1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Tamaris

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Plats, maten och utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-06-12


9 av 10

Lars,
Skellefteå

+
Stort ljust rum med stor rymlig balkong.
-
Lägre kuddar Rabatt på maten till hotellets gäster

Bekräftad gäst: 2019-06-12


8 av 10

Gustaf ,
Östersund

+
Läget och den trevliga personalen.
-
Kanske bättre beskrivning på poolen och att det är ett hotell för pensionärer. Poolen kunde barnen inte leka i direkt. Barnpoolen var ett litet badkar.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Britt-Marie ,
Sala

+
Rent och snyggt, stora lägenheter. Supertrevlig personal i receptionen. Bra läge intill stranden och strandpromenaden. Perfekt för vila och avkoppling.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


9 av 10

Maria,
Hudiksvall

+
Läget, personalen och lägenheten.
-
Det var under 18 grader i poolen vilket var alldeles för kallt så nästan ingen hotellgäst badade. De få stolarna som fanns vid poolen var upptagna hela tiden och om man ville ligga på stranden precis utanför så kostade solstolarna ca 60 kr/st per stol och extra för parasoll, vilket blir kostsamt för en barnfamilj. Inkluderade solstolar/parasoll i priset eller uppvärmd pool skulle göra hotellet mer familjevänligt.

Bekräftad gäst: 2019-06-05


10 av 10

Nilsgöran,
Alingsås

+
Hade bara frukost oh denna var super bra. Rummet hade fin utsikt och personalen var jättebra
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


3 av 10

,

+
Nära vattnet. Fina rum
-
Bättre städ. Små mjölkförpackningar till kaffet på rummet. Kapsylöppnare.

Bekräftad gäst: 2019-05-22


9 av 10

Anna,
Göteborg

+
Läget och standarden på lägenheten
-
Restaurangen kan bli mysigare. Mildare belysning och uppdaterad inredning skulle göra susen.

Bekräftad gäst: 2019-05-18


10 av 10

Kerstin,
Teckomatorp

+
Mycket trevlig personal
-
Någon form av underhållning saknades

Bekräftad gäst: 2019-05-18


10 av 10

Hans,
Katrineholm

+
Allt var bra
-

Bekräftad gäst: 2018-10-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

222 omdömen
Utmärkt
 
186
Väldigt bra
 
32
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-02

Inlägg av Ninnijerevall Hässleholm, Sverige

Service utav toppklass

Vi bodde på Hotell Tamaris i 1 vecka som ligger i slutet utav Tucepis strandpromenad. Vi hade bokat ett utav dem bättre rummen, med havsutsikt. Vårt rum var väldigt fräscht och stort! Rummet var ljudisolerad och städades och fixades varje dag. I slutet på veckan så fick hotellet problem med varmvattnet som vi efter lite klagande blev väl kompenserade för. Vi använde gymmet några dagar, dock var de litet men alla maskiner som fanns var multifunktionella och de fanns fria vikter upp till 25kg. Så man kunde lätt få sig en bra workout. Rekommenderar verkligen detta hotellet och personalen gör hela stället! Deras service är utav världsklass och de gör allt för att din upplevelse ska bli den bästa. Från att du kommer tills du checkar ut. Ett särskilt tack till Sylva i receptionen. /// Ninni o Dan Vi hade rum 503

 
2018-10-16

Inlägg av kennethbertilsson Lidingö, Sverige

Stannade i Tucepi för lunch på Tamaris Hotel

Hotellet ligger strategiskt utmed vägen Split - Dubrovnik. Personalen ordnade parkering bland de nybyggda fastigheterna. Restaurangen ligger fint utmed strandpromenaden. Nytt och fräscht. Maten serverades snabbt och effektivt och smakade gott. Vänlig och positiv personal.

 
2018-08-18

Inlägg av camilla752018 Falköping, Sverige

Rekommenderas

Jättefint! Bra service och rent och fräscht. Poolen något liten om man nu skulle vilja bada i den när man har havet så nära💙 Sköna sängar. Helt ok frukost👍 En härlig strandpromenad precis utanför. Perfekt om man är ute efter sol och bad.

 
2018-08-13

Inlägg av lappullis Stockholm, Sverige

Trevligt hotell och fantastisk service

Vi bodde på Tamaris under en vecka i augusti. Fantastiskt välkomnade redan vid sen kvällsankomst. De tog sig tid att berätta om hotellet och vad de kunde erbjuda. Service i världsklass att de levererar vatten och andra tunga varor direkt till rummet. Kan rekommendera grillkvällen på torsdagar, väl tilltaget av kött, tillbehör och dryck. Nära till stranden och där fanns det alltid plats. Tyvärr många som steg upp i ottan och bokade upp solstolar hela dagen. Vid hemresan fick vi låna handdukar och sedan tillgång till dusch i gym/fitness, inte direkt någon kö dit heller som det kan vara på andra hotell. Kan verkligen rekommendera detta hotell med otroligt serviceinrikad personal!

 
2018-07-27

Inlägg av Ulf-PeterL Málaga, Spanien

Mycket trevligt hotell

Tamaris ligger längst bort på stranden i Tucepi, så för att finna ett utbud av restauranger är det ca 10 minuters promenad. Dock är hotellets egen restaurang, med temakvällar, riktigt bra. Kan rekommenderas! Och personalen på hotellet och i restaurangen möter dig alltid med ett leende! Otroligt viktigt för att känna sig välkommen! Rummen fräscha och städningen bra! Finns inget att klaga på!