1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Windsor

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Britt-Mari,
Köping

+
Centralt och nära till det mesta i Funchal. Trevlig personal i receptionen. Väldigt bra frukost för att vara enkel frukost. Fattades ingenting.
-
Se över elkablar, hade t.ex. en bordslampa som var glappkontakt plus att fönen på badrummet fungerade av och till.

Bekräftad gäst: 2019-02-12


7 av 10

,

+
Trevliga och hjälpsamma i receptionen
-
Börja frukosten mycket tidigare. Kaos vid frukosten. Börjar man ett par timmar tidigare behöver det inte bli sånt kaos

Bekräftad gäst: 2019-02-12


8 av 10

Mats,
Stockholm

+
Centralt läge och enkelt att hitta till.
-
Mycket lyhört, bör åtgärdas.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


7 av 10

Monika,
Lysekil

+
Läget nära till allt. Kylskåp på rummet. Fin taktersss med pool. Bra frukost som ingick i priset.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-05


8 av 10

,

+
Centralt. Mycket trevlig personal. Rent och fräscht badrum.
-
WiFi fungerade inte alls på vårt rum och det var bristfälligt på takterassen. I lobbyn var Wifi helt ok och det fanns en dator att låna.

Bekräftad gäst: 2019-01-29


8 av 10

Sirpa,
Göteborg

+
Takpoolen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-29


8 av 10

,

+
Låg centralt
-
Bättre sängar alldeles för hårda. Dåliga kuddar. Lyhört. Behövs vara ett kylskåp

Bekräftad gäst: 2019-01-29


10 av 10

Albert,
Svartå

+
vänlig personal bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-01-22


8 av 10

Lennart,
Gävle

+
Överraskande bra frukost. Vi uppskattade speciellt den goda fruktsalladen.
-
Någon bekvämare stol på rummet,

Bekräftad gäst: 2019-01-22


10 av 10

Barbro,
Uddevalla

+
Bra frukost, bra läge i centrum.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

343 omdömen
Utmärkt
 
42
Väldigt bra
 
99
Bra
 
104
Mindre bra
 
59
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2019-01-16

Inlägg av alfapetter Stockholm, Sverige

Billigt, centralt och hjälpsam personal

Entrén och receptionen ger bra intryck. Det finns en bra bar också, och en lagom stor lounge. Frukosten som ingick var riklig och innehöll det mesta man kan vilja ha, från lokal, äkta marmelad till bacon och äggröra. Takterrassen är välskött. Rummet var kanske lite trångt, men tillräckligt för två.

 
2018-02-11

Inlägg av Ingmari K Skänninge, Sverige

Mycket bra läge i gamla stan med närhet till restauranger, sevärdheter och shopping.

Ganska enkelt hotell men ändå bekvämt. Trevlig och hjälpsam personal. Det bästa var läget mitt i gamla stan med massor av restauranger, barer och konstnärsnästen. Det fanns en jättefin takpool, men tyvärr var inte baren öppen. Tag med egen dryck! Ingen opponerade sig. Enkla rum och lite hårda sängar. Ganska lyhört! Inga balkonger men det finns en jättefin takpool med utsikt över havet och bergen. Frukosten var ok med basic.

 
2017-11-24

Inlägg av pergyllen Göteborg, Sverige

Utmärkt enkelt och precis rätt beläget.

Här finns trevlig personal. Bra matsal. Inte helt frukost på topp men man kan beställa in både ägg och omelett. Bra enkla tysta rum med air condition. Rena prydliga rum. Bilen har vi på hotellets egna p-platser. Superbra.

 
2016-04-17

Inlägg av SenjaHagelberg Kristinehamn, Sverige

Nära till det mesta

Bra och billig hotell mitt i Funchal med allt vad det innebär. Härlig personal, allt ifrån receptionen till städpersonal! God mat. Trevlig terass med pol på taket med bar där man har en underbar utsikt över staden och hamnen. En bra hotell att sova i och ha nära till det mesta i staden. Kommer gärna tillbaka!

 
2014-11-11

Inlägg av 552oweb Stockholm, Sverige

Mitt i Funchal

Hotel Windsor är centralt beläget i Funchal. Något svårt att hitta om du är bilburen, men positivt att till hotellet hör ett garage. Annars tveksamhet till hotellets kategori ****, det är en stjärna för mycket tycker vi. Frukosten är för spartansk, t.ex. får man betala 3€ extra för bacon och egg. Rummen är enkla och rymliga mot gatan, men övriga rum mot innergården, som våra kompisar hade, är små och trånga. Hotellet har restaurang men den provade vi inte. På taket finns en trevlig solterrass med swimmingpool och utsikt över stan. Trots viss kritik ett vettigt hotellalternativ om man vill bo mitt i Funchal.