1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cordial Mogan Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Margareta,

+
-
När jag checkade in på hotellet så ’missade’ personalen att jag hade halvpension. Blev väldigt illa behandlas av personalen. Och när jag checkade ut fick jag en räkning, som jag självklart vägrade att betala. Fick ta fram min biljett för att än en gång påvisa att jag hade halvpension

Bekräftad gäst: 2019-02-02


10 av 10

Eva ,
Stockholm

+
Den vackra miljön/trädgården.Tyst. Maten och otroligt serviceminded personal . De varma poolerna.
-
Wi-fi fungerade dåligt på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-01-26


7 av 10

Gunnar,
SThlm

+
-
bättre sänglampor

Bekräftad gäst: 2019-01-23


9 av 10

Brita,
Lund

+
Frukost, läge, arkitektur
-
Mineralvatten med gas i flaska saknades

Bekräftad gäst: 2019-01-19


9 av 10

Mats,
Visby

+
Trädgårdarna runt byggnaderna
-
Rummen börjar bli i behov av renovering

Bekräftad gäst: 2019-01-19


8 av 10

Roland,
Danderyd

+
Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-01-16


8 av 10

Åsa,
Tungelsta

+
Läget. Trivsel.
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-12-29


10 av 10

Ann-Marie,
Växjö

+
Allt! Härliga pooler, vacker park med kaktusar och träd. Mycket bra barnaktiviteter för våra barnbarn. Animation team är suveräna. Intressanta kvällsarrangemang för vuxna, med mycket musik mm. Mycket bra hotelltur som hotellet arrangerade.
-
Lite varmare i poolerna!

Bekräftad gäst: 2018-12-01


8 av 10

Eva,
Trollhättan

+
-
Luktade unket/mögellukt samt mycket tobaksrök på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-11-11


10 av 10

,

+
Lugnet och den fantastiska miljön.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

4777 omdömen
Utmärkt
 
3552
Väldigt bra
 
983
Bra
 
193
Mindre bra
 
34
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-03-21

Inlägg av Gandiman22

Ett hotell med hög klass

Dit åker vi gärna tillbaka, två likadana stora poler, alltid gott om solstolar, gym, en fantastisk frukost där inget saknades. Serverade t o m cava till frukost för den som vill börja dagen med det. Spännande hotellmiljö med grottor, vattenfall, broar mm

 
2019-02-22

Inlägg av O6696NPmarie Malmö, Sverige

Stort och bra

Trevligt och rymligt rum med fin balkong. Bra utbud av aktiviteter inom området. Utmärkt frukostbuffé. Poolrestaurangen och baren har ett bra utbud och fin service. Eftersom det är samma meny kan en veckas luncher på samma ställe bli lite tråkigt. Regeln om att reservera solstolar fungerar sådär bra, men tanken är god.

 
2019-02-14

Inlägg av andersh852 Alingsås, Sverige

Man

Hotellet ok men inte mer än så bra frukost Tråkig personal på lunch sängarna hade plast under lakanet så det lät när man vände sig i sängen utsikten mot polen kunde man bara se om man stod upp satt man ner såg man en betongvägg Själva platsen Puerto Mogán är mysigt med bra restauranger!!

 
2019-02-03

Inlägg av CHS4804 Staffanstorp

Bättre finns inte !

En fantastisk anläggning som har allt. Härliga, rymliga och välstädade rum. Lugna poolområden i en enastående miljö. En frukost, som inte går att överträffa. Lunch-restaurang vid poolen med läckra smårätter. Gourmetrestaurang, som får allt annat att blekna vid jämförelse. Personalen är alltid hjälpsam och positiv. Även om man är intresserad av något nytt vill man bara återvända hit. .

 
2019-01-27

Inlägg av LottaS283 Uppsala, Sverige

Toppen!

Två vuxna och en fyraåring har njutit av en vecka i Mogan. Jättetrevligt hotell som trots storleken lyckats skapa en mysig känsla genom mycket grönska. Två stora poolområden, en lite lugnare vid en liten mindre poolrestaurang, och en med barnpool och massa aktiviteter (bland annat en modevisning!) vid en lite större lunchrestaurang. Vi testade den mindre poolrestaurangen vid några tillfällen. Helt okej utbud och priser. Frukostbuffén var toppen! Personalen trevlig och tillmötesgående, med undantag för personalen i kids cluben. Tack för en fin vecka!