Kundomdömen om Cordial Mogan Playa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 219 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fin trädgård, växter
-

Bekräftad gäst: 2024-04-07


7 av 10

+
Kvartersindelningen
-
Trots att vi besökt hotellet 4 ggr tidigare fick vi ett dåligt rum. Men hotellet ställde upp med att byta till ett bra rum. Men det är dags för en förnyelse av rummen. Känns gammalmodigt

Bekräftad gäst: 2024-03-31


8 av 10

+
Frukostbuffén
-
Rummet ganska trångt

Bekräftad gäst: 2024-03-24


7 av 10

+
Poolområdet och läget
-

Bekräftad gäst: 2024-03-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-03-17


10 av 10

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2024-02-25


9 av 10

+
Allt!
-
Luktade lite fukt/mögel i första rummet. Bytte rum. Kanske lite gamla badrum?

Bekräftad gäst: 2024-02-11


10 av 10

+
Poolområdet och personalen
-

Bekräftad gäst: 2024-02-04


7 av 10

+
Arkitekturen av hela hotellet och Poolområdet ,utemiljön
-
Inget annat att klaga på än middagen och kvälls underhållningen

Bekräftad gäst: 2024-02-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

5616 omdömen
Utmärkt
 
4168
Väldigt bra
 
1126
Bra
 
247
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2024-03-19

av NatiH61 Stockholms län, Sverige

En grön och tyst oas

Ett underbart lyxhotell med vackra rum och välskött trädgård. Massor möjligheter till aktiviteter. Vårt tredje besök och servicen är för det mesta ypperligt fast i år fanns det en del missar. Personalen hinner inte dukar av vid frukosten, finns ingen plats kl 9 30, ingen kommer och dukar när man väl sitter där. Städning på rummet är så där, glömmer fyller på te, badlakan, byter inte sängkläder fast man har lagt lappen på sängen. Receptionen kan inte de aktuella priser på golfbanan och är inte hellre särskilt behjälplig, men i det stora hela är det en fantastisk anläggning

 
2024-02-05

av matsl127

Underbar miljö

Underbar miljö, känns inte lika exploaterat som övriga hotellkomplex exvis i Puerto Rico Notera att Apollo ger hotellet fem stjärnor men att man själv på plats skyltar med fyra. Bra frukost och mycket bra städning. Två stora uppvärmda pooler samt barnvänligt. Mycket lugnt då många äldre är gäster. Show varje kväll på hotellet , mycket turistiskt men kul. Ganska dyr ort, 80 euro för tvårätters med vin nere i hamnen.

 
2023-02-10

av Flyer770903

Fantastiskt hotell

Det hör är inte bara ett hotell. Det är en park, en oas, en fristad. ALL personal ler och hälsar, allt fixas direkt och poolerna är uppvärmda när Atlanten är kylig. Vad mer behöver man? Mat, kanske? Utmärkt middsgbuffé. Lunch kan man äta på de.säkert 50 smårestauranger som återfinns i hamnen.

 
2022-07-18

av monicahW8435QB

Fantastiskt hotell

Ett favorithotell vi återkommit till flera gånger. Ett stort hotell som är uppbyggt som en spansk by med många mindre byggnader och vindlande gångar och en närmast botanisk trädgård av växtlighet. Två pooler med poolbar vid båda. Fantastisk trukostbuffé med allt man kan tänka sig. En lagom promenad ner till "byn" med restauranger och caféer, affärer och mysiga hamnen. Bra lösningar för covid, kändes säkert. Fantastiskt spa! Fyller man år under vistelsen får man ett besök på spa gratis.

 
2022-05-14

av 3mma-j

Jättevackert hotell med en supergod frukost!

Bra med hotellet • Jätte vackert hotellområde med mycket växtlighet. • Lagom stora fina dubbelrum med badkar. • Frukosten har allt du önskar med omelett på beställning, bacon, äggröra, yoghurt, flingor, nötter, frukt, pannkakor och glutenfria alternativ. (Saknade färska jordgubbar). • Två bra pooler med mycket solstolar. • Hjälpsam personal. • Godast på maten var. Salamipizza, svamprisotto, chicken nuggets och nudelwock med räkor. • Mysig musik på kvällen i lobbyn. • Gratis wifi • Nära till supermarket. • Byte av pool handdukar varje dag om man vill. • Jättegod chokladglass på kvällen. • Bra att man blev tilldelad ett bord på kvällen och att man hade samma så man slapp gå och leta. • Jättevacker miljö utomhus i restaurangen. Kan förbättras/ mindre bra • Maten på kvällen kan vara mer varierad med ex. mer Temakvällar. Är pizza, pasta, stekt fisk och stekt kött varje dag. En dag fanns det lite inspiration från Asien med en räkwock och 2 sorters olika vårrullar och det var super. • Tycker att det var lite jobbigt att man var tvungen att välja mellan 2 sittningar på kvällen men det är förståeligt. • Städning av golv i rummen varje eller varannan dag så där inte är sandigt. Men det kanske bara görs på 5 stjärniga hotell. • Madrasserna till solstolarna är för korta. Man får vara max 170cm för att få plats på längden. • Att dela upp på kvällen så att barnfamiljer sitter för sig själva och inte överallt i restaurangen. • Väldigt högljutt med skrammel av porslin från 2 sidor av restaurangen. • Vissa bord avstängda. • Lite väl stressad personal där vissa halvsprang på frukosten. • Lite dyr dricka till maten. • Att man måste betala för safetybox. • Lyhörda rum. • I garderoben får man ej plats med längre klänningar då där är en hylla i vägen. • WiFi fungerar ej vid poolen • Sängarna hade kunnat uppgraderas. För att vara ett 4 stjärnigt hotell är detta ett väldigt bra sådant. Helt underbart! Där är väldigt vackert både inne och ute på hotellet. Kommer verkligen att återkomma till detta underbara hotell och mysiga lilla by!