Kundomdömen om Cordial Mogan Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 195 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Poolområdena
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


10 av 10

+
Fantastiskt hotell! Rummen/städningen var 10 plus. Så rent och fint städat varje dag. Frukosten var den bästa jag ätit på hotell. Poolerna hade perfekt temperatur, all personal var hjälpsam och vänlig. Bästa hotell jag bott på!
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


9 av 10

+
rent och prydligt
-

Bekräftad gäst: 2022-04-10


10 av 10

+
Poolanläggningarna och lugnet
-

Bekräftad gäst: 2022-04-09


10 av 10

+
Trädgården och fint byggt
-

Bekräftad gäst: 2022-04-02


9 av 10

+
Fantastiskt område, som en by med botanisk trädgård
-

Bekräftad gäst: 2022-04-02


10 av 10

+
Byggnaderna som sådana. Läget. Atmosfären. Lugnet.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-19


10 av 10

+
Vacker anläggning, tropisk miljö nästan
-

Bekräftad gäst: 2022-03-19


8 av 10

+
Vacker miljö
-

Bekräftad gäst: 2022-03-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

5262 omdömen
Utmärkt
 
3927
Väldigt bra
 
1055
Bra
 
217
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2022-05-14

av 3mma-j

Jättevackert hotell med en supergod frukost!

Bra med hotellet • Jätte vackert hotellområde med mycket växtlighet. • Lagom stora fina dubbelrum med badkar. • Frukosten har allt du önskar med omelett på beställning, bacon, äggröra, yoghurt, flingor, nötter, frukt, pannkakor och glutenfria alternativ. (Saknade färska jordgubbar). • Två bra pooler med mycket solstolar. • Hjälpsam personal. • Godast på maten var. Salamipizza, svamprisotto, chicken nuggets och nudelwock med räkor. • Mysig musik på kvällen i lobbyn. • Gratis wifi • Nära till supermarket. • Byte av pool handdukar varje dag om man vill. • Jättegod chokladglass på kvällen. • Bra att man blev tilldelad ett bord på kvällen och att man hade samma så man slapp gå och leta. • Jättevacker miljö utomhus i restaurangen. Kan förbättras/ mindre bra • Maten på kvällen kan vara mer varierad med ex. mer Temakvällar. Är pizza, pasta, stekt fisk och stekt kött varje dag. En dag fanns det lite inspiration från Asien med en räkwock och 2 sorters olika vårrullar och det var super. • Tycker att det var lite jobbigt att man var tvungen att välja mellan 2 sittningar på kvällen men det är förståeligt. • Städning av golv i rummen varje eller varannan dag så där inte är sandigt. Men det kanske bara görs på 5 stjärniga hotell. • Madrasserna till solstolarna är för korta. Man får vara max 170cm för att få plats på längden. • Att dela upp på kvällen så att barnfamiljer sitter för sig själva och inte överallt i restaurangen. • Väldigt högljutt med skrammel av porslin från 2 sidor av restaurangen. • Vissa bord avstängda. • Lite väl stressad personal där vissa halvsprang på frukosten. • Lite dyr dricka till maten. • Att man måste betala för safetybox. • Lyhörda rum. • I garderoben får man ej plats med längre klänningar då där är en hylla i vägen. • WiFi fungerar ej vid poolen • Sängarna hade kunnat uppgraderas. För att vara ett 4 stjärnigt hotell är detta ett väldigt bra sådant. Helt underbart! Där är väldigt vackert både inne och ute på hotellet. Kommer verkligen att återkomma till detta underbara hotell och mysiga lilla by!

 
2021-11-04

av Pheimler Göteborg, Sverige

Annorlunda vackert hotell

Mkt vackert annorlunda hotellkomplex jämfört med de vita trista betongkomplexen. Ligger nära hamnen och stranden endast 10 min promenad. Fördel är härlig frukost. Nackdel trist middagsbuffe och har testat många. Du ni måste välja rum med utsikt polen och kvällssol de andra rummen ligger tråkigt i skuggan. Negativt är att Wi fi finns men fungerar aldrig pga överbelastning. Vänlig personal bea städ fina pooler.

 
2020-01-20

av Hjuviksfru Göteborg, Sverige

Omgiven av grönska

Ett hotell som satsat på en grönskande omgivning. Vackra planteringar omger hotellet. Små slingrande stigar tar dig runt i hotellområde där du kan njuta av blommande buskar och stora palmträd. Det finns flera pooler på området och allt är rent och fint. Vi tyckte bäst om poolen lite längre bort från reception och frukostmatsal. Rolig vattengympa varje dag om man vill röra lite på sig. Stor frukostbuffé som verkligen kan rekommenderas. Väldigt trevlig personal speciellt i baren bredvid poolen ( tack för smakprovet av papaya). Vi hade en skön vecka på ett bra och trevligt hotell.

 
2019-12-26

av Ingemar J

Underbar hotellmiljö och mycket vänlig och hjälpsam personal

Ligger i ett tyst område men ändå nära till affärer, restauranger, strandpromenad, strand, m.m. Fantastisk frukost och även väldigt bra och prisvärd buffémiddag. Poolområdet med ett stort antal pooler och även många bubbelpooler gjorde att hotellet aldrig kändes trångt.

 
2019-12-10

av mozzarellah

Hög klass med fin trädgårdsanläggning vid poolområden och kring rumsbyggnader

Fint och rent hotell med god service och trevlig personal. Bra poolområden med gott om solsängar. Flertal aktiviteter dagligen vid poolen (yoga, pilates, vattengympa). Stor variation vid frukostbuffén, extra plus för att det serveras kaffe och te vid bordet samt att det finns Cava. Rummen är rymliga och funktionella. Lugnt och tyst på kvällar/nätter. Trädgårdarna och innergårdarna är prunkande av olika växter och sköts väl om. Rum i markplan fick ibland lite problem med insekter/myror som kom in i rummen. Negativt att man tar extra betalt för safetybox som redan finns installerade på rummen, det borde ingå i rumspriset. Endast 5 min till stranden, mysiga hamnen med restauranger och affärer.