1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bluesun Elaphusa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 478 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Susanne,
Tomelilla

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Marie,
Lillkyrka

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-07


10 av 10

Erika,
Köping

+
Läget o bra service. Har varit där flera gånger. Trivs mycket bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-31


10 av 10

Ida,
Handen

+
Rent! Läget! Personal!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


8 av 10

Britta,
Ramlösa

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Adam,
Ängelholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Anne Charlotte Malm,
Örebro

+
Allt var toppen. Vi hade dåligt väder och hotellet med allt som erbjöds vad gäller spa anläggning, bowling, biljard, behandlingar, nattklubb, god mat och andra aktiviteter gjorde vistelsen till en kanonvecka.
-
Nej, allt var perfekt för oss trots dåligt väder.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Fredrik,
Tollered

+
Rent och fint. Olika aktiviteter att välja på. Fräsch mat. Trevligt bemötande av personal.
-
Svårt att förbättra men det var en väldigt kall pool. För personer som inte rest mycket kanske ett personligt möte med reoresentant från Apollo hade varit bra. 2 sms var den kontakten vi fick från apollo.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Maria,
Norrtälje

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-26


8 av 10

Martin,
Haparanda

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

930 omdömen
Utmärkt
 
424
Väldigt bra
 
345
Bra
 
108
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-07-06

Inlägg av 942viktore

För mycket folk

Fina rum men alldeles för stort för vår smak. Hotellet är väldigt opersonligt och har extremt mycket gäster under högsäsong. Vi är nöjda med vårt rum men frukosten var inget vidare och restaurangen där frukosten serverades kändes mer som en blandning mellan en finlandsfärja och en skolmatsal.

 
2018-10-29

Inlägg av djidja2016 Göteborg, Sverige

Lyxigt hotell men med brister

Läge var perfekt. Hotellet är modern och sängarna komfortabla. Väldigt rent. Personalen i matsalen hjälpsamma och service inriktade. Däremot blev vi lurade på falska drinkar i baren. Istället för drinkar med sprit i, fick vi alkoholfritt. Två gånger i streck hände detta och kypare kom med bortförklaringar. Var på din vakt om du beställer drinkar i barnen.

 
2018-08-25

Inlägg av Maria M

Trevlig personal men äckliga rum

Bokade 3 nätter i ett standard rum. Gör inte om mitt misstag.. Rummet var äckligt. Tillochbörjan med så var det fläckar på heltäckningsmattan. Röda färska fläckar. Badkaret var smutsigt och det gick inte att tvätta bort. Under natten slutade AC att fungera. Sängen var hemsk. Stenhård. Standarden var väldigt låg. Klagade och fick ett bättre rum utan heltäckningsmatta ( tack gode gud) Rummet var helt ok men badkaret var smutsigt det med. Personalen var supertrevlig men det hjälper inte när hotellet är allmänt ofräscht. Hotellet behöver en uppfräschning.

 
2018-08-14

Inlägg av Jespereklov Aarhus, Danmark

Sol semester med sambo

Fantastiskt läge - väldigt nära till zlatni beach, super god frukost med ett enormt utval som du kan avnjuta utomshus i skuggan i tillsammans med en god kopp kaffe! Utnyttjade även gymmet som var väldigt väl utstyrt med up to date maskiner. Rummet var helt ok i den prisklassen - dyr minibar. Utomhus - pool området var fint med en välplacerad bar man kan avnjuta en kall öl after beach!

 
2018-05-16

Inlägg av veronikaersson Sverige

Avstressande miljöombyte

Fantastisk frukost. Mycket trevlig personal som hela tiden finns tillgängliga. -lite högljudda aktiviteter. Men dom tar ju slut. Stort - till Apollo och deras långa resväg från flyget och dit. Åk ej med Apollo.