1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bluesun Elaphusa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Sara,
Kungälv

+
Väldigt trevlig städpersonal samt en härlig pool.
-
Byta ut heltäckningsmattorna på rummen så att man slipper myror inne i rummet. Samt ta bort silverfiskarna i badrummen. Dessutom fixa så det inte luktar avlopp vid längan av solstolar som är vid kortsidan av poolen. Även byta madrasserna i sängarna då de var fruktansvärt hårda!

Bekräftad gäst: 2018-08-18


9 av 10

Johan,
Uppsala

+
Kyla på rummen som fungerade
-

Bekräftad gäst: 2018-07-29


9 av 10

,

+
-
Hotelet var finare i verkligheten är va man kunde så på hemsidan, tips fixa nya bilder som visar hotelets lyx.

Bekräftad gäst: 2018-07-08


8 av 10

Kristian,
Lidingö

+
Lugnt och trevlig miljö i naturskön omgivning
-

Bekräftad gäst: 2018-07-08


6 av 10

,

+
Gymmet
-
Städning. Förtydligande vad som ingår i diverse bokningar

Bekräftad gäst: 2018-07-07


7 av 10

Marie,
Kungälv

+
Trevlig personal ,!
-

Bekräftad gäst: 2018-06-09


10 av 10

Christer ,
Stockholm

+
Maten och personalen. I vår bokning stod det även att uteplats saknas men väl på plats hade vi balkong vilket var över förväntningarna.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-30


9 av 10

Annlouise ,
Norrtälje

+
Gymet stod inte med på eran lista. Glatt överraskade blev vi.
-
Gröt på frukosten

Bekräftad gäst: 2018-05-30


8 av 10

Jonas,
Halmstad

+
Nära till allt, strand/city
-
Sängen var hårdare än stenstrsnden!

Bekräftad gäst: 2018-05-26


10 av 10

Pia,
Västerås

+
Fantastisk personal, spa och läge
-

Bekräftad gäst: 2018-05-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

886 omdömen
Utmärkt
 
410
Väldigt bra
 
331
Bra
 
95
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2018-10-29

Inlägg av djidja2016 Göteborg, Sverige

Lyxigt hotell men med brister

Läge var perfekt. Hotellet är modern och sängarna komfortabla. Väldigt rent. Personalen i matsalen hjälpsamma och service inriktade. Däremot blev vi lurade på falska drinkar i baren. Istället för drinkar med sprit i, fick vi alkoholfritt. Två gånger i streck hände detta och kypare kom med bortförklaringar. Var på din vakt om du beställer drinkar i barnen.

 
2018-08-25

Inlägg av Maria M

Trevlig personal men äckliga rum

Bokade 3 nätter i ett standard rum. Gör inte om mitt misstag.. Rummet var äckligt. Tillochbörjan med så var det fläckar på heltäckningsmattan. Röda färska fläckar. Badkaret var smutsigt och det gick inte att tvätta bort. Under natten slutade AC att fungera. Sängen var hemsk. Stenhård. Standarden var väldigt låg. Klagade och fick ett bättre rum utan heltäckningsmatta ( tack gode gud) Rummet var helt ok men badkaret var smutsigt det med. Personalen var supertrevlig men det hjälper inte när hotellet är allmänt ofräscht. Hotellet behöver en uppfräschning.

 
2018-08-14

Inlägg av 23nor Halmstad, Sweden

Sol semester med sambo

Fantastiskt läge - väldigt nära till zlatni beach, super god frukost med ett enormt utval som du kan avnjuta utomshus i skuggan i tillsammans med en god kopp kaffe! Utnyttjade även gymmet som var väldigt väl utstyrt med up to date maskiner. Rummet var helt ok i den prisklassen - dyr minibar. Utomhus - pool området var fint med en välplacerad bar man kan avnjuta en kall öl after beach!

 
2018-05-16

Inlägg av veronikaersson Sverige

Avstressande miljöombyte

Fantastisk frukost. Mycket trevlig personal som hela tiden finns tillgängliga. -lite högljudda aktiviteter. Men dom tar ju slut. Stort - till Apollo och deras långa resväg från flyget och dit. Åk ej med Apollo.

 
2017-10-11

Inlägg av 327susannel Halmstad, Sverige

Sol och träning m goda vänner

Hotellets gym var helt komplett och när jag var där i okt var det superbra för säsongen höll på att ta slut så det var lite folk både i pool för simning och i gymmet. Frukosten var himmelsk då jag älskar omelett och färska frukter, som det fanns mycket att välja bland. Läget är toppen. Nära till cykeluthyrning, byn m god restaurangmat och bra strandbad.