Bluesun Borak

Bluesun Borak är ett fräscht hotell, inbäddat bland pinjeträd och mellan grenarna skymtar havet. Hotellet ligger mellan Kroatiens mest fotograferade strand Zlatni Rat och den trevliga orten Bol där smala gränder och hamnen ligger. Det är bara strandpromenaden som skiljer hotellet från klapperstenstranden och på hotellet väntar avkopplande dagar vid poolen, promenader och en kaffe i skuggan av träden och kanske ett svalkande bad i Kroatiens kristallklara vatten.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »

Barn äter för 0 kr

På det här hotellet äter barn för 0 kronor när en vuxen köper till en måltid, antingen frukost, halvpension, helpension eller All Inclusive. Erbjudandet gäller hela sommarsäsongen.  

Gäller när man adderar en måltid, ingår frukost behöver man lägga till en måltid

Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Kampanjrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rent och snyggt, lugnt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 390 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bluesun Borak ligger direkt ovanför stranden, strax utanför den lilla och mysiga byn Bol på ön Brac. Här finns flera alternativ till bad, allt från den fina klapperstenstranden direkt nedanför hotellet till den berömda stranden Zlatni Rat eller i hotellets pool. Vid poolområdet finns en pool och en barnpool. Solstolar och parasoller samt poolhanddukar mot deposition.

I hotellets bufférestaurang kan du äta frukost och middag och i lobbybaren kan du äta lättare måltider under dagen.

Barnklubb i hotellets regi för barn 4–11 år med engelsktalande personal. Lekplats. Gym. Flera tennisbanor - mot avgift. På stranden nedanför hotellet finns solstolar, parasoller samt sedvanliga vattensporter, till exempel bananbåt, SUP, parasailing och kitesurfing - allt mot avgift.

Wifi ingår över hela hotellet. Parkering mot avgift. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Ca 1 kilometer till centrum av Bol där du kan delar av sträckan promenera under skuggiga pinjeträd. Stranden nedanför hotellet är en klapperstensstrand där du även finner en fisk- och skaldjursrestaurang. Ca 800 meter till den fina stranden Zlatni Rat. Hotellet har tre byggnader med två, tre respektive fyra våningar.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

När vuxna köper till halvpension hemifrån äter barn under 12 år utan kostnad.

Alla hotell, Brac

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach ligger direkt ovanför den vackra stranden Zlatni Rat med samma namn. Hotellet passar dig som vill börja dagen med en promenad i skuggan av pinjeträden och närhet till kanske Kroatiens mest fotograferade, populära och vackra strand - Zlatni Rat. Hotellet har fräscha deluxerum.

Bluesun Elaphusa

Familjehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på populära semesterön Brač i Kroatien. Det stora poolområdet har pooler för både stora och små vattenälskare, och i den trevliga poolbaren kan du koppla av med något svalkande. För lite extra avkoppling är spaavdelningen värd ett besök.

Bluesun Holiday Village Bonaca

Bluesun Holiday Village Bonaca ligger i utkanten av Bol på ön Brac en kort promenad från den kända och vackra stranden Zlatni Rat. Ett perfekt hotell för hela familjen med stort poolområde där barnen har en egen barnpool som är gjord för roliga vattenlekar och här ingår helpension inklusive dryck samt glass till barnen!