

Inlägg av andersh852 Alingsås, Sverige

Man

Hotellet ok men inte mer än så bra frukost Tråkig personal på lunch sängarna hade plast under lakanet så det lät när man vände sig i sängen utsikten mot polen kunde man bara se om man stod upp satt man ner såg man en betongvägg Själva platsen Puerto Mogán är mysigt med bra restauranger!!