1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Tamaris

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Emma,

+
Jättetrevlig personal som gjorde att man kände sig väldigt välkommen på ankomstdagen. Jättefräsha rum och ordentlig städning varje dag
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


10 av 10

Lena,
Göteborg

+
-
Rökfritt i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


8 av 10

Jonas,
Tyresö

+
Maten i restaurangen på hotellet höll väldigt hög klass. SPA-avdelningen var jättefräsch.
-
Hade varit fint om möjlighet till "Late check out" funnits

Bekräftad gäst: 2019-08-11


8 av 10

Jennie,
Stockholm

+
Nära till stranden, trevlig och hjälpsam personal, bra läge i övrigt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


9 av 10

Annica,
Stockholm

+
Lägenheten, läget, utsikten
-
Senare utcheckning åtminstone hotellstandard och/eller tillgång till ombytesrum med dusch

Bekräftad gäst: 2019-08-04


9 av 10

Lars ,
Katrineholm

+
Läget vid stranden.
-
Finns bättre hotellbilder på booking.com. Grannhotellet spelar dålig hög musik om dagarna som enligt hotellet är avtalat för att tilltala tyskar. Detta påverkar hotellrummen i den södra delen av hotellet. Dessa rum har dock vackrast utsikt. Kanske något att förtydliga i hotellbeskrivningen. Ett våningsplan, vån 5 är helt ny med modern ljus inredning. Dessa bilder syns mest på bokningssidan. Borde kompletteras med bilder från de mer traditionellt inredda rummen vilka till största delen blir de rum man får vid bokning.

Bekräftad gäst: 2019-08-04


8 av 10

Jeanette ,
Vallentuna

+
Läget
-
Spat var katastrof otrevliga

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Margaretha,
Herrljunga

+
Service av en duktig personal
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Anna,
Jönköping

+
Enastående service, supertrevlig personal, väldigt god mat, rent över allt, bra läge nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Charlotte,
Malmö

+
mycket god frokost, trevligt läge, god plats i rummet
-
Bättre plats till stora resväskor.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

96% av resenärerna rekommenderar

239 omdömen
Utmärkt
 
200
Väldigt bra
 
34
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-06

Inlägg av crille01 Djurhamn, Sverige

Bra men inte mer...

Bodde här i två veckor. Perfekt läge på den lugnare delen av stranden. Stort välplanerat rum med en rejäl balkong. Tror de flesta rummen har balkong med havsutsikt. Receptionspersonalen makalöst tjänstvilliga. Restaurangpersonalen avmätta och blasé. Personalen i baren förfärliga. Kändes som man störde varje gång man beställde! Åt lunch många gånger och det var alltid fräscht och prisvärt. Städningen ”sådär” då t ex diskning av en kaffekopp inte ingick. Småsnålt... Den lilla staden Makarska 3 km bort var underbar och då särskilt gränderna ovanför hamnen.

 
2019-06-25

Inlägg av 866antoniw Nyköping, Sverige

Fantastiskt

Besökte hotellet i juni 2019. Riktigt fina rum, bra städning samt väldigt trevligt mat. Bra service och en extremt trevlig personal. Enligt mig det bästa hotellet på den Makarska rivieran. Rekommenderar hotellet för alla som vill ha en riktigt angenäm semester.

 
2019-06-02

Inlägg av Ninnijerevall Hässleholm, Sverige

Service utav toppklass

Vi bodde på Hotell Tamaris i 1 vecka som ligger i slutet utav Tucepis strandpromenad. Vi hade bokat ett utav dem bättre rummen, med havsutsikt. Vårt rum var väldigt fräscht och stort! Rummet var ljudisolerad och städades och fixades varje dag. I slutet på veckan så fick hotellet problem med varmvattnet som vi efter lite klagande blev väl kompenserade för. Vi använde gymmet några dagar, dock var de litet men alla maskiner som fanns var multifunktionella och de fanns fria vikter upp till 25kg. Så man kunde lätt få sig en bra workout. Rekommenderar verkligen detta hotellet och personalen gör hela stället! Deras service är utav världsklass och de gör allt för att din upplevelse ska bli den bästa. Från att du kommer tills du checkar ut. Ett särskilt tack till Sylva i receptionen. /// Ninni o Dan Vi hade rum 503

 
2018-10-16

Inlägg av kennethbertilsson Lidingö, Sverige

Stannade i Tucepi för lunch på Tamaris Hotel

Hotellet ligger strategiskt utmed vägen Split - Dubrovnik. Personalen ordnade parkering bland de nybyggda fastigheterna. Restaurangen ligger fint utmed strandpromenaden. Nytt och fräscht. Maten serverades snabbt och effektivt och smakade gott. Vänlig och positiv personal.

 
2018-08-18

Inlägg av camilla752018 Falköping, Sverige

Rekommenderas

Jättefint! Bra service och rent och fräscht. Poolen något liten om man nu skulle vilja bada i den när man har havet så nära💙 Sköna sängar. Helt ok frukost👍 En härlig strandpromenad precis utanför. Perfekt om man är ute efter sol och bad.