Kundomdömen om Bluesun Elaphusa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Rummen var så fräscha och personalen i receptionen var så trevliga och tillmötesgående. Det fanns många solstolar vid poolen så man behövde inte stressa upp tidigt på morgonen bara för att få en solstol (i alla fall i början av sep).
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


7 av 10

+
Nära havet
-

Bekräftad gäst: 2022-06-26


8 av 10

+
Modernt, flera umgängesytor, bra utbud av aktiviteter på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-19


8 av 10

+
Poolerna
-

Bekräftad gäst: 2022-06-19


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-29


9 av 10

+
Fräscht hotell med trevlig personal
-
Förstår inte varför polen inte är tempererad! Sätt solceller på det steniga taket så är det fixat.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


7 av 10

+
Frukosten. Service i receptionen.
-
Bättre städning av golv i rummet. Vårt var fullt med damm. Balkongen låg precis över ett slags intag av olja/bensin vilket gjorde att det luktade diesel på balkongen.

Bekräftad gäst: 2021-07-31


8 av 10

+
Jacuzzin vid inomhussbassängen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

993 omdömen
Utmärkt
 
451
Väldigt bra
 
373
Bra
 
113
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
24

5 senaste omdömen

2022-08-20

av Lyckopuffen Stockholm, Sverige

Fint hotell i lyxig omgivning

Bokade två dubbelrum med extrasäng för att rymmas hela familjen. Ena rummet visade sig vara handikappanpassat, med specialtoalett och ingen duschvägg, så golvet blev plaskblött efter varje dusch. Schampo saknades i ena duschen, vilket åtgärdades när vi bad om det. Det låg en kvarglömd bikini i garderoben. Behövde påtala två dagar i rad att det saknades en duschhandduk i ena rummet, innan vi fick någon. Sjöutsikt innebar utsikt mot ett stort grustak/grusgård mellan byggnaderna och en liten sjöglimt till höger. Vi bodde på nedersta våningen mot grustaket med balkong. En burk med chips i minibaren var tom när vi kom, vilket jag påtalade för receptionen, men vid utcheckning försökte de ta betalt för den ändå. Poolen var liten, med saltvatten. Fanns också en ljummen bubbelpool inomhus, men där hade en del av mosaiken lossnat. Rekommenderar bowling på hotellet. Vid halvpension ingår middagsbuffet i restaurangen, stimmigt inomhus men det finns ett fåtal bord utomhus. Helt ok utbud av mat. Testa det vita vinet från Bol, vi drack det varje kväll. Mycket folk i området, men utmärkt läge och nära till Zlatni Rat-stranden som är väl värt ett eller flera besök. Ta er bort från den smala stranden närmast hotellet, det finns finare stränder i närheten åt båda hållen. Ured Beach har en fin strand men dyra solstolar. En mysig strandpromenad in mot centrum. Roliga vattensporter och ett uppblåsbart badland längs stranden. Finns också trampoliner för mindre barn.

 
2022-08-02

av Culture39611122304 Sverige

Hotell med hög klass och suverän personal

Första gången vi bor på hotellet och kan verkligen rekommendera det! Nyrenoverade fräscha rum. Frukost med mycket att välja mellan och lagom stort poolområde. Hotellet ligger ett stenkast från Zlatni Rat som vi gick till varje dag för strandhäng. Läget är kanon, lugnt och skönt men samtidigt nära till ”centrum” med restauranger osv. Fin strandpromenad som leder bort till centrum.

 
2020-08-16

av LinneaOl Gävle, Sverige

5:e gången gillt

Jag tillsammans med min mamma var här för första gången 2015 - nu 6 år senare har det blivit 4 ggr till! Skrev en recension här 2015 men det känns som att det är dags att förnya den. Hotellet har haft en del brister genom åren men den här gången var allt äntligen helt perfekt! Älskar Elaphusa. Underbar, trevlig och hjälpsam personal och service. Jättegod mat och kanon att man kan sitta ute. Fräscht och fint spa med bra behandlingar. Vi fick ett fantastiskt rum med utsikt över poolområdet och Zlatni rat. Rent och fräscht överallt och med tanke på Covid-19 så kände vi oss hur trygga som helst. Hotellet har verkligen tänkt till! Så klart så har Elaphusa bästa läget till Zlatni rat och in till centrum av Bol då hotellet ligger precis i mitten. Tack för en underbar och fantastik vecka. Vi ses nästa år!

 
2020-08-13

av 375elisabethn

Fint poolområde, nära strandpromenad och strand

Vi var bokade på ett annat Bluesun hotell men pga Covid-19 så vart vi ombokade till detta hotell. Blev informerad om att vi blivit uppgraderade med rum. Rummet var fint men saknade balkong, påpekade detta och vi fick då möjligheten att byta till rum med balkong. Detta rum var dock sämre i skick, ej renoverat. Sängen knakade, heltäckningsmatta mm. Valde då rummet utan balkong, detta rum var mycket fräscht, men dock verkar det skilja mycket mellan rummen på hotellet. Vi hade frukost och middagsbufféer. Frukost mycket bra, middag blev mycket samma efter några dagar. Fint poolområde. Nära strand. Fanns mycket aktiviteter men vi nyttjade ej dessa.

 
2019-07-06

av 942viktore

För mycket folk

Fina rum men alldeles för stort för vår smak. Hotellet är väldigt opersonligt och har extremt mycket gäster under högsäsong. Vi är nöjda med vårt rum men frukosten var inget vidare och restaurangen där frukosten serverades kändes mer som en blandning mellan en finlandsfärja och en skolmatsal.