Kundomdömen om Cordial Mogan Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 127 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Kerstin,
Kalmar

+
All grönska o alla växter. Generösa utrymmen. Flera olika frukostrum. Tennisbana o gym
-

Bekräftad gäst: 2019-04-21


7 av 10

Jonas,
Malmö

+
-
Tesked på rummet till kaffe

Bekräftad gäst: 2019-04-20


10 av 10

Margareta,

+
-
När jag checkade in på hotellet så ’missade’ personalen att jag hade halvpension. Blev väldigt illa behandlas av personalen. Och när jag checkade ut fick jag en räkning, som jag självklart vägrade att betala. Fick ta fram min biljett för att än en gång påvisa att jag hade halvpension

Bekräftad gäst: 2019-02-02


10 av 10

Eva ,
Stockholm

+
Den vackra miljön/trädgården.Tyst. Maten och otroligt serviceminded personal . De varma poolerna.
-
Wi-fi fungerade dåligt på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-01-26


7 av 10

Gunnar,
SThlm

+
-
bättre sänglampor

Bekräftad gäst: 2019-01-23


9 av 10

Brita,
Lund

+
Frukost, läge, arkitektur
-
Mineralvatten med gas i flaska saknades

Bekräftad gäst: 2019-01-19


9 av 10

Mats,
Visby

+
Trädgårdarna runt byggnaderna
-
Rummen börjar bli i behov av renovering

Bekräftad gäst: 2019-01-19


8 av 10

Roland,
Danderyd

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-01-16


8 av 10

Åsa,
Tungelsta

+
Läget. Trivsel.
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-12-29


10 av 10

Ann-Marie,
Växjö

+
Allt! Härliga pooler, vacker park med kaktusar och träd. Mycket bra barnaktiviteter för våra barnbarn. Animation team är suveräna. Intressanta kvällsarrangemang för vuxna, med mycket musik mm. Mycket bra hotelltur som hotellet arrangerade.
-
Lite varmare i poolerna!

Bekräftad gäst: 2018-12-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

4990 omdömen
Utmärkt
 
3726
Väldigt bra
 
1013
Bra
 
200
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2019-11-18

Inlägg av Annette-Lundberg Lund, Sverige

Bästa hotellet i Puerto de mogan

Mitt i grönskan bor du på fantastiska Cordial mogan playa,här är allt i toppklass. Hotellet är välkänt för sina välskötta planteringar och lummiga omgivning. Bästa buffen där inget saknas. Hela miljön inbjuder till semester. Bo gärna i en av sviterna,Lite extra lyx i tillvaron. Rekomenderas varmt

 
2019-10-27

Inlägg av Hfh250293 Staffanstorp, Sverige

Trevligt hotel med bra restauranger.

Det här hotellet kan jag absolut rekommendera. Trevliga rum, stort poolområde, bra restauranger och ett välutrustat SPA. Nära till allt, 5 minuter till småbåtshamnen och alla restauranger med olika inriktning.

 
2019-09-05

Inlägg av gunsanoberg Gävle, Sverige

Årlig semestervecka

Nu kommer vi att åka hit igen, det blir sjunde gången. Vi har alltid varit mycket nöjda och ser fram emot en till härlig vecka. Hotellet har mycket hög klass och att beställa halvpension är att rekommendera. Något som kunde vara bättre är utbudet av viner, det finns endast spanska viner.

 
2019-08-20

Inlägg av Martin J

Jätte bra

Härligt hotell med vackra trädgårdar överallt. Var där med min familj med barn och vi trivdes jätte bra. Trevlig personal och utmärkt service. God mat och fräscha rum. Kommer garanterat åka tillbaka. Bra läge med nära till havet och den mysiga byn puerto de mogan. Om man nu vill lämna hotellområdet, vi trivdes så bra så vi knappt var utanför.

 
2019-04-18

Inlägg av Utetur

Fint ställe

Vår fjärde vistelse. Halvpension. Denna gång utanför högsäsong med ett lugn som passade oss mycket väl. De byggnadsarbeten som pågått i närområdet är klara eller inne i tystare fas vilket underlättar. Vi planerar komma åter. Hotellet som helhet håller fortsatt hög kvalitet genomgående. Bara att gratulera de anställda och hotellets ledning. Bra jobbat!