1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bluesun Elaphusa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anne,
Örebro

+
Allt var toppen. Vi hade dåligt väder och hotellet med allt som erbjöds vad gäller spa anläggning, bowling, biljard, behandlingar, nattklubb, god mat och andra aktiviteter gjorde vistelsen till en kanonvecka.
-
Nej, allt var perfekt för oss trots dåligt väder.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Fredrik,
Tollered

+
Rent och fint. Olika aktiviteter att välja på. Fräsch mat. Trevligt bemötande av personal.
-
Svårt att förbättra men det var en väldigt kall pool. För personer som inte rest mycket kanske ett personligt möte med reoresentant från Apollo hade varit bra. 2 sms var den kontakten vi fick från apollo.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


3 av 10

Sara,
Kungälv

+
Väldigt trevlig städpersonal samt en härlig pool.
-
Byta ut heltäckningsmattorna på rummen så att man slipper myror inne i rummet. Samt ta bort silverfiskarna i badrummen. Dessutom fixa så det inte luktar avlopp vid längan av solstolar som är vid kortsidan av poolen. Även byta madrasserna i sängarna då de var fruktansvärt hårda!

Bekräftad gäst: 2018-08-18


9 av 10

Johan,
Uppsala

+
Kyla på rummen som fungerade
-

Bekräftad gäst: 2018-07-29


9 av 10

,

+
-
Hotelet var finare i verkligheten är va man kunde så på hemsidan, tips fixa nya bilder som visar hotelets lyx.

Bekräftad gäst: 2018-07-08


8 av 10

Kristian,
Lidingö

+
Lugnt och trevlig miljö i naturskön omgivning
-

Bekräftad gäst: 2018-07-08


6 av 10

,

+
Gymmet
-
Städning. Förtydligande vad som ingår i diverse bokningar

Bekräftad gäst: 2018-07-07


7 av 10

Marie,
Kungälv

+
Trevlig personal ,!
-

Bekräftad gäst: 2018-06-09


10 av 10

Christer ,
Stockholm

+
Maten och personalen. I vår bokning stod det även att uteplats saknas men väl på plats hade vi balkong vilket var över förväntningarna.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-30


9 av 10

Annlouise ,
Norrtälje

+
Gymet stod inte med på eran lista. Glatt överraskade blev vi.
-
Gröt på frukosten

Bekräftad gäst: 2018-05-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

902 omdömen
Utmärkt
 
417
Väldigt bra
 
335
Bra
 
99
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-07-06

Inlägg av 942viktore

För mycket folk

Fina rum men alldeles för stort för vår smak. Hotellet är väldigt opersonligt och har extremt mycket gäster under högsäsong. Vi är nöjda med vårt rum men frukosten var inget vidare och restaurangen där frukosten serverades kändes mer som en blandning mellan en finlandsfärja och en skolmatsal.

 
2018-10-29

Inlägg av djidja2016 Göteborg, Sverige

Lyxigt hotell men med brister

Läge var perfekt. Hotellet är modern och sängarna komfortabla. Väldigt rent. Personalen i matsalen hjälpsamma och service inriktade. Däremot blev vi lurade på falska drinkar i baren. Istället för drinkar med sprit i, fick vi alkoholfritt. Två gånger i streck hände detta och kypare kom med bortförklaringar. Var på din vakt om du beställer drinkar i barnen.

 
2018-08-25

Inlägg av Maria M

Trevlig personal men äckliga rum

Bokade 3 nätter i ett standard rum. Gör inte om mitt misstag.. Rummet var äckligt. Tillochbörjan med så var det fläckar på heltäckningsmattan. Röda färska fläckar. Badkaret var smutsigt och det gick inte att tvätta bort. Under natten slutade AC att fungera. Sängen var hemsk. Stenhård. Standarden var väldigt låg. Klagade och fick ett bättre rum utan heltäckningsmatta ( tack gode gud) Rummet var helt ok men badkaret var smutsigt det med. Personalen var supertrevlig men det hjälper inte när hotellet är allmänt ofräscht. Hotellet behöver en uppfräschning.

 
2018-08-14

Inlägg av 23nor Halmstad, Sweden

Sol semester med sambo

Fantastiskt läge - väldigt nära till zlatni beach, super god frukost med ett enormt utval som du kan avnjuta utomshus i skuggan i tillsammans med en god kopp kaffe! Utnyttjade även gymmet som var väldigt väl utstyrt med up to date maskiner. Rummet var helt ok i den prisklassen - dyr minibar. Utomhus - pool området var fint med en välplacerad bar man kan avnjuta en kall öl after beach!

 
2018-05-16

Inlägg av veronikaersson Sverige

Avstressande miljöombyte

Fantastisk frukost. Mycket trevlig personal som hela tiden finns tillgängliga. -lite högljudda aktiviteter. Men dom tar ju slut. Stort - till Apollo och deras långa resväg från flyget och dit. Åk ej med Apollo.